_moonspell_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 selam arkadaşlar ben çorumluyum.aramızda çorum lu arkadaşlar var mı?tanışmaktan gurur duyarım lütfen beliirtirseniz sevinirim
pacemaker Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 heuheu bunu sadece çorumlu birisi yapabilirdi zaten :D bende çorumluyum. içinden mi?
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 İŞTE BU YA BU TOPİKİ BEKLİYODUM YA İŞTE BU! ev arkadaşımız pacemaker olaya el koymuş bi çorumlu olarak ama ben şu noktada şunu belirtmek istiyorum. 1.5 yıl öncesine kadar çorumun bir il olduğu gerçeği dışında bi bilgim ve alakam yoktu. fakan geride kalan 1.5 yıl içerisinde, aynı evi paylaştığım çorumlu bir arkadaşımla ilgili olarak(sanırım lanetimsi bişi) emlakçımızdan tutunda, pantolon aldımız yere kadar heryerde karşıma çıkıyo çorum. uğurludağdan tut sungurluya kadar birçok ilçesi ve köyünü bile biliyorum. yolda gördüğüm insanların (ankara) çorumlu olduğununda farkındayım ama lütfen PATİCİĞE GELMESİN ARTIK artık yeter, çorum çık hayatımdan plxplxpxllxplxxlp not: yıllardır içimde kalmıştı, paylaşmak istedim içimdeki bu acıyı, saygılar sevgiler. DÇO (dünya çorum olmasın!)
ascraeus Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bırakın çorumu, çorumdan adam cıkmazmıs :) sıvaslı var mı sıvaslı. FORZA SIVAS :D
Messor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bi çorum esprisi var. çorumlumusun diye dalga geçerler. nedendir o bilmem?
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 -nerelisin? -çorum -ben sana korum ahhaahah diye bi şeyi var.
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 said: messor bi çorum esprisi var. çorumlumusun diye dalga geçerler. nedendir o bilmem? işte o bi şehir efsanesi gibi bişi abi, ama ben o gerçekle yaşıyorum yani yaşamadan anlaşılmaz, olayın içine girmen lazım
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Corum'un leblebisi meshurdu degil mi? boyle sapsari leblebisi vardir... Ne guzeldir
Apache Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 çorum insanıyla,kültürüyle ayrı bir ülke ahah
Elbrech Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 said: messor bi çorum esprisi var. çorumlumusun diye dalga geçerler. nedendir o bilmem? Ortada bi espri filan yok. Karşısındakinin çorumlu olduunu öğrenen insanın gülmesinin sebebi, karşıdakinin çorumlu olmasıdır. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 22:28 tarihinde, Elbrech tarafından güncellenmiştir ]
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hehe fistan tamda onu yazacaktım :D Biz burada Çorumluları sevmeyiz :D
Eternalus Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 zamanında gümüşhaneden ankarya gelirken çorumdan geçer idik. orda leblebinin hertürlüsünü yaparlardı. şekerlisi (renk renk), acılısı, kıllısı tüylüsü. anılarım canlandı :) abi bizim okulda bi çocuk var mesela çocuğa kamyoncu diyoruz öyle bi tip. benim çorumlu önyargımı başlatan çocuk odur. ama adam bomba bi tip anlatsam film olur dizi olur :D
Zegna Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yozgatlilarda varsa iyi anlasirlar corumlularla hayde muhabbet edin izlyelim ehe
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ahahahah not: çorumlu arkadaşımızın yozgatla ilgili yorumları... yozgatın allah belasını versin. abi, çorumun iki dönem önceki belediye başkanı yozgatlıydı ve adam çorumdan çok yozgata çalışıyodu. terminali bölüp yimpaşa peşkeş çekti şerefsiz, hala anarız arada kendisini çorumcak. terminaldekilerde anar. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 00:16 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ]
pacemaker Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yasin hatipoğlu [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 00:30 tarihinde, pacemaker tarafından güncellenmiştir ]
Baluu Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 said: Messor pati § 28 Mart 2006, Salı - 22:08 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- bi çorum esprisi var. çorumlumusun diye dalga geçerler. nedendir o bilmem? O hikaye eskiden buyukbas hayvan başina para alirlarmis, vergi yani. Corumlunun biri bir vergi gununde okuzun birini yataga koymus, babaannem demiş, hasta felan demiş vergi vermemiş.. Oradan gelir bu senin yaptigini corumlu yapmaz felan tarzi muhabbetler.. Ama dalga geccek bir durum yoktur ortada...
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 tabii herşey normal.niye dalga geçelim ki? yatagına öküzü sokmuş adam işte...
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @Eternalus hoca sen gümüşhanedemiydin,gümüşhane ve paticik kelimelerini bi arada görünce ohannes dedim:P,burdaki ortam icabı yane :)
Öne çıkan mesajlar