Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 çok iyi oynayan shaman ı sanırım artık sadece 1.10 haywan priestleri yencek bilemiyorum 1.11 de ne olur.shaman ı yenemiyorsanız kendinizde hata arayın biraz.shamanların hepsi über pvp ci değildir.ayrıca aynı anda imba crit instant heal ve 2h kullanamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Shaman ın mage e karşı avantajları pvpde ki üstünlüğü tartışmaya bile değmez çünkü apaçık ortada kimse demesin mage işini bilse alır alamıyor arkadaş a-la-mı-yor.Mageler biz shaman ları alamıyoruz dige kabullenmişken shaman ların şunu yapsan şöyle olur aslında g.totem o kadar etkili diil ya işte işini bilmeyen mageler buraya yazı yazıyo gibilerinden düşüncelerine yazılarına uyuz oluyorum açıkçası sen mage i duel de veya pvp de alıyorsan shaman olarak o senin kişisel becerin diil shaman ın imbalıgıdır(mage e karşı)Dier class lara ne kadar etkili onu bilmiyorum ama mage tarafı böyle çeken bilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 "çok iyi oynayan shaman ı sanırım artık sadece 1.10 haywan priestleri yencek bilemiyorum 1.11 de ne olur.shaman ı yenemiyorsanız kendinizde hata arayın biraz.shamanların hepsi über pvp ci değildir.ayrıca aynı anda imba crit instant heal ve 2h kullanamazlar " Bak hala ne diyor , arkadaşim ben oraya sana standart damage crict olmayan damageleri meelee damageleri hatta windfurry olmadan bi damage topladim Matematiksel olarak .. sana daha ne diyim :=) şakamisin .. hala kendinizde hata arayin diyor ... yahu ben shaman kesiyorum .. ama 2 trinketim var resist etmiyorsam nova frost bolt falan dovuyorum arada sirada .. ama itemsiz anlamda Build olarak Shaman'in güçlü oldugundan bahsediyoruz .. haaaalaa kendinizde hata arayin diosun lol şakamısın ya , cildir :=) Verdiim linke baksana sen ordaki çoçuk cileden cikio haha .. Çocuk mage ve Shaman a ölüo poasduhashudauhs... Shaman pvp yapmak düz mario oynamak gidibidir . oynadim lvl 60 shaman la biliyorum , hatta lvl 43 Shaman la lvl 60 mage kestim duelde diyorum .. Canli Sahitleri ornekleri vardir daha ne diim SS mi yolliim buraya illa :=) şakamısınız yaw . 43 Shaman lvl 60 mage yeniosa ben bu mage de hata var demem yaw , yaptiim tek şey g.totem + shock + mana pot içmek oldu.... + Asphodel tebrikler cok güzel konushmussun *** Arti bişi daha söyliyeyim hemen , Hem Uber Shock , Hem Uber Meelee , Hem Instant alinamiyor diyen arkadaşlara ... Talent buildinizi taniyin diyorum - Elemental Combat 15 Call Of Thunder : 5 Critical strike with Lightning Spell Verilebiliyor - Enhancement 15 Thohand Axes And Maces Verilebiliyor - Restoration 21 Nature Swiftness alinabiliyor Üstüne de Tidal Mastery alinip %5 Nature and Lightning Critical Strike with spell veriyor .. %10 crict lightning GG FTW daha ne diim .. Learn to Talent Build .. BUNLARA GERENK YOK MAYKKK , EGO KOKUYO MAYKKKK [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 14:01 tarihinde, Kevashe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 @ Asphodel Şaka manasında soylemedim Fire mage in ezici bir ustunluğu var pvp yonuyle ki550- 600 spell dmg yapmiş fire magein pve dede yaklaşik 500 dps gibi (Fire power ile) ezici bi Dps si var bu yönü ile nerflenebilir. Pek tabi burada konuşan çoğu arkdaşımız kendince deneyimlidir lakin ben kendi adima konuşuyorum ki hem Şaman hemde Mage class için konuşabilirim çünki Şamanda yaklaşık 90 gün mage de 135 gün online surem var o yuzden son söz olarak söylüyorum Şaman saks meyç diğer classlara göre pvp çok üstün tabiki kimse poposuna 5 healer almiş warrior gibi savaşmasını beklemiyor ama tutupda yanlızken 15-20 kişilik düşman raidinin tepesine binin hepsini öldürüp lough basip yürüyüp gitmek başka bi classin harci değildir gene brust dmg yda stabil dmg da (Bosslar üzerine konuşursak ki kimsenin Trash moblarla bi sorunu olduğunu zannetmiyorum) mageler Rogue/Warrior/Hunter 3lüsünü çok zor output ederler ama AOE ki magein asil kuvveti budur Dmg meterde saygin bi yer edinmek için yeterli oluyor. Bu arada pvp seti ile max 3.7 k hp oluyor demişşiniz benim setmi bozuk 5k unbuffed hp veriyor mageye ? :) hoş giymiyorum da hani giyince (stam+libram cons basilmiş) veriyor 5k hp. Şaman saks senaryo yazıp bu böyle olursa şu şöyle olur demek pek uymuyor Kağıt Üzerinde savaş olmaz arkadaşlar. haksızmıyım?[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 15:23 tarihinde, Regalya tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanwaElen Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Shaman vs mage saka gibidir(mage vs felhunter = sacmalık zaten :P ) .. mage lerin nerflenmesi ise en buyuk salaklık bence zaten.. neymıs efenım 5k vuruyomus.. karsısındakı adam attırmadıgı sürece o 5k larda cok işe yarıyo ya!!! bu arada groundıng yanında ES ler lightıng shıeld ler varken 15 sn ye cok kısa blink le aynı.. bu arada tek katılmadıgım nokta duel veya pvp nın kısa sürcegını iddaa etmenız bence iki tarafta kastırısa baya uzatabilirler bu işi .. kazanan kım mı olur ? shaman oyunu bilsin yeter yenmesi için tabi mage insta kill cekerse bilmem..( kevashe cok ii demiş bu konuda yani) Trinket olaylarına nasıl bişey gelcek bilemem ama bence ortak cd yapmadıkları sürece tek değişen 5k lık frostbolt un ınstant halden cast hale inişi olur veya pom en son acılır vs vs.. aklıma gelmişken pvp seti ile 4k ya az denmiş.. bunuda abartmayın tamam 5k hp bende yapıp gezmesini bilirim ama dps ne alemde oluyo o haldeyken bide onu söleyin !! Standart bi mage ın hp 3500 civarı olur genelde ustunu pek görmedim max 3700.. ayrıca full buff 10k yı yakalamışlığım var mage le :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Pvp seti demedim yaziyi tekrar okursanız şayet , Full epic set yazdim , pvp seti harici yazdim .. Pvp seti 5200 falan misc itemlerle beraber , 280 civarlari spell dam .. "Mage Class inin Hit point i Pvp seti haricinde bula bileceginiz Enchantli spell damage+ Crict build le yapilabilecek en iyi şekli 4k dir ( ki kolay bi iş deil ) standart mage hit point ise 3200 max 3700 arasinda deişir ( Full epic spell dam + crict + resist itemlerle benim 3670 ) . Genel anlamdada bu şekildedir. " Aynen bu şekilde yazmişim Hatta Bolt ve Underline yazdim daha rahat okunabilmesi icin .. Muhalefet cvp verebilmek icin doru düzgün okumadan yazi yazmayalim lütfen ... Lütfen birazda Learn to Read .. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 15:53 tarihinde, Kevashe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VanwaElen Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 1 er mesaj atlayarak okuyosun galiba... ben sanamı dedim ? 4k ya az demişsin diye.. satır satır değil 2 tane aynı konuda mesaj yazmış kişinin üstüne yazarken kime yazdıgını belirt yeter.. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 15:57 tarihinde, VanwaElen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Hay allam bende sana demedim zaten regalyaya dedim , "Regalya: Bu arada pvp seti ile max 3.7 k hp oluyor demişşiniz benim setmi bozuk 5k unbuffed hp veriyor mageye ? :) hoş giymiyorum da hani giyince (stam+libram cons basilmiş) veriyor 5k hp. " tektek satir satir aciklama yapmak lazim sanıdım :=) Sanada Learn to read ... isim vermek karşilikli atişmalara dönüşecegi icin isim vermekden kaçiniyorum genelleme yaparak konusuyorum ama illaki isim ver üstüme alinmiyayim diyorsan şöle diyeyim .. Regalya demiş ki " Kagit uzerinde pvp olmuyor arkadaşlar deilmi?" Sanirim pvp 7 24 online kalip da rank 14 olabilmekde.. Sürümden oyun oyna rank 14 ol sonra SS ini oraya buraya linkleyebilmek , sonrada oraya buraya bos bos yorum yapabilme hakkına sahip ol demek oluyor sanırım... Tebrikler... [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 16:03 tarihinde, Kevashe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 abi gelmeyin karşıma böle şeylerle 1 senedir aynı muhabbeti yapıyoruz.oraya talentları yazmışın 1 senelik shaman oyuncusuna shamanı öğretiyosun afedersin de über crit demek elemental fury demek o da 21 talent demek ki buda ns veya 2h den vazgeçmek demek. aynı muhabbeti bende yaparım benimde 60 mage em var bütün shamanları kesiyorum vs vs .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ewt görüyoruz sağa sola boş boş yorum yapanları ben regalyaya tamamen katılıyorum kapıt üzrinde pvp olmaz sen cart curt atarkene sende lag war da ben es atarkene yok mu senin o çok yakındıın global BD bende yok mu senin o hiç hp si yok dediğin mage in (normal gearla) shamandan ne kadar HP eksii war. siz shamanlara yenilince shamanla oynamak zaten kolay bu adamlar oyunu bilmio ondan shaman açıo 2 totem 1 shock atınca oyun kazanılıo OLMUO cnm kardeşim bende mage yenemiom ben nediim oo nerf mages mı diim yok tek insntın fireblast deil bu arada cone of cold da war (al onu spell booktan koy action bara çok işe yarıo bana 1k felan critledi o şey) 2 trinkete hiç gerek yok bu arada TOEP da çok ii çalışıo ama seni de anlıyorum trinket nerflerinin kuyruk acısıyla ilk gördüün yerde mage sux yapacan sende haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ben savundugum tezi açikladim abicim , kişisel görüşüm , sen olanında üstünü istersen instant heal danda vazgeçersin , Two hand dende ... Bu konu uzar gider dedim , bana kalkipda " bana bu tarz laflarla gelmeyin gibi cümleler kurma " varsa kendince bir açiklaman nasil ben uraşmiş yazmişsam bişiler , sende yaziver görelim. 2 kelime yazi yazarak burda saygisizlik etme .. + Bloodthirst 2 Gram yazi okumadan şuraya yorum yapicaksanız kimse burda yazi yazmasin , siz at gözlüklerinizle bakin forumlara .. Shaman la yaptiim pvp den bahsetmişim Sanada yazayim hemen seninde okumadigin kısmı , 2 kafan çalişsin, sen demişssinki; *bu arada cone of cold da war (al onu spell booktan koy action bara çok işe yarıo bana 1k felan critledi o şey) Ben demişim ki; "Frostbolt kesinliqle cast etmiyorum shamana , herhangi 1 ES castingden sonra 2 Scorch atiyorum , Nova Cone of Cold , ve 1 kereye mahsus (Grounding i Wandla Dövdükden sonra) Cs +Nova+ Pom + Frost bolt yapiyorum " Ve + shamanin stabil damagelerini yazmişim kaat üzerine , Senin gibi Crict damagelerden bahsetmiyorum .. Şuraki yazilari okusun birileride ona göre yazi yazsin buraya , neden okumadan yorum yapiyorsunuz kardeşim .. Başkada yazi yazmiyorum , cunki gözlükleriniz baya baya karşiya bakior. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 16:27 tarihinde, Kevashe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: Regalya demiş ki " Kagit uzerinde pvp olmuyor arkadaşlar deilmi?" Sanirim pvp 7 24 online kalip da rank 14 olabilmekde.. Sürümden oyun oyna rank 14 ol sonra SS ini oraya buraya linkleyebilmek , sonrada oraya buraya bos bos yorum yapabilme hakkına sahip ol demek oluyor sanırım... Tebrikler... Ne biçim yorum bu? Şaka gibi yoksa şakasına yazdında şimdi özürmü diliceksin. Kağıt üzerinde savaş olmaz senin gibi baldırı çıplakların bile bilmesilazim bunları. Özellikle rankla ilgili kısmına bittim resmen yemyeşil kesilmişsin. Al kağit üzerinde savaş; Macro 1: /target grounding /cast fireblast (rank1) Macro 2: Trinket pom+pyro+omg+wtf+lol = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=162429 http://forum.paticik.com/konu.php?id=134897 http://forum.paticik.com/konu.php?id=120110 daha fazla kasamadım.saatlerce tartışmışız shamanı başka hiçbir class bu kadar tartışılmıyor.sıkılmadınızmı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 tartişilio ki var bişi demekki ne diim .. ------------------ bu arada regalya , bana makro oretecegine , şunu ogren rank 1 atip mana saklamak maharet deil , onemli olan onu Cooldown a sokmadan o totemi dovmek.. zaten bu konunun temelide o .. fireblast rank 1 gösteriosun hala bana .. ne diim .. + özür dilicek bi durum yok . konuya girişin yaptigin yorum . yeterince komik zaten .. üstüne bide yazi okumayişin zaten niyetinin muhalefet oldugunu bellli ediyor. + Ha bide Rank 14 olmak insanlara orda burda baldiriciplak deme hakkinida sagliyor sanırım .. sana bol şans .. Konuyu olduundan cooook farkli yerlere getiren yegana paticik yazarlarina teşekkürler. BUNLARA GERENK YOK KARDEŞİM... [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 16:45 tarihinde, Kevashe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 atnı sen bunu da yazmışsın "yautta Grounding e işleyen tek instant spell ini toteme harcatmasını saglamak gibi cidden " arkadaşım 60 gün lvl 60 played ım war neyin nasıl olduunu az çok biliyorum sen bnm karşıma çıkıp da sırf ooo mage sux shaman over demedim için at gözlüklü diemezsin. hayatımda hiç grounding totem işe yaramaz aslında o kadar güçlü deil demedim ewt magelere karşı über totem ama magelerinde nova + blink gibi uzaklaşıp 41 yarddan (burası önemli) fireball atma şansı war ki shock range 20 yarddır (hiç bi şekilde artmaz) bu da shaman rangeinin 2 katından fazla yapar (LB chain light war ama onları cast edene kadar cs yiyosun ki o çok tehlikeli bişi shaman için heal olamıosun) hee fire mage deil misin bana ne ol sen bana talent build yapıon ya bende sana yaptım Not arkadaşın yaptıı talent build tam bir mage destroyerdır amma velakin ortalık warrior rogue shadow priest lock hunter kaynarken o talent buildi yapan shaman noobtur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ewt war bişi shaman sadece horde o özgü bi sınıf ama wow oyuncularının çoğunluğu alliance ee malum alliance shamanı horde loladini sevmez (e tabii ki aslını astarını bilmeden bunları okuyup inanda war) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 magelerle çok fazla duel yapıyorum bg lerdede karşı karşıya geliyoruz. shaman olarak benim fikrim mage in cs harcamadan shamanı sheep edebilmesidir. eğerki shamanı sheep etmek için cs harcıyosa bir mage o mage zaten oludur. bir shaman sheep olmussa ve mage in csi up iseve nası kullanıcagını biliyorsa shaman oludur. edit: son olarak bide şans faktoru shaman çok fazla şansa dayalı bir classtır. ve her duelde yada herhangi bir pvp de mage e bir kere olsun melee vurabilir. burdada şansı tutarsa wf falan mage zaten oluyor. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 16:57 tarihinde, GladricSpirit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 KAğıt üzerinde olmadıgı gibi bu işler öyle resim üzerindende olmaz resmi gösterip insanlara baldiriciplak diyosun yanlış bunlar arkadaş burda ortam gerilmeden bir şey tartışıyoruz ayrıca pvp kasıp rank 14 olmak insanlara baldiriçiplak deme hakkını veriyorsa sana biz hk kasana saygı duymayız PVE rulaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Bloodthist , yazdiklarımı baştan sona oku . Cone of Cold Grounding e gitmez .. mage i tani ondan sonra konush , shamani tani ondan sonra yorum yap 60 played time in olabilir .. 100 gun played i olan mage'im var BL de , Ustune ayni Nick'te ( Daha Onceden Mage Chari silipde Açtigim) Undead Priest charı kastim .. lvl 43 Shaman kastim Oynadım , Lvl 60 mage dövdüm . daha yorummu yapayim ? baktım olmuyor Mage Charımı Restore ettirdim ve uzun bi süredir bu charımla oynuyorum .. Hemen her class i iyi taniyorum , verdiim cevaplar sirf muhalefet icin yazi yazan arkadaşlara " hem instant heal hem imba caster hemde Two hand kullanamiyoruz" diyen bir arkadaşa verdiim talent builddir .. Tekrar oku Tekrar oku tekrar oku .. hatta bunlari baştan bi daha oku anlamaya çaliş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manloth Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Sanırım siz sadece mage'lerin Dmg inin yüksek olduğunu düşünüyorsunuz. Peki ben size bir shaman dan aldığım crit chain in ne kadar olduğunu söyleyeyim ki bu vatandaşın aynı zamanda heal yapabildiği 3 ayrı toteminin 3 ayrı özellik verdiğinide göz önüne almanızı öneriyorum "2900" şimdi bu şansmı yoksa hem caster hem melee takılan bu dayılarımıza sunulan bir hediyemi ? ben iki trinket kullanabiliyorsam shaman da bu iki trinketi kullanabiliyor bu iki trinket saçmalığını neden sürekli öne sürdüğünüzü anlamadım. Ayrıca arkadaşım demişki işte hp ve mana totem diken shaman a shaman demem istediğini diyebilirsin ama bu = avantaj ve bu sadece bir örnekti. Sonuç olarak 5 sny lin instant attığı büyüler + heal + totem(hala iddia ediyorum grounding totem tam bir saçmalıktır) + melee dmg + lightning shield bu malde bile mage'ler beni kesiyor hemde çok kolay kesiyor diyenler için " learn ur class" yazmıştım. Şimdi hiç kimse çıkıpta bana yok bu olay böyle olmuyor demesin. Önümüzdeki hafta Commander olucam ve yeterince pvp yaptığımı düşünüyorum bunları size söyleyen 2 günlük oyuncu da değil :) yeterince bunları yaşayıp olanlara sinirlenerek yazılmıştır ve bunların hiç biri kişiye özel değildir. sevgiler saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ne demek istediğini çözemedim kevashe tamam ben oyunu bilmiyorum.hiçmi shaman ı yenebilen mage yok alliance da sor birine nasıl yeniyor die? veya burda ulaşmak istediğin sonuç ne? ne istiyorsun shamanlarımızı mı silelim yoksa blizzard shamanı oyundan mı kaldırsın? edit:ayırca sözüm kimseye değil ama pvp de rank atlamakla pvp de süper olduğun kanıtlanmıyor maalesef wow da.bunuda mavi gear shamanla hw dwarf warrior u madara ettiğimde farkettim [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 17:06 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hmmmm... regalya sen hangi serverdasın merak ettim. Ama fireblast cd ni toteme harcamana bittim doğrusu....lol... Rank 14 konusuna gelince daha rank14 olupta bunu hakeden çok az adama rastladım. o yüzden rank14 ss ler kevasheyede olduğu gibi bende de bi etki yaratmaz, tabi güzeldir unsocial takılıp rank14 olmak :) ama rank14 kimseye _son söz_ söyleme hakkını vermio :) 15-20 kişilik raidi öldürmek demişssinde zannedersem senin serverda tek lvl60 sensin. Bence mage classı hakkında daha gerçekçi ol biraz. Böyle zirzop sözlere kanıp mage açanlar soora pişman oluo :) Elemental giyimli bir shaman mage i frost/fire farkmaz outdmg eder...tersini söyleyen boş söyler l2calculate Kevashe'de bizzat nabdır. BL de aliendır kendisi :) shaman/warlock/spriest , mage e yeniliosa l2p derim. bu elemanları pwn etmek için engineer+elelemantalist olacaksınız ya da ballı olacaksınız yoksa karşınızdaki nab değilse şansınız yok bu konuyuda uzatmayın pls... l2whine l2stfu Lizaball oWnz you!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HainPanda Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 shamanların %75 i resto zaten 43 talent harcamız boktan bi tide için pvp yapçak halimiz kalmamış neyin tartışması bu böle. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 17:08 tarihinde, HainPanda tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevashe Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 speakcaster , arkadaşim işte senin yanildiin nokta ne biliyormusun .. konuyu hic okumamişssin konunun nasil ve ne için geliştigini hiç görmemişssin .. ve bunları yapmadigin halde gelip buraya kendi class in eleştiriliyor die ( Shaman oynuomusun oynamiomusun onu bilmiom) yada bir class eleştiriliyor die gelip ortama 2 3 cümle yazarak ortami gerilmişlikden daha gergin bir hale getirmişssin .. benim demem şudur ki .. Trinket her 2 class icinde var .. Dier arkadaşin dedigi gibi Shamanda 3k Ligthning atabiliyor .. hem kendini heal ediyor hem totem dikiyor hem shock atiyor .. hem meele daliyor .. yukarida bir arkadaş konuyla ilgili " ben shamanım ve magelerin trinketlerinin( ki sadece class mage yazmiyor ) nerflenmesi kesinliqle dogru bir şey olduguna inaniyorum gibi bi cümle yazmiş .. Konu burdan cikiyor .. biride diyor ki ben Shamanim ve Mage kesemiyorum ,, bir arkadaşda diyor ki "Learn your class" bizde pvp yaptik rank 11 olduk .. şimdi pve yapiyoruz .. Maksat burasi güzel bir tartişma platformu .. kavga platformu deil .. olmasi gerektigi gibi ilerleyen bir konuya da biri gelip Koskocaman bir SS koyuyor Bu işler kaat üzerinde Yürümez Mayk diyor , Tabiki böle demiyor ama olur olmadik bi yorum yapiyor , üstüne de Kendi Rank ina itinaden yaptigi yorumların dogrulugunu savunuyor .. kendi fikridir .. ama burda edilen hakaretlere hak sahibi oldugunu göstermiyor .. Umarim şimdi daha iyi anlamişssindir burda yazilan 4 Sayfalik konunun genel amacini . Saygılarımı sunuyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bi lvl 43 beni kssin oyunu o gün bırakırım arkadaşım ya o maç fake bi maç (ss si olması gerçek olması anlamına gelmez) ya low hp li manasız bi mage e gank yada kestiin mage noooooob arkadaşım aranızda 17 lvl fark war melee wurması imkansız spell wurması daa imkansız we sen o adamı kestin ööle mi hadi mage arkadaşlar lütfen bi başlık açın bizim trinketler nie nerflendi die ağlıcanızmı baaracanız mı ne yapacaksanız orda yapın başkasına çaur atçanıza blizz e çamur atın edit imla [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 17:12 tarihinde, Bloodthirst tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar