Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gereksiz kasış ve tırtıklı görüntü

Pearl

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar anlamadıım bi durum var.O kdr paralar döküp 3mslik 19" Hyundai Q90U monitör ve Winfast 7800GT aldım, oyunlarda AA yı ve resolutionu ne kdr açarsam açayım hala kenarlar fln tırktıklı hiç bir zmn böle dümdüz gözükmüyor bunun nedeni nedir? Bu arada bazı oyunlardada gereksiz kasış söz konusu... Mesela BFME2 de Ultra high 1024x768 yapıom kasıo, 1280x1024 High yapıom yine kasış.Ayrıca alt+tab ve makineyi kapama gibi olayları çok yavaş yapıyor makine.Bunlar neden oluyor? Driverlarda tamam 81.94, SP2, directx 9.0c! Benm şüpelendiim şey monitörün hertzi, destekliyor die 75 e kdr çıkardım ondan olabilrmi? Ama 60 a düşürsemde devam edio. Yoksa spylarmı yapıo? Kardeşimin makinesi benmkinden daha dandik ama yinede daha hızlı kapanıo açılıo vs... O kdr dolu da deil makine 50 GB fln boş yer fln var sırf oyun yükle nerdeyse zaten.Lütfen yardım!!
Sosyal ağlarda paylaş

Sürücüleri falan kurarken bi sıraya dikkat etmek lazımdı tam performans için. O sıraya dikkat ettin mi?
Ben öyle yapmadıım zamanlarda saçma sapan kasıyodu bilgisayar. Herhangi bi tuşa basılı tutup mouse'u hareket ettirdim mi müzik falan takıla takıla çalışyıodu.
Bi de güç kaynaa yetersiz olabilir mi (etkiler mi bilemem ama sormak geldi içimden)?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...