Tyrael Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 realmost eleştiri için teşekkürler. şimdi bende merak ettim onu yarın türkçe hocasına sorayım gerçekten anlatım bozukuluğu olarak değerlenidrebilir ve hatta öss de yardımı bile dokunabilir.=) tekrar teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 tempest 1 ay önce kesmişti ve türk guildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Tam olarak degil, %30 civarı yabancı bulunduruyordu guild'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 GM türk, tüm kurucular türk. guildinde çoğu türk. ama dogru uluslararası bir guild ve guild chat dili ingilizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ona bakarsan khadgar larda türk temelli die biliorum ilk onlar olmus oluor o zaman ilk kesen türk guildi diyebilmek icin gchatinin türkçe ve bütün memberlarınında türk olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 peki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 khadgar rage in gm i odium türk eğer hala gm ise ayrıca düşündümde sonuçta türkler sakat felan değil nie nefarianın kesilmesi çok acayip geliyor .herkes işini yaptıktan sonra kesilir yani böle aşşalık kompleksindeymişiz gibi anlaşılıyor yabancılar tarafından [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 17:32 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Amerika'nın kökeni de türk'lere dayanıyor. :D Oww... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azura Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Oncelikle hepinizi tebrik ederim neferian adına üzüldüm lakin neferianın kendisi sizi buzamana kadar tek başına defalarca kesti ama cıkıpta paticik forumlarında ben guild revo yu kestim diye bir kerecik muhabbet yapmadı siz cıkmısınız burada 40 kişi kesmişiniz bide seviniyosunuz evet arkadaşlar bu olay neferianın hazin öyküsü iyi ve temiz kalpli bir canavardı nefo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 güzel espri güldürdün beni terazi varmı sağ altta bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodthirst Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 abi neferianı yine o kadar az kesen war git onyxia sor zavallı kız 8 ton werdi üzüntüden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glemrel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ufak not : REVOLUTİON değil REVOLUTION olacaktır bu doğru ancak o an sevinç + yeni klavyeminde tuşların alışma döneminde oldüğumdan yanlış yazmışım. kendi adıma özür diliyorum ingilizceyi katlettiğim için. )quel sende dile benim adıma özür) 2. olarak serverin dilinin ingilizce (general chat ingilizce oyun ingilizce ve oyunu oynayanların çoğu ingilizce kullandığından adımızın jonturkler yada ottmans sipahi (ODUNCU! YAPARIM! AMAN AOE) olması yerine böyle bir isim koymayı uygun gördük. ki bence şık olmuş revolution :) ben koydum adını diye demiyorum yani :P [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 18:32 tarihinde, glemrel tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 18:32 tarihinde, glemrel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hmm glemrel'in adina ozur dilerim o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Tebrikler eski guild'ime.. Sizlerle bu sevinci paylasmayı cok isterdim ama Diyarbakır/Ergani de WoW oynarsam adamlar beni taşlar heralde .. Burda paso Counter-Strike oynuyolar :/ antreman yapiyolar galiba :) askerden herkese selam .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 glemrel özürlük bişi yok yani sonuçta yabancı insanlarlada oynuosunuz mutlaka doğrusunu biliosundur rencide etmekten çok hata olsa olsa bu olur die söledim millete takılmak amacıyla=) tekrar tebrikler nice zaferlere! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Helal olsun cidden saygı duyuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Saygı duyarım , tebrik ederim O an orda olmak isterdim ama kader diyelim :D. Nice başarılara hep birlikte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 giev teh movie, kkthxloldie!! Lizaball oWnz You!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuddusi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 saygı duymam tebrik etmem yarın yine kesince de chesti alırım o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 invadoria önce alır diye bekliyodum aradan iyi çıktınız tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 tbrks...AQ 40 da başarılar Bu arada aylar önce NEFi kesmiş arkadaşlar tbrks yazıp bunun dışında ortamı germeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 tebrik ettik paticik olarak.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar