Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guild REVOLUTiON - NEFARIAN DOWN

glemrel

Öne çıkan mesajlar

khadgar rage in gm i odium türk eğer hala gm ise

ayrıca düşündümde sonuçta türkler sakat felan değil nie nefarianın kesilmesi çok acayip geliyor .herkes işini yaptıktan sonra kesilir yani böle aşşalık kompleksindeymişiz gibi anlaşılıyor yabancılar tarafından

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 17:32 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Oncelikle hepinizi tebrik ederim
neferian adına üzüldüm lakin
neferianın kendisi sizi buzamana kadar tek başına defalarca kesti
ama cıkıpta paticik forumlarında ben guild revo yu kestim diye bir kerecik muhabbet yapmadı
siz cıkmısınız burada 40 kişi kesmişiniz bide seviniyosunuz
evet arkadaşlar bu olay neferianın hazin öyküsü
iyi ve temiz kalpli bir canavardı nefo
Sosyal ağlarda paylaş

ufak not : REVOLUTİON değil REVOLUTION olacaktır bu doğru ancak o an sevinç + yeni klavyeminde tuşların alışma döneminde oldüğumdan yanlış yazmışım. kendi adıma özür diliyorum ingilizceyi katlettiğim için. )quel sende dile benim adıma özür)
2. olarak serverin dilinin ingilizce (general chat ingilizce oyun ingilizce ve oyunu oynayanların çoğu ingilizce kullandığından adımızın jonturkler yada ottmans sipahi (ODUNCU! YAPARIM! AMAN AOE) olması yerine böyle bir isim koymayı uygun gördük.
ki bence şık olmuş revolution :) ben koydum adını diye demiyorum yani :P

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 18:32 tarihinde, glemrel tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 18:32 tarihinde, glemrel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...