cashar Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Nefarion arkadaşımızın dediği gibi casual playerlar için yapıldı bu olaylar. Sadece bununla bitmediğini yeni gelen itemlar olduğunuda belirtmek isterim casuallar için. Mesela; Trinket : 100 dmg 195 healin next 20 sec 1.15 min CD MC den bir gömlek düşük kıyafetler var artık oyunda ubrs/scholo gibi yerlerde. Burda bıdı bıdı yapacak bi durum yok, X adam MC/bwl yapıo diye yapmıyan adamdan 3X daha güçlü olamaz olmamalı. Şimdiye kadar olduda ne oldu ? bu oldu işte bok gibi saçma sapan bir oyun oldu çıktı. Tabi MC/BWL yapıp bunu IF/ORGY de arkadaşlarına "bak benim purpleım var" diye gösterenlere adam ordan blue çıkarıp "pşşt bu da seninkine yakın şiştinmi" diyecek :) Its fine,l2mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Neyse didişmeyi bırakalım da,setin her parçası için farklı npcden almak gerekiyor questi galiba.IF'deki teyze bracerları hallediyor,diğer parçalar hakkında bilgisi olan var mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Penthesilea said: Haydaaa Bu kadar alingan olmak gercekten basari, kutluyorum sizi. Bebege emzik vermek diye bir deyis vardir, size bebek demem anlamina gelmiyor bu. High end instance yapamayanlar epic epic diye aglasip duruyorlardi (ki delinin dedigi gibi, ne kadar hak ettikleri tartisilir), Blizzard da susturmak icin bunu atti önlerine. High end instance yapanlar epic epic diye ağlaşıp dururken Blizzard onların önüne ne attı? Penthesilea said: Ayrica bugün, cok yeni olmayan bir realmde Molten Core'a girememis bir oyuncu, iyi bir oyuncu degildir 1 parca epici bile hak etmez kanimca. Kimse kimseyi kandirmasin burda, herkes neyin ne oldugunu biliyor. 40 kisi toplanip da bir isi beceremeyen adamin da gidip böyle bedavaya epic almasini dogru bulmuyorum ben, ne anlami kaldi o zaman "epic"'in? Molten Core yahu, AQ40 degil yani, sirf Magtheridon'da tam 40 tane guild var Ragnaros'u farmlayan. Zaten epic yeteri kadar bedavayken, bi de böyle hicbir girisimde bulunmayan adama vermelerini ben dogru bulmuyorum. Herkes hardcore oyuncu değildir. Herkesin senin benim gibi vakti olmayabilir. Günde sadece 1-2 saat oynayabilen ama karakterini harika oynayan çok kişi tanıyorum server ımda. Server ımda da Nef. bir çok guild tarafından farm şeklinde. Birde sana sormak istiyorum Epic nedir? Ne anlama gelir? Üzerinde epic olan kişi uber midir? Üzerinde epicler olan kişi çok mu iyi bir oyuncudur? Üzerimde 2 tane epic var. Ben PVP de çok full epic adam kestim teke tekte. Demek ki sizde haketmiyorsunuz üzerinizdeki epicleri. Hakkını veremiyorsunuz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Asfalt ağladı be ringeril :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 olm bu questler yapılmaz ki ama yani 40 gold + arcanite converter + volcanic ash amaaan daral geldi okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 tier 0 lar REZALET olmus. bune be atıcam cope wildheartı off ya gıdıcez ılla cloth toplıcaz grrrrrrr bırakmaya gonulluydum zaten grr blızz grr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 bu arada ringeril epicli adam illa pvp yapıcak die bi kayide yok ki. hatta solim epiclerden guzel yeşiller var bu oyunda. Olay takım uyumu olayı. yani mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Benim orda kastetmek istediğim, Üzerinde epic yoksa iyi oyuncu değildir ve epic haketmiyordur denilmesi, Bende ona karşılık üzerinde full epic varsa iyi oyuncumudur demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 evet iyi oyuncudur. Kesinlikle iyi oyuncudur. İyi oyuncu olmayan adamı bırak bwl ye mc ye bile almazlar. 1 alırlar 2 alırlar sonra atarlar guılddan. Tabi iyi oyuncudan kastın pvp ise bilemem. Ama sunu solim bu oyunun pvp kısmı okadar basit ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ha ama epigi olmayana kotu oyuncu dıyemeyız. cunku guild bulamamıs olabilir. Yani epicli fullse iyidir ama epic yoksa kotu diemessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Epici fullse iyidir demek çok yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 abi almak kolaymı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 mc diyosun, bwl desen neyse gerçekten zor bazıları için. Mc lootlarını bizim serverda oynamayı bilmeyen cogu kişide war zaten merak etme ( Frostwhisper ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 full epic derken tabiki tier 1 demiyorum =) full diosun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Suark said: evet iyi oyuncudur. Kesinlikle iyi oyuncudur. İyi oyuncu olmayan adamı bırak bwl ye mc ye bile almazlar. 1 alırlar 2 alırlar sonra atarlar guılddan. Tabi iyi oyuncudan kastın pvp ise bilemem. Ama sunu solim bu oyunun pvp kısmı okadar basit ki... Abi dediğin gibi 1 alırlar 2 alırlar sonra atarlar guild den. Ama bu arada 1 epic alır. Sonra başka bir guild de aynısını yapar atarlar ordan da bir tane alır. Almak zor değil yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonallsun Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 abi dungeon yapmanın iyi oyunculukla ne alakası war ya o kadar iyi oyuncu war meydandada neden hala aq40 bitmedi ezberlenmiş şeyleri tekrar etmenin neresi iyi oyunculuğa giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 @Suark Tier 2 set olsa ne yazar? 1.ncisi dungeon yapmanın zaten iyi oyunculukla bir ilgisi yok 2.nicisi zaten klişeleşmiş birşeyi yapmak bir başarı değildir Millet Molten Core bossu ragnarosu farma bağlamış halen neler diyorsunuz. Epic itemları toplamakta bir zorluk yok tamamen drop chance ve dkp'ne bağlı, kaldı ki high end instancelar akıllı-Tecrübeli bir çok guide okumuş bir commander ile disiplinli ve basit konuşma dilini anlayabilecek/birazda zekası olan 39 oyuncu ile herkesin girip yapabileceği yerler... Bir çok şeyi zaten modlar bizi yerimize otomatik yapıyor. Kimse çıkıpda o baba süper tankladın senin gibisini görmedim yanına birde artillery versek bizi kimse tutamaz demiyor veya öfff be ne pyroblasttı o be mağarayı çökerttin 6k crit vurdun helal be koçum çok iyi oyuncusun demiyor. İyi oyuncu yeşil itemada sahip olsa sınıf özelliklerini doğru yerde ve doğru zamanlamada kullanan oyuncudur. Bu tip oyuncular zaten başkaları arasında hızla popüler olur ve belli bir süre sonra grupların vazgeçilmez oyuncuları olur, hele birde arkadaşlık ve paylaşma duygusuda zenginse bu arkadaşlar ile grup kurmanın/beraber oynamanın tadından yenmez... Bilmem anlatabildim mi?Bu oyunlarda her şeyi itemlara bağlamayın elbette belli itemlar oyuncunun oyununa çok şey katıyor ve bazı şeyleri kolaylaştırıyor fakat oyuncu oynamasını bilmedikten sonra bunun hiçbir faydası olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringeril Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 +1 Arloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 said: İyi oyuncu yeşil itemada sahip olsa sınıf özelliklerini doğru yerde ve doğru zamanlamada kullanan oyuncudur. Bu tip oyuncular zaten başkaları arasında hızla popüler olur ve belli bir süre sonra grupların vazgeçilmez oyuncuları olur, hele birde arkadaşlık ve paylaşma duygusuda zenginse bu arkadaşlar ile grup kurmanın/beraber oynamanın tadından yenmez Bu oyuncular ya guilde baskanlık ederler ya da aralarında toplasıp guıld kurarlar. sonra epic dizerler. full tier2 ile gezerler Ya abi oynamayı bilmeyen adam nasıl bwl yapan bi guildde yer alabilir ki? ben daha rastlamadım tier2 gıymıs oynamayı bılmeyen adam. Ha pvp diyorsanız o bambaska bişey.Dunyanın en kolay seyı zaten bu oyun ıcın, biraz kafan calıscak biraz parmakların hızlı olcak birazda karakterini tanıcan. tamaaaam pvp master olursun. anlamıyorum bu kininiz ne morlulara karşı. mor eşyalar guzel olacak diye bir kaide yok, mesela destiny dunyanın en yalan kılıcıdır. neyse uzatmanın anlamı yok, ama bu oynu bu oyun yapan buyuk ınstancelardır kı mmo nun anlamı orda cıkıyor. yoksa single zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 gearına bakıp kimsenin yeteneği hakkında yorum yapılamaz tabiki ama eğer ciddi bir guildla raid yapıyorsanız ister istemez classınızın inceliklerini öğreniyorsuz. ilk karakterim olan druidi 1 - 59 healer olarak kulanma şeklimle raid yapmaya başladıktan sonraki halimi karşılaştırdığımda, eğer raider olmasaydım baya bir şey eksik kalırdı diyebilirim şimdi. tabiki bunlar illa raidde öğrenilir diye bir şey yok ama, raidin işi baya kolaylaştırdığı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demonizer Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 arkadaşlar kesin olarak bilen var mı? mesela upgrade yapmak için full shadowcraft setmi gerekiyor, mesela bende 2 tane shadowcraft var onları yapabilir miyim? bilen varsa bir söylese iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 full olman lazım en azından druıd ıcın ole ki sırayla gıdıo questler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 http://www.wowwiki.com/Tier_0.5 faydalı bir eser.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akairis Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Bunla uraşcaınıza 40 kişi random MC yapın, ZG yapın her şekilde daha az masrafla daha ii itemlara kavuşursunuz. Saçmalık olmuş bence. Ama Beastmaster chesti çok güzel o ayrı ^^ Edit: Ya ciddi ciddi düşünüorum feci zaman alır bu. 8 parçayı topla, o questleri yap, arada dünya sebil item topla, argent dawnla rep. kas. Ciddi uzun iş, özellikle oyuna yeni başlayan ve ya kendine karma bi mavi set yapıp zamanında set toplamayanlar için azap yolu gibi. Ne diyim, yapmayı aklına koyanlara kolay gelsin. [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 02:46 tarihinde, Akairis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 komik olmuş bliz bebelere emzik atıyo lafı. herkes 24/7 pc başında olup mc, bwl mi farmlamalı anlamadım? orta halli oyuncular için tasarlanmış, orta karar bi denge getirilmesi için tasarlanmış. yoksa günde 2-3 saat oynayan adam bakar oynuorum oynuorum elime hiçbişey geçmiyo der atar bi köşeye oyunu. öyle senin uydurduun gibi oyuncuların ağlamaması için değil sonradan bliz ağlamasın diye. biraz düşünüp konuşalım ki toplum içinde saçmalamayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar