Chasten Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 gotikmi yoksa gutikmi die puan veriosun bazıları ürkütücü =P http://www.gothornot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 gutik ahahah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hay allahım ya ben bunu niye kişisel e açmışım :S kusura bakmayın gecenin 4 ünde kafa gitti :/ adminler taşırsa sevinirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 olm pok mu vardı yazdın gecenin bu vakti boyuna voteleyip statlarını dusuruyorum insanların nihohoho bu arada web sayfası bundan once bir copcatanlık sitesinin altyapısını andırdı ya neyse du daha hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 lol cok iyi tipler var. popolardan semsiyeler firlamis hahayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 mahuahua tipler gerçekten komedi,hepsinde tabak gibi surat var ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hastayım şu gotiklere.bohohoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bende hastayım gotiklere ama harbici gotik olanlara. benim bu konuya benzer bi olay gelmişti başıma. unuttum neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 gudik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 PAUHAUHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 abi bu adam götik ya gothici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bunların anasını babası yok mu ? bu konu hakkında bi hikayem yok sory ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 abi tamam hepsini koyma, midem kalkti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya abi bunlar bu şekilde mi cinsel ilişkiye giriyolar ? abi ben korkarım ya yapamam. bu konu hakkında hikayem hala yok sory! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Onları da beğenenler var soul. garip ama gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 usta var eet bende beğeniyorum.hatta yukarda yazdım ama bu kadar abartılısını değil.abi bunlar elinde olsa afedersin ..neyse boşver.. mesela bak şey var evanescence nin solisti amy lee o da gotik takılıyo ama yakıştırıyo kendisine abartmıyo olayı.ben ondna hoşlanıyorum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 2.reside gözler photoshop ben yolda böle bişielr görsem çk pis kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 herşeyin fazlası zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 gunduz sokaga cikmaz bunlar. goruyorum arada yolda filan ama nadir. naptin lan kendine diye sorasim geliyo bi an ama sonra ne urasicam elin gothuyla diyip yoluma devam ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Dogmeat gözleri oyle yapmak için ps ye ne gerek var ki.Gotik adam yapar abi o şekil gerek yok ps ye.sana web camden dolayı çektiği için ps gibi gelmiştir.görüntüler biraz boğuluyo renkler karışıyo o yüzden öyle görünüyo. eğer o ps se ilk resimdeki tamamen animasyon abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bunlar gayet basarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Penthesilea,hemencecik top ten'e tıklarsan tabi başarılı olurlar :) (morlu olan baya başarılı) [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 09:00 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bunnar iimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar