malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Fortis Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile oynanan çeyrek final rövanş maçında sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle Galatasaray'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Galatasaray, yarın Ankaragücü ile oynayacağı 19. hafta erteleme maçını seyircisiz oynayacak. bilmeyen vardır die koydum.ben yeni öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 1 maç az olmuş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Haluk abileri saolsun 1 maç hemde erteleme maçı okadar su atıldı sahaya sadece 1 maç ceza ha acaba biz yapsaydık kaç maç ceza alacaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 said: Haluk abileri saolsun 1 maç hemde erteleme maçı hep size mi çalışcak yönetim. bi size bi beşiktaşa bi bize. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 18:12 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Diyarbakır'a bile sadece 3 maç verildikten sonra buna daha fazla ceza beklemek saçma olurdu zaten. Normal. Esas seyircisiz değil de sezonu elsiz oynamaya karar verirse federasyon o zaman bekleriz FB'lilerden "federasyon taraf tutuyo" iddialarını. E haklılar o kadar büyük bir avantajlarını baltalar federasyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bıraksalar da zaten kaç kişi gidecekti ki ankaragücü maçına... malum hem hafta içi, hem canaydını protesto falan. 1000 kişi gideceğine bahane olmuş oldu hiç kişi gidecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Rewendor arkadaşların seni çok gaza getirmiş galiba komik olduğunu zannediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Yoo gaza gelmedim, ve komik olduğumu düşünmüyorum. Hatta sözümde de ciddiydim, "tolerans"ları herkes görüyo zaten. Ama sen bir hava alabilirsin çıkıp, iyi gelir. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 18:46 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Ya biletler satışta nasıl yarınki maç için böyle bir karar verilebilir. Hafta sonu oynanacak G.birliği maçı için olmasın o ceza? Yarınki maç içinmiş gidicektim yalan oldu. Kalbimiz sizinle cimbomum. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 19:34 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 kararı haksız buluyorum tiganananın kafasını yaramaya teşebbüs eden fb tarafatarına neden ceza yok . yada bir baba hindi çeken tuncaya . bunların hepsi fb kayırma die düşünüyorum şaibeli bi şampiyonluk onlara yakışmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 İnsan belleğinde unutma hastalığı vardır. Bu, galiba bize, başka bir deyişle de bizim toplumumuza ait bir özellik. Bu hastalığa birde şovenizmi, adaletsizliği, bağnazlığı, dar görüşlülüğü, bencilliği, saldırganlığı, menfaatçiliği, duyarsızlığı, yalancılığı, arsızlık ve yüzsüzlüğü ekleyince galiba bu sonuç ortaya çıkıyor. 03.11.1993'te Galatasaray M.United'i elediğinde, Ertesi gün, o sıralarda günde 400.000 adet satan, Türkiyenin en büyük gazetesi Sabah işte böyle başlık atmıştı. Bugün Tuncay'ı ipe çekmeye çalışanlar, o gün sabah gazetesinin bu manşeti için de bugün söyledikleri şeyi söylemişlermiydi? Eğer söylememişlerse bugünkü durumları, unutma hastalığının yukarıda saydığım diğer kötü kişilik özellikleriyle birleşmesinin bir tezahürümüdür. Yani onlara göre, hindi ingilize binince iyi, cimboma binince kötümüdür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 evet aynen öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 cimboma binince niye kötü? bizce iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya bi ingilize söylemek başka tuncayın yaptığı başka bu fenerliler herşeyi nasıl kıvırtıyolar . hadi herşeye bahanneiz var tiganaya da bi bahane bulun da şampiyonluğu hak edin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Fistan Türkmüsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ben olmuşum tigana 2pac. @heso; türküm dersem, madem türksün, göster ürksün mü diceksin? hem sanane benim uyrugumdan alala [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 23:49 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Türklükle ne alakası var İngiliz toplumunun takımı türk olarak bizim rakibimizdir.. ve Onlara bindirme şansımız var türkler olarak .. Ama Fenerbahçe Galatasarayın rakibiyken Galatasaraya bindirme şansımız yok oylemi .. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Gazete ilanıyla, orada terminator modundaki Tuncayın taraftarı gaza getirmesi arasındaki farkı algılayamıomusun? sence bunu Tuncay iyi niyetlemi yapıyodu? Öle espriler yapmam merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 fazla buyutuldu tuncayin taraftariyla sevinmesi, yani ciddi cok abarttiniz. asil ceza verilseydi komik olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 kufuve kavsiyiz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hindi tuncay ceza alsa nolur almasa nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bir kim olursa olsun, hangi takımda olursa olsun bir insanın kusurlarıyla, kendi elinde olmayan doğuştan gelen durumuyla dalga geçecek kadar kendinden geçmemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 o degilde tuncay devamli birsey yapip sonra ozur diliyor, bence safligindan yapiyor yani art niyetli olsa salak mi 2 haftada bir olay yaratip sonra ozur dilesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Tuncay'ın pek saf olduğunu sanmıyorum. Dilediği özürlerde de pek samimi olduğunu sanmıyorum hatta. Biraz fazla gaz, bir de medyanın şişirmelerine fazla aldanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 enema pati § 29 Mart 2006, Çarşamba - 00:11 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- kufuve kavsiyiz pls -------------------------------------------------------------------------------- Hiç bir insan muhteşem , kusursuz değildir.. O konuşmasıyla dalga geçtiğin kişi Türk futbol tarihine gelmiş en başarılı başkanlardan biridir.. Belki evet Aziz Yıldırım "R" leri söyleyemiyor ama takımını her şekilde en üst düzeye çıkarıp tüm fenerbahçe taraftarını mutlu ediyor.. Başkanım "R"'leri söyleyemiyor olabilir Fakat Her Fenerbahçeli gibi, Onla Gurur duyuyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar