Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve nedir? Yenir mi?


Farinal

Öne çıkan mesajlar

Konusu uzayda geçen bir hakimiyet/ hayatta kalma kaynaklara sahip olma zengin olma dha güçlü gemilere ulaşma arzusu .
Meslek ne olmak istiyorsun?Ol o zaman,burda hazır reçeteler kısmende olsa var ama mage aç light git gibi bir akıl kimseye verilemez bu oyunda.İster maden kaz-ister üretim işine gir-ister complex(dungeon bir nevi)lede para yap ister paralı asker ol yada korsan ol, yada corp kur politika yap yada mission yap (çeşitli şirketlerin görevlerini yapıp para ve loyalty point toplayıp o olayalty puanları ilerde değerli itemlere çevir,bir nevi paralı askerlik npcler için :P)
Mesela ben şu anda bir pvp corpdayım biraz daha bekliyorum hafif güçleneyim 0.0 a geçip npc avlayıp/alliance donanmasına kalılacağım :),patlatmak istediğim bir kaç kişi var
evede meslek yoktur.Bir karakter herşeyi yapabilir yeterki skillerini çalış.
Amacın zaten ilk etapta belli para yapıp daha iyi bir gemi almak bir battleship 100milyon

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 00:35 tarihinde, jagd tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır beklemek yerine üstteki sticky bölümlere bakabilisin ayrıca ww.eve-turk.com yada www.eve-online.com dan oda olmadı www.mmorpg.com daki review bölümlerindede oyunla ilgili iyi kötü yorumlara bakabilirsin. Ama yok ben araştırmayı sevmem armut piş ağzıma düş biriyim diyorsan zaten eve online dan hemen sıkılırsın :-p

eve online ı diğer oyunlardan ayıran en önemli özellik oyuncuya WoW yada diğer mmorpg ler gibi firmaların oyunculara sunduklarıyla değil oyuncuların oyuna firmaya sunduklarıya ayrışmış kendi çapında bir uzay simülasyon oyunudur.

Kısa bilgi istiyorsan; EvE de level sistemi yoktur skill sistemi vardır her skillin sınırı lvl 5 dir. Bir skilli lvl 5 lemek bazen haftalarca aylarca sürebilir. Oyunda yüzlerce skill ve özellik olduğunu düşünürsen "end game" diye birşeyden bahsetmek zordur EvE de.

onun dışındaki bilgiler sayfalar ister. Time is money my friend :-p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...