Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TheCrims


AthleT

Öne çıkan mesajlar

Ben de bi ara oynamıştım. Çok hızlı para kazanabilme yöntemi var. Küçük paralar kazanılıyo ama yine de iyi.
Enerji toplamak için gece kulüplerinden içki falan içmek gerekiyo. Gece kulüplerinde Turk diye aratın, ucuz olana girin. Ben oynarken $6'a falan ot bulunuyodu, onlarla enerji topluyodum. Şimdiki durumları bilmiyom kayıtlı bile diilim. Neyse, tek seferde 10'ar 10'ar için bi süre; çünkü vücut alışık diil o kadar. Enerjiyi %100'ledikten sonra direk soygun yapın. Saygınlıınızın üstüne olmayan soygunları yapmaya çalışın. Enerji düştükçe tekrar kulübe girip ot falan.
Bi süre sonra artık ot mot kesmiycek. 5 defa 99 alıp anca %40'a kadar getirebilceksiniz. O zaman da hastaneye girip detoks yaptırın. Biraz pahalı oluyo ama saatlerce beklemek yerine, çok daa hızlı bi biçimde para kazanabiliyosunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende bundan onceki round un ortalarinda baslamistim .
ama su an oynanan roundun baslarinda biraktim.
12000 sayginlik falan var simdi bide ekstradan barlara girmek icin 750 bilet birikmis , baya zaman ayirmak lazim oyuna ya bu yabanci arkadaslar buna deli gibi zaman ayirdiklari icin elemanlarin sayginliklari bizden 100 kat falan fazla .

ama kanka olalim diyen varsa perfidiouss u eklesin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gece klübü veya partilere girip içki içmelisin
mesela 1 eroin 8 enerji,1 kokain 7 enerji,1 afyon 6 enerji verir fakat bunları oyun başında kullanmana gerek yok hem pahalı para dayanmaz sen ot ve içki kullanmalısın ayrıca hastaneye girmemek için taksit taksit iç mesela bir anda 10 tane içki veya ot al 50 tane alırsan hastaneye girme riskin artar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...