AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Dun ba$ladim... Baktim tum cafe oynuyo, baya da ho$uma gitti. Var mi patiden oynayanlar ? P.S : http://www.thecrims.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben oynuyorum pati halkı olarak bir gurp oluşturalım oyunda faydalı olur. birde başka topicler vardı thecrims le ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Vieux adlı hırsızm var çete kurcaksanız katılabilriim bir iş adamı aynı zamanda hırsız olarak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paticigi tek bi ba$lik altinda toplayalim o zaman, beraber guzel i$ler yapabiliriz cunku... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 kayıt oldum şimdi de komikmiş fasdf "kankalar" var ya tam nigga olmuş bunlar, nedir ne değildir mission falan açiklasanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Dory yeni ba$ladim, fahi$e satiyorum. Gelme ustume harbi bende bilmiyorum oyunu. Nasil cikmaz patiden tutkunlari yahu, hayretler icindeyim. Millettt! Duyun sesimiziiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 ben soyguncu oldum fasd kanımda var aşirmak nihoh soydum soydum gücüm tukendi-ahuaua- dolcak bekliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Ben de bi ara oynamıştım. Çok hızlı para kazanabilme yöntemi var. Küçük paralar kazanılıyo ama yine de iyi. Enerji toplamak için gece kulüplerinden içki falan içmek gerekiyo. Gece kulüplerinde Turk diye aratın, ucuz olana girin. Ben oynarken $6'a falan ot bulunuyodu, onlarla enerji topluyodum. Şimdiki durumları bilmiyom kayıtlı bile diilim. Neyse, tek seferde 10'ar 10'ar için bi süre; çünkü vücut alışık diil o kadar. Enerjiyi %100'ledikten sonra direk soygun yapın. Saygınlıınızın üstüne olmayan soygunları yapmaya çalışın. Enerji düştükçe tekrar kulübe girip ot falan. Bi süre sonra artık ot mot kesmiycek. 5 defa 99 alıp anca %40'a kadar getirebilceksiniz. O zaman da hastaneye girip detoks yaptırın. Biraz pahalı oluyo ama saatlerce beklemek yerine, çok daa hızlı bi biçimde para kazanabiliyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paticik Çetesi kurup Banka,Forex fln soyalım plx plx :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Forex soyan 70 milyon mu kaldırıyo hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 70milyonmu öeah 25k verio die hatirliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Büüü çok azmış o :P 183. gündeyken bırakmıştım oyunu. Ben oynarken en iyi Türk'ün 15k falan puanı vardı; dünya 1.sinin puanını hatırlamıyom bile. Yalnız Polonyalılara dikkat edin durmadan dövüyolar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Dagitirz dunyayi! Ben Pezevenk oldum, e malum madem Turksun goster urksun hesabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bilmiyordum, inceleyim birazcık. büyük bir ihtimalle bende başlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bende bundan onceki round un ortalarinda baslamistim . ama su an oynanan roundun baslarinda biraktim. 12000 sayginlik falan var simdi bide ekstradan barlara girmek icin 750 bilet birikmis , baya zaman ayirmak lazim oyuna ya bu yabanci arkadaslar buna deli gibi zaman ayirdiklari icin elemanlarin sayginliklari bizden 100 kat falan fazla . ama kanka olalim diyen varsa perfidiouss u eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 baydı *puuuffch* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 nickim : Stiflerx bende fahise satıyorum valla.. hrkes nickini yazsın ekleyelm birbirimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 nick:perfidiouss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Fahişe olayına girmeyin fazla karlı diil. Bi de çatır çutur kurşunluyolar fahişeleri. Pezevenk diil de, zekası yüksek bi karakter olun. Mantar tarlası alıp, mantar satıyoduk biz zamanında. Ondan da acaip para geliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 eroin tesisi kurmustum 42 tane baya para yaptim onun yaninda sayginlikta ama hastaneden skillerimi yukseltmek icin ilac alinca sayginlik diye bisey kalmadi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 hylouse soyguncuyum ben, arada giriyom bi iki insan soyuyom güç tukenince kapatıyorum, para kasmak lazım puuufch! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 gangster oldum bende bi bara girim iki duble raki icim dedim , hastanelik etti serefsizler. biraktim bende moralim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 oyunu öğrenmek isteyenlere yardımcı olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 valla ben enerji dolunca girip soygun yapip cıkıyorum, acıklarsan biraz burda topluca yararlanırız heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 gece klübü veya partilere girip içki içmelisin mesela 1 eroin 8 enerji,1 kokain 7 enerji,1 afyon 6 enerji verir fakat bunları oyun başında kullanmana gerek yok hem pahalı para dayanmaz sen ot ve içki kullanmalısın ayrıca hastaneye girmemek için taksit taksit iç mesela bir anda 10 tane içki veya ot al 50 tane alırsan hastaneye girme riskin artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar