Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

respec


nuwanda

Öne çıkan mesajlar

kafalar girerken arkadan diptis diptis muzk calsin..

simdi (duyduguma gore, aslinda forumlarda bununla ilgili yazi var dev.ler solemis bunun olcagini ama fiyat isi karisik) bazi npcler olcakmis (haddi cnm!!) nyse bu npclere para verip respec hakki satin alcakmisiz. ornegin gidiosun 100k veriosun jedidan commandoya respec ediosn. fakat daha sonra tkrar npcye gittigin zmn adam dicekki sana hoop kardesim ole hep 100k 100k olmaz, bu sefer 250k bayilcaksn. hop 250k verip spy olcaksin. snra cnin skilcak medic oliim diceksin npcye gidiceksin yine bu sefer npc iyice azip sana 500k dicek. isin suyunu cikartmamak icin bole fiyatlar artio bi yerden snra milyonlar fln is iice cosuo.

bzilari da dio ki respec lvl a gore mi para vercez? ama acikcasi forumdaki yaziyi tam okumadigim icin tam nasl olcak bilmiorm. ama bu hafta icinde bu konuyla ilgili verilcek ztn forumlarda
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

restart kitler zaten cok mantiksiz seyler ki, onlarin respec tool gbi bisi olmalari lazm bnce restarttansa.. nge yuzunden questsiz xp alinmio, adam yapmis butn questleri lvl90 olmus snra ay bn hadi baska meslek deniim die restart kit mi kullancak? oldu kullandi nasl lvl atlicak bu vatandas, butn questleri bitirmis??
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...