dory Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 arenda bıçaklarını katananı unuttun jnms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 arenda deil gulum yalnızca bir dost.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 haha okkea jnmstkecre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 hadi ordan sana belediye el atsın dfgdfg Ama önce tıkla gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @Crydan Uza Ps : Kendimi neden mesaj atmakta zorluyorum bilmiyorum ama şu tutumuna uyuz oldum heralde ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ha millete bulasıp post kasıosun dicemde hani pot kassanda artık bi isine yaramaz sen nesin ben anladmadm burası garbage... burda acılan konuların mantıklı olması gerekmıo... garbage kelimesini ogrende gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 http://forum.paticik.com/konu.php?id=176449 http://forum.paticik.com/konu.php?id=176450 http://forum.paticik.com/konu.php?id=176429 Garbage != Kişisel != KO ve onlarca posttaki aptal mesajların.Kültürlü arkadaşım... PS : Ayrıca konu mantıksız ise gelecek cvplarda doğru orantıda saçma sapan olacaktır.Madem bi mana aramıyorsun o zaman mesajlarımı neden önemsiyorsun bre zındık? [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 06:06 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 EGER BANA KİŞİSEL OLARAK DİALOGLARDA BULUNUORSAN BENDE SANA LAF ATABİLİRM HERALDE AD3MCİK UZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Hmm o zaman buradan ne ders çıkartıyoruz? Topluma açık bir ortam ve bazı aptalca içeriği olan veyahut sadece kendi çıkarın adına attığın mesajlar belki başkalarının hoşuna gitmiyor? Belki bu tarz kişilerde MOD'lar olmadığı için fırsattan yararlanan kurnaz arkadaşlarımızı uyarmak adına mesajlar atıp sallanmayınca şikayetlerini bu tarzda iletiyorlar! HERNEYSE UĞRUNDA KASTIĞIN ŞEYİNDE AMACI OLSA BARİ! [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 06:21 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 said: ha millete bulasıp post kasıosun dicemde hani pot kassanda artık bi isine yaramaz sen nesin ben anladmadm burası garbage... [spo][/spo] Dinime küfür eden müslüman olsa... [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 06:29 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 sana gore gore bi amacı yok bana gore var... zevkler ve renkler olayı... fazla kafana takma bole seyleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crydan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bi o ssdeki msjlerın hepsini okursan sevinirim onların hepsinde sadece post kasmak icin bole yapmadm zaten bilindigi gibide post kasmak bi halta yaramaz hepsi butun kullanıcıların fikirleri okunup kendiminkini yazdıgım msjlar bi okursan sevinirim [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 06:34 tarihinde, Crydan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Hıhı okay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 yahu konuyu taşımışsınız ama siz.. beni kurtarın diyorum bu ultra mega süper sexy olma durumumdan , bıktım artık insanların beni kovalamasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 fistan her konuya tek cümleli döneme geçmişiz güzell. bende değişik bi sisteme geçtim takip et :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bak soulcube bu konuyla ilgili basima bi olay geldi benim. bigun yuruyorum yokda arkadan biri pist pist diyo, yurumeye devam ediyorum, coolum. hey ho sesler geliyo arkadan, sanki rapci var arkamda, ben hala coolum. sonra dolmusa bindim, bi kadikoy, 1ytl olmus dolmus sasirdim. indim kadikoyde, naptim sonra hatirlamiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 dolmuşmu?? ne kadar banal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bende bigün yolda yürüyorum yerde 20 milyon bulmuştum sonra sahibi gelip istemişti kız vermiştim bi kere o 20 milyonu sonra gittim işte öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 bu kouyla ilgili basıma gelen hikayeyi önceden anlattıgım için ve ekstaradan bi hikayem olmadıgı için cevap veremıyorum daha fazla sory. amaaa aquila bi hikayem var o bilet olayıyla unutamam yeminnen. bi gun otobüsteyim.sağda solda hani ileriye dogru donuk olan kaoltuklar varya onlardan birinde oturuyorum işte.trt durağının ordayım.Ortaköyden bindim otobüse.Şöför yanındaki arkadasıyla bişeyler konusuyo ama sürekli sinirli bi şekilde. Sonra biri bindi otobuse genç bi çocuk.şöförün suratına baktı biraz.Şöför ne var dedi.Çocuk" abi bileti nerye atıcaz" dedi. şöför " lan sen benle dalgamı geçiyon itoğluit " dedi. çocuk abi ne dalgası hayatımda ilk defa otubuse biniyorum" dedi.. şöförde si... gi o zmn önceden neye biniyosan ona bin" dedi çocuğu otobusten attı ... dumur oldum etilere gidene kadar kendımı zor tuttum gülmekten osurucaktım nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 otobüsmü??!?!11 daha banal , ne öyle insanlarla yanyana felan ıyyy tikşenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 canadadaki teyzeme, izmirdeki arkadasım ahmete we hannoverdeki kuzen selaha sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 hala tavsiye verilmemiş , diğer diyenlere veriyorsunuz banada verin , bugünde huriye takıldı peşime diyoki seni gördüğüm anda kal geldi bana nutkum tutuldu iceberg oldum bi anda diyo , ama icebergin anlamını bilmiyomus bana kal geldi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bana da ayarla bi tane abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar