Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imdat çok yakışıklıyım herkes bana yazıyo , ama ben istemiyorum uzaklaştırın pls

Christoph_Vassel

Öne çıkan mesajlar

http://forum.paticik.com/konu.php?id=176449
http://forum.paticik.com/konu.php?id=176450
http://forum.paticik.com/konu.php?id=176429

Garbage != Kişisel != KO

ve onlarca posttaki aptal mesajların.Kültürlü arkadaşım...

PS : Ayrıca konu mantıksız ise gelecek cvplarda doğru orantıda saçma sapan olacaktır.Madem bi mana aramıyorsun o zaman mesajlarımı neden önemsiyorsun bre zındık?

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 06:06 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm o zaman buradan ne ders çıkartıyoruz?

Topluma açık bir ortam ve bazı aptalca içeriği olan veyahut sadece kendi çıkarın adına attığın mesajlar belki başkalarının hoşuna gitmiyor?

Belki bu tarz kişilerde MOD'lar olmadığı için fırsattan yararlanan kurnaz arkadaşlarımızı uyarmak adına mesajlar atıp sallanmayınca şikayetlerini bu tarzda iletiyorlar!

HERNEYSE UĞRUNDA KASTIĞIN ŞEYİNDE AMACI OLSA BARİ!

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 06:21 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ha millete bulasıp post kasıosun dicemde hani pot kassanda artık bi isine yaramaz sen nesin ben anladmadm burası garbage...

[spo][/spo]

Dinime küfür eden müslüman olsa...

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 06:29 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bi o ssdeki msjlerın hepsini okursan sevinirim onların hepsinde sadece post kasmak icin bole yapmadm zaten bilindigi gibide post kasmak bi halta yaramaz hepsi butun kullanıcıların fikirleri okunup kendiminkini yazdıgım msjlar bi okursan sevinirim

[ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 06:34 tarihinde, Crydan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bak soulcube bu konuyla ilgili basima bi olay geldi benim. bigun yuruyorum yokda arkadan biri pist pist diyo, yurumeye devam ediyorum, coolum. hey ho sesler geliyo arkadan, sanki rapci var arkamda, ben hala coolum. sonra dolmusa bindim, bi kadikoy, 1ytl olmus dolmus sasirdim. indim kadikoyde, naptim sonra hatirlamiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

bu kouyla ilgili basıma gelen hikayeyi önceden anlattıgım için ve ekstaradan bi hikayem olmadıgı için cevap veremıyorum daha fazla sory.
amaaa aquila bi hikayem var o bilet olayıyla unutamam yeminnen.
bi gun otobüsteyim.sağda solda hani ileriye dogru donuk olan kaoltuklar varya onlardan birinde oturuyorum işte.trt durağının ordayım.Ortaköyden bindim otobüse.Şöför yanındaki arkadasıyla bişeyler konusuyo ama sürekli sinirli bi şekilde.
Sonra biri bindi otobuse genç bi çocuk.şöförün suratına baktı biraz.Şöför ne var dedi.Çocuk" abi bileti nerye atıcaz" dedi.
şöför " lan sen benle dalgamı geçiyon itoğluit " dedi.
çocuk abi ne dalgası hayatımda ilk defa otubuse biniyorum" dedi..
şöförde si... gi o zmn önceden neye biniyosan ona bin" dedi çocuğu otobusten attı ...
dumur oldum etilere gidene kadar kendımı zor tuttum gülmekten osurucaktım nerdeyse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...