Diablo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ilk yarı 0-0 bitti. konya 43. dk da 10 kişi kaldı.bence kırmızıydı yani resmen hasanı tuttu bogazından yatırdı yere. nese alırız 2. yarı[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ben pozisyonu görmedim ya dogru düzgün de göstermedi ki diablo sana da yuh diyorum :) o dediğin pozisyonla kırmızının ne alakası var? sarı kart bile olmaz o. zaten kırmızı kartı da ona göstermedi. hakan yerde kıvranıodu en son ömerle hakanın bişiyi oldu ona gösterdi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bilemicem ama ona verdi galiba. yada arada hakana kafa goz dalanada vermiş olabilir.[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 sokim bole takıma ya ne bu offffffffffffff konya 1-0 gs[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 bu takımı izlemek bile istemiyor artık canım 4 haftadır iyi oynamadan puan alıyoduk, artık iyi oynamadan kaybediyoruz ayıp bu taraftara[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yok abi bu ne ya bratuymuş petreymiş.10 kişi takıma yeniliyoruz hemde konya ya.fenerle dalga gecioduk konyaya yenildi die kupada hey allam. bitti maç.+4 oynanıo da gol atamayız.topu topu 2 pozisyonumuz vardır mac boyu.[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 konyaya helal valla çok iyi oynadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 maç bitti eh. çok kötü bir futbol gs adına. şampiyonlar ligi ilk maçının juventus ile olduğuna göre biran evvel toparlansalar iyi olur..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 konya iii oynamadı biz kotu oynadık :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Çok üzüldüm... Ciddi ciddi üzüldüm. İddia vardı. "O kadar da olmaz kardeşim" dedim, girmedim. ühü Neyse, olaya sevindirici tarafından bakalım... 5 puan mı oldu fark? hmm iyi. :p[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 hem yeniliyoz hem dayak yiyoruz :) yenilmemizin nedeni hani baliç adamın ayagından kaptı kaleci ile karsı karsıya orda dusurduler onu.dusuren adamın kırmızı gormesi lazımdı.%100 golluk pozisyondu :) ondan yenildik yani[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Aldınız 2. yarı :D[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 asabrinin ne kadar çok gereksiz ve kötü şut çektiğinin farkındamısınız.bi yıldızı daha olmadan kaybetmiyelim.eğer fatih terim böyle talimat vermediyse çok kötü. ayrıca yediğimiz golde ayhanın hatası çok büyük. bide baliçin pozisyon bariz kırmızı karttı.önceki kırmızıyı bilemiyecem izlemedim.ama böyle giderse juveden orda 3 yeriz rahat.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 haha nerdeydi bu arada mac?[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 konyadaydı. mac yarım saat daha uzasa gol atamazdık bence[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 baliç'in pozisyonda kırmızı kart şart. ama bu bahane diil kötü oynuyoruz işte.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 niye ki fb juve başka ?[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 valla fbyi yensin de diğer maçlar farketmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 yok kardeşim konyalıdan başkasına bastırmayız juveyi de feneri de yeneriz toparlanırız. yani umarım :) (ilkine kendim bile inanmadım ama neyse)[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 gs yenildi ya ohh.. böye devam eder inşallah bence gsnin işi zor..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pierre Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: Diablo, 13 September 2003 21:21 tarihinde demiş ki: yok abi bu ne ya bratuymuş petreymiş.10 kişi takıma yeniliyoruz hemde konya ya.fenerle dalga gecioduk konyaya yenildi die kupada hey allam. bitti maç.+4 oynanıo da gol atamayız.topu topu 2 pozisyonumuz vardır mac boyu.[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun hemde konyayami ? :) Konya iyi takimdir 2-3 sene icinde baya iyi isler yapicak bakin gorun .[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Gs harbi cok sacmaladı sanki bugün öle gibime geldi..Neyse bunların dwmını dilioruz..[hline]Yepyeni süper bi site... members.lycos.co.uk/csnfrp/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 atsinlar walla. 2 tane salaga 5 milyon veren takımdan ne beklenir. hoydonk u almıştık hatta 2 tane hoydonk almıştık o parayla[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ahah eet[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 evet, tabi herşey dahil yani hem bonservis hem kendilerinin ücretleri dahil. bi de popescuya da 500bin dolar ödendi. toplam 5 milyon dolar[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar