Tyrael Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 neki şimdi bu?tmm almanca biliosun tebriklerde tr forumunda ne alakan varki?çok istiosan almancanı göstermek git bi alman kanalında bak bi tr sitesinde böle böle yazmışlar de?hayır illa bi artislik yapılacak yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 dankt Herrn. Affe sadece türkçe konuşmak zorundasınız diye bi kural varsa uyarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 böyle bi kurala gerek yokki?burası bir forum sonuçta insanlarla fikirlerini paylaşıosun ha herkesin anlamamasını istiyorsan pm kullanabilirsin msn kullanırsın mail atarsın binbirtürlü yol var...burda insanlar zaten ilgisini çekmeyen konuya girmiyodur ilgisini çeken bi konuyu okuyup anlamaktan başka bi hakkımda yok.. sanki bütün kurallara harfiyen uyan bir toplumuzda böyle bir kural istiyosun..bense sadece biraz anlayış bekliyorum ve rica ediyorum bundan sonra lütfen türkçe devam et şimdiden teşekkürler.. not : bu arada ''maymun'' un konuyla ne alakası var anlamak istemiorm.. [ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 14:56 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Yeah ich comme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 absolut belamısın!:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 almanca-turkce sozluk isteris!!11!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 yapıcık bu olsa gerek helal!=) babalefish pati ye entegre edilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 said: neki şimdi bu?tmm almanca biliosun tebriklerde tr forumunda ne alakan varki?çok istiosan almancanı göstermek git bi alman kanalında bak bi tr sitesinde böle böle yazmışlar de?hayır illa bi artislik yapılacak yani..Ja, schreiben auf Deutch ist so über. Ingilizce icin 9 tusuma basin lütfen. Saka bir yana, kesin artik su sacmaliklari hic yere tansiyon yapiyorsunuz forumda. Sence Hitler kelimesinin almanca yazmam ile bir alakasi olabilir mi? Veya ne yazdigimi biliyor musun da yargiliyorsun? Daha da önemlisi, sen kimsin ki yargiliyorsun beni. Yeter artik ya her bölümde var bi adam sacma sapan konusan. Almanca bildigimi burda göstersem ne oluuur, göstermesem ne olur. Icinizdeki fesatliklari karsinizdakilerde aramayin 2 saniye allaskina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 içimdeki fesatlık?!valla çevirdim zannedersem hitlerin bi lafı olsa gerek bilemicem anlatmadığın için!yargılama falan yapmadım ama ortak dili türkçe olan(şu ana kadar aksini pek görmedim!)bunda sinir olunacak bişi yok bi soraki postumda lütfen türkçe kullanın bizde anlayalım die rica ettim bunda kötü bişi yok ama sen diosanki ben çıkışımı yapim buyur yap diyecek bişeyim malesef yok artık..bu kadar saçmalık görmedim(saçmalığı bitir diyene bak ya..)merak etme forumları gezip laf sokmaya çalışan biri deilim hatta olur olmaz her foruma yazan biride deilim o konu hakkında bi fikrim yoks ve hatta post sayılarınada bakılabilir ultimatr açıldıından beri oldukça aktif bir şekilde girmiş olsam bile herşeye atlamadım!adam gibi rica ettim lütfen almanca konuşmayın die bu ne kabadayılıktır ne saçmalıktır bu bir ricadır tabi anlayana..almanca bilmediğim için özür dilememi isticeksin nerdeyse! rahatsızlık verdiğim için özür dilerim herkesten konuda saptığı için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 said: adam gibi rica ettim lütfen almanca konuşmayın die said: neki şimdi bu?tmm almanca biliosun tebriklerde tr forumunda ne alakan varki?çok istiosan almancanı göstermek git bi alman kanalında bak bi tr sitesinde böle böle yazmışlar de?hayır illa bi artislik yapılacak yani.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Das ist nicht schön... Lebe lang lebe froh wie ein maus in mexico ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ja das ist ein bleistiff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ''ih bin haynin kaynin!''a artik bir son . leman avrupada :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Ast tasarak sinuralan krynawi. hadi bunu çevirin [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 11:03 tarihinde, Suark tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 dıragonleeeeeens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 comparecencia ante los medios, el jefe del Ejecutivo ha dicho que considera un "Biomédica, que establece el marco legal para incentivar este tipo de investigación y da cobertura jurídica objetivo prioritario" la recuperación del clima de confianza marcado en esta reunión, lo que llevará tiempo fim de semana, têm bons valores técnicos e estão jogando bem nos últimos dois meses, não obstante a classificação mostre Nous condamnons fermement le terrorisme sous toutes ses formes et dans toutes ses manifestations, quels qu’en soient les auteurs, les lieux et les buts, car il constitue une des menaces les plus graves pour la paix et la sécurité Le grandi squadre vogliono sempre far risultato. Se pensiamo che verranno a Lecce per risparmiarsi, ci sbagliamo già abbonato ad un pacchetto può sottoscrivere l’opzione Milan Channel direttamente dal telec [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 16:17 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 ich haben aber anderlicht! not: ne dediğimi tercüme edebilecek var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 une jeune fille sur un cheval, les filles courtez apres le garçon.. J'habitat istanbul et je suis malade.. bende fransızca biliyorum üstelik pipim 5.5 kilo ve en uzağa da ben işerim.. ne diyorduk.. haa evet.. bende inernetin tamamını istiyorum.. dondurma da istiyorum eksii eksi 12 derece olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 banlanacaım belki ama allah da belanızı versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Adeus Tyrael... [ Mesaj 31 Mart 2006, Cuma - 17:42 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar