Chemical Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Sırf bu bıçakcılar yüzünden katil olur insan. Bana iğne doğrultulsa dövesim gelir artık bıçak gösterdikten sonra nası başarırım bilemem ama ikimizden birisi ölür:).
Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bunun karsıdaki olması için çalış :P git kursa fln yazıl
Metakuso Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ahah bi kere bıçak çekmişti çocuğun biri. ben tepki vermeyince sokmuştu karnıma. karnımda bıçakla üstüne yürüyünce kaçmıştı. sonra başım gözüm kaydı. allahtan büyük değildi bıçak. zor gittim acile. ne dikmişlerdi tehey :S beladan uzak durmaya çalışırım hep ama gelir bulur beni.
Elbrech Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ben de Pearl'e katılıorum. adam dövmek süper bi şey. he önüne gelene git dal demiorum tabii, o çok yanlış. ama gelip de ver telefonu diyene kafa atmak caizdir bi kere hemen arkasından sıvışılabileceği kesinse :) boyacısı, tinercisi savaş çığlıkları atarak ortama doluşmadan topuklamak lazım. yoksa kıçında falçatayla kaçmanın bi manası yok yani. sonuçta mağara adamından geliyoruz arkadaşlar, hepimizin kanında var şiddet. 1000lerce yıl geçmesine rağmen hala barındırıyoruz bu güdüyü. he kiminde azdır, kiminde çoktur değişir tabi. birileri psikolojik yardım al filan demişti Pearl'e hatırlamıorum şimdi, ona cevaben: bence özellikle kavga çıkaran bi insan olunmadığı sürece öle psikolojiye filan gerek yok
Mirage Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Yürü be Metakuso. Gözümün önünde canlandırınca komik geldi bir an aslında, ama geçmiş olsun.
Buzx Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Türk erkeği capon suporuna ihtiyaç duymaz. Gaz+Kafa+Tokat ftw.uber combo.
Pearl Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 öyle deme olm osmanlı tokadının yanında capon yumrugu hiç de fena degil
NuKe Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Thai mhayi bilmem ben. benim savunmam godum mu oturturum tekniğidir. Karşındakinde kesici bişe varsa da topuk yapacan. Zaten yusuf halindeki insanı köpek bile yakalayamaz.
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 solye bi durumda var bu tip sporlarla ugrasanin istanbulda dayak yeme ihtimali narmal insanlardan on kat yuksektir. kendimden biliyorum spora ilk basladigimda eskiya gibi geziyordum bi durum olsada gostersek marifetimizi diye aradan bir yil gecince anliyorsun ne kadar komik oldugunu... sahsen su an o kadar pasifist bir hale geldimki daha gecen ay taksicinin biri elinde sopayla kadikoyde kovaladi beni :P ki yzude yuz hakliyim adamda ufak tefek bisey. elimden bir kaza cikmasin birde esnaf esnafi destekler diye dusunerekten caktim depari eheh.
JsH Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Birazcık aikido bilgisi insanı hertürlü durumdan kurtarabilir. Karşıdakinin ağzını burnunu kıracağım diye hırs yapmaya gerek yok. Belki saldırdığınız insanın teknik bilgisi sizden daha fazladır - bundan sebeptir ki kavgadan uzak durun. Öğrendiğiniz oturmamış bilgiyle 2-3 adamı döversiniz 4. adam sizi öyle bir benzetirki bir daha spor yapmaya mecaliniz bile kalmayabilir.
h1v Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bi kaç sene önce tinercinin biri bi Komandoyu şehit etti.Adamda baya rütbeli yakın dövüş uzamanı falanmış.Öyle 2 gün maytayi yaptım 5 gün kikbaks yaptım bıçak çekince deşerim kılıç çekince yararım falan hikaye.Kontrollü olmak lazım, kontrollü olmadığın belli yada o izlenimi veriyorsun.İnsanlarıda gaza getirmeyin hayattan bi beklentisi olmayan bi tinerci sizi öldürse belki hiçbişey kaybetmez ama siz ölebilir yada sakat kalabilirsiniz.İnsanın kendini savunması çok zevk verici bişey ama çalıştığınız hareketleri binlerce defa tekrarlamanız gerekli, yüzlerce defa dövüşmeniz gerekli bir kavgada kendinizi kesinlikle koruyabilmeniz için.Soğukkanlılığınızı yitirdiğiniz zaman kontrolünüzü kaybedersiniz istemediğiniz şeyler başınıza gelir.Hiçbir dövüş müsabakası bıçakla falan yapılmaz.Kendini savunabilmenin hiçbir garantisi yok 1-2 senelik maytayici filan 3-4 kişi bıçak çekince yalan olur.Kontrolünü elden bırakmadan kimseye zarar vermeden işin içinden çıkmaya çalışın olmuyosa çözülmüyosa sadece size zarar verilmesini engelleyin.Fazlasını yapmak size bişey kazandırmaz.İnsanlarıda maytayi falan diye gaza getirmeyin.
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 benim bildigim 1 degil 10-15 tinercinin olayiydi o. komando hepsini hasat ettikten sonra kan kaybindan olmustu sanirim.
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 cok hizli kosarim, en onemli savunma teknigim bu...
MartinLGore Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Tinerci dövmek Dünya'nın en kolay işi, tabii kafaları tinerliyken. Gerçi tiner çekmemiş bi tinerci çocukda görmek zordur.. Yani bi gün size iş olurlarsa bi yerde çakın suratının ortasına bi tane yere düşer kalkamaz zaten.. Veyahut tinerini elinden alın, o zamanki halini görün birde 3 yaşında çocuk gibi oluyor.. Çakıyımmı lan çakmak ağzına falan diyin korkuyolar kaçıyolar mesela.. Ciddi tinercilere iş olmak haz verir zevklidir. Ama az biraz tehlikelidir. Gerçi bir kaç iş olmadan sonra hangisinin kafası tinerli hangisinin tinersiz olduğunu anlarsınız. Tiner çekmemişlere bulaşmayın.. Tabii en güzel aşk sevgi greenpeace falan filan...
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 öle dövüş sanatlarından anlamam ama şöyle bi olay gelmişti başıma. ilkokuldayız.O zamanlar atari salonunda mortal kombat 1 vardı onu oynardık .Raiden vardı onun bi hareketi vardı böle adama uçardı vururdu falan. O harekette Hoyim babanı falan gibi bişeyler sölüyodu.Biz makarasına koyim babanı derdik. Neyse sınıfatyız bigun emrah diye arkadas var cocuk kareteye giderdi o zmnlar.(şimdi penguende karikaturcudur.çok iyi arkadasızdır)bigun tartıştık bu bana diziyle vurmustu bende tahatnın oraya kadar geri gittim bu üstüme geliyo raidenın hareketi yaptım hoyim babanııı diye bi bağırdık cocuu sıralara soktum. Hiç unutmam.Gerçekten. yani bundan çıkartıklcak sonuç.Ne kadar karateci kungfucu olsanda yürekten inanan insan bruj li yi bile döver.
aquila Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 iki geri + yumruk + tekme +yumruk yaptin...
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya ombinasyonu hatırlamıyorum da hoyim babanı yatpım onu biliyorum.
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ya kombinasyonu hatırlamıyorum da hoyim babanı yatpım onu biliyorum.
Chasten Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ahah iymiş.. küçükken izlemiştim 3 küçük ninjamı ne oyle bi film vardı onu izledikten sonra abimi hırpalamıştım baya etkisi oluyor sanırım =p
fede Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Aikidoya gidiyorum ben de 3 aydır. Valla diğerlerinden hem daha eğlenceli hem daha felsefik geliyo bana. Samurai'n yolu...
NuKe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 insan istedikten sonra force bilem yapar :P
Th0r Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Yapmasına yapar [:P] da kullanım amacı burda önemli olan...
Öne çıkan mesajlar