Efendy Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ne zaman dışarı çıksam ya mendilci çocuklar yada tinerciler yada cepçiler karşıma çıkıyor...grup olsak bile küçük çocuklar küfür ediyor para vermeyince...az ileriye baktığınızda abilerini görüyorsunuz bişi yapamıyosunuz yoksa olan size olucak...nolucak bu işler her an sakattayız...insan dışarı çıktığında tedirgin oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 sorma ya önüne gelen saat soruyor. bi gün çıkarıcam dalgınlıkla telefonu kapıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bizim mahallede de uzun saçla sokağa çıkamıyorum ben , uzaylı gibi bakıyolar biraz. onun dışında mendilci , tinerci vs. yok buralarda.oldu da karşılaştık , koşar adım uzaklaşıyorum , bazen harbiden koşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 daha demin olan olay üzzerine yazdım bunu...3 arkadaş yürürken bi kız bide erkek çocuk geldi elinde mendillerle.. "abi açız para verin" dediler aldırmadan yürürken bunlar itmeye başladı bizi..arkadaş döndü cebi açık tam çocuğa patlatıcaktı bi tane arkadaşım ilerde abilerini gördük bende 18 yaşındayım abilerini tahmin edin yani...bişi yapamadık gittik...ne biçim şehir bu istanbul... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 gelen mendilci cocuklara sitir git lan velet demek yerine al şu 1-2 milyon mendilde sana kalsın denince sorun olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Nişantaşını çok fena sarmış durumdalar. Kız arkadaşınızla yürüyemiyorsunuz resmen caddede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ha ha taksimde gotik takılan 15 16 yasındaki kızlar geçen gun teyzemin onunu kesip para istemişler bırak tinerci yada sokak cocuklarını durum işte bu kadar içler acısı P.S. Gotikliğe laf atmıyorum bu arada.Sadece giyiniş tarzlarını soledim birisi sazanlamasın da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 @Diablo bir sokakta onlarca aynı tipte velet olunca sorun oluyor. Para verilmesini olağan karşıladıklarından verilmedi mi arıza çıkartıyorlar. Hiç muattap olmamaya çalışıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efendy Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 iş çığrından çıktı artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Cumartesi günü arkadaşlarla kadıköyde gidiyoruz minibüse binices 6 kişiyi yanımızda bide kız arkadaşımız var 6 yaşında kız çocuğu geldi 10 dk mendil satmaya çalıştı sırayla hepimize uğruyo sonra baştan geliyo hiç başa çıkılcak gibi değil en iyisi aldırış etmeden yoluna devam etmek cevap verdikce uzuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar