Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uyuşturucu

Zephyros

Öne çıkan mesajlar

eğer uuyuşturucu kullananların ne durumlara düştüklerini ve neler yaşadıklarını merak ediyorsanız bence bu konu hakkında çekilmiş bi kaç film izlemelisiniz en başta şiddetle "requiem for a dream"i tavsiye ediyorum.bu filmi izledikten yaklaşık 3-4 saat ağladım.çünkü zamanında bu pozisyonlara düşmüş bi arkadaşım var ve en sevdiiğiniz insanında aynı acıları yaşadığını düşündüğünüzde bakış açınız bayaa bi farklılaşıyor.uyuşturuculardan tiksiniyorum ve cidden izmirdeki millettin halini gördükten sonra da bayaa bi korktum.bi şekilde herkes bilinçlendirilmeli.herşey yapılabilir ama bi yere kadar bu bilgiler sizi durduyor.kişinin kendisininde bişiler yapması lazım.bunun içinde bu konu hakkında yazılmış kitaplar/çekilmiş filmler izlenebilir diye düşünüyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

KoLDaR
pati § 29 Mart 2006, Çarşamba - 03:49 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Abi esrarın bağımlılığı yok bence düzenli olarak haftada 2-3 kez içiyorum.. tabiri caizse bağımlısı değil hastasıyım.

Bir kaç sayfa öncesinde yazdığım gibi, bence günümüzün en tehlikeli maddelerinden biri esrar çünkü etrafımdaki insanların %90'ı bu mantaliteyle esrara bağımlı hale gelmiş durumdalar. Ancak sürekli inkar etmekteler.
Bire bir canlı örnek bile bulduk paticikten.
Sosyal ağlarda paylaş

benimde bir aradaşım zor kurutldu :(
haftada 2-3 kez içiyorsa daha çok piskolojik :)
günde 10 saat takılıyosa bağımlı diyorum ben :P (arkadşaın son halleriydi.. )

bu mereti içtikçe aptal oluyorsunuz arkadaşlar yolda görüyorum adamları gözleri kızarmış beyni dönmüş bostanlıya gidicem diyo ters yöne yürüyo fln.. nereye gittiğini unutuyor bi anda yada merdivenlerden çıkarken takılıyor sonra bi an bayılıp 3-4 kat yuvarlanıyor..

cidden tiksiniyorsun yanında böylelerini görünce en güzel tedavi bu :)

içmicen. , içenleri incelicen..
Sosyal ağlarda paylaş

ben böyle bir olaya rastlamadım.bizim okulda da yok ama tam kesin de değil.ama sınıftan yok.bi ara arkadaşın biri anlatmıştı bir zamanlar çekiyormuş ama sonra da bırakmış.ama Allah göstermesin bu lanet şeylerden uzak duralım.

[ Mesaj 29 Mart 2006, Çarşamba - 22:37 tarihinde, FIRAT tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...