trix Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 said: YALAKLIKDAN KASTINSA ITEMIM WAR 2159 AP 1186 DEF LE GECIONIORUM LVL ve NP SE ADAM ORC BEN HUMANIM BEN SADECE O ADAMI SEVERIM YALAKALIK CIKARLAR ICIN YAPILIR WE ADAMDAN HIC BI SEKILDE CIKARIM OLMADI BANA LVL KASMADA BELESDEN WEYA ITEM WERMEDI TABI SEN 1 KAC AYLIK OLDUGUN ICIN BAZI SEYLERI ANLAYAMAZSIN KOCUM said: Barbaross bi kere de ben orc tarafında iken Xrated Herakles'ler le party deydim tabi amcam gene The_Jackalious la beraber dolanıyodu priest'i kestik bizim priest barbaross'a malice attı adam durdu kendini cureledi gayet rahat bi biçimde... Party deki herkes şaşırdı bi anda... 70 lvl warrior kendini nasıl böle bi riske atabilir anlamıyorum ben yaaa bu dramadaki 2 adet climaxi sizlerle paylaştım. iyi forumlar.
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 topik ismin de allah yazıyor. geyik yapmayın.
kermit Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Synergenx said: Tabi Yeşim... Kedidir kedi.... :) yeşim kim lan karımı var burda ? aloo şş tanıştırın hemen
throine Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 yesim gelse su postlarini tekrar okusa cok gulerdi. gerci yesim iyiydi de cevresi kotuydu. sdfs
Dnz Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 throine said: yesim gelse su postlarini tekrar okusa cok gulerdi. gerci yesim iyiydi de cevresi kotuydu. sdfs +1 sdfgh
Coder Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hep bu kötü arkadaş çevresi yüzünden zaten..
gecko Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 of allahım of yaaa ahahaaha dotanın ortamı bile bunun yanında zemzemle yıkanmış gibi duruyor
Khelben Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Coder said: hep bu kötü arkadaş çevresi yüzünden zaten.. kader kısmet keita :(
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2010 izmir said: 1. jade a bak burda adam olmayan bırı warsa oda sensın 2. sı tremors kasımpatı bu sıtenın kurucularından yaptıgın kelımelere dıkat et ABİİİİİİ
Öne çıkan mesajlar