Domuzs Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bu oyunda zamanında dupe yapıpda delikanlı gbi bn yaptım diecek bi adam war mıdır? warsa bana ulaşsın nası yapıomuş şu serverın çalışma sistemini bi örenelim çünkü yeter herkes dupe yapıosa bnde bulup bi yolunu yapacam hala elimde wiz +8 parmaklarımda +6 hp yüzükle dolaşıorum :D şartlar eşit olsun bi de öle kapışalım czde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ahmet oglum arkadasa bi çay getir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domuzs Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 oralet olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ogrenirsen bizede soyle 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ''oralet olsun :)'' Omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domuzs Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 aslınabakarsan dc olmanın bi yolunu buldum fakat 2 türlü dc oluo bazen bi anda disconnected yazıo bazen de dışardan orda askıda kalmış gbi durup sonunda dc oluosun bu dclerde kesinlikle bn internet bağlantımı koparmıorum böle bişey yaptıım yorumu ile gelmeyin :) bu yöntemle bi sefer arkı dc ettimde ki tamamen şansa buldum adamın 5 dk önce pazardan aldıı bişeyi silndi şimdi bana şu eski dupenin mantını anlatıcak bu işi yapmış bi adam lazım sağdan soldan save ediosun şunu yapıosun die duymuş deil de olayı yapmş bi arkadaş yardımcı olun pls şu eski artık işlemeyen demode yöntemi örenmek istiorum :) bulldozer snden d her topicte başlatılan tartışma ya da tersleme olaylarına mahal weren cümle we sözcükler kullanmamanı rica ediorum we topici beenmediyse oraya cwp yazmayı bırak girmeme hakkın bile oldunu hatırlatıorum ricamı kırmayacaın için teşekkür ederim [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 08:49 tarihinde, Domuzs tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_BuLLDozeR_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 forumtr ye ugra onlar yeterince yardımcı olur LOLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 cypherda yaptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ben Ares'te çok yaptım... İnkâr etmedim bugüne kadar... En son düpemi de bundan 3 ay önce yaptım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hoyyt [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Marlo_On kanka bende onun +10'u var o da ne ki asdfjsldafaasdfjsa xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ben yapamadım daha ama bi bulayım serverın içine edicem. iron neck leri tezgaha koyucam rol lar rom lar nedenini geçen bi konuda anlattım kimse burda haksızsın diyemez. eğer öğrenirsemde isteyen herkeze söylicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hiç dupe yapmadım cypherda (aresde 1 kere yaptım ban yedim 9999) ama dupe item aldım :D +3 elf belt +2 rol vardı cypherın eski günlerinde:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Herkez kendine göre haklı bi yerde, saygı duymak lazım asdas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 marlon hala o charla sen mi oynuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 dupe çok ayıp birşeydir arkadaşlar kaka çocuk olmayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 @jabba adsfksadlşfklasdkf xd ==================================== THE MOST HATED WARRIOR ON ARES! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar