Trasty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Hmm hani bu sezon Şampiyonlar liginde türkiyeyi temsil eden tek takım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 of tamam sidik yarıştırmayın. konu o biçim kaydı zaten. her takımın sıkıntılı anları olmuştur. evet gs zor durumda ama verdiği mücadeleden dolayı ben takımımı kutluyorum. şampiyonluk yolunda da iki takıma da başarılar diliyorum. bi yandan da sadece hakedenin kazanması için yalvarıyorum. en azından bugünden itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bende zaten geçmişinize hiç bir şekilde laf etmedim .. Bizden başarılımısınız ? Evet bizden kat kat başarılıydınız.. Fakat rica ediyorum şu an biraz realist olup fenerbahçenin konumunada siz saygı duyun .. Biz sizin Geçmişinize saygı duyuosak sizde rica ediyorum bizim günümüzdeki alt yapı çalışmalarımıza, kadro yapımıza ve yaptıklarımıza, kısacası geleceğimize saygı duyun burda bşka bişey için çaba sarfetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 trasty yani mz de bile benden 5 tane yediginde fanatiklikte sınır tanimayan bi yorumla "istanbul tomahawks tan nası 5 tane yedim anlamiyorum kesin yenmeliydim" dediinden beri sana mesafeyle yaklasiyorum yani.. hayir mzde 100 mac yapsak 95ini rahat kazanirim 5inden 3-4 ü berabere biter belki 2 tanesini kazanirsin.. neyse konu o degilde nedir bu fanatiklik yahu. fotomacin yalan haberlerine kaptirmissin kendini ronaldo r.carlos morientes falan bi gazdır gidiyosun?e bu fotomac her sene zidanı figoyu gs ye getiriyo gsliler sapitsin cildirsin o zaman her sene? neyse yani gereksiz tartismalar olmus.. anlamsiz anlamsiz konusmussun.. konu ne tartisma nerelere gelmis sacmalik tamamiyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 biz zaten sizin stadınıza, paranıza, futbolcularınıza bişey demedik ki. ama sizin paranızı bizim parasızlığımıza karşı koz olarak kullanmanızdan bıktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ya bide yazmayi unuttum okadar yazi icinde, butun bu konulari tartistigini konu besiktas'in bir genc yetenek kesfetmesiyle ilgili yani sorun yine ordan cikiyor, 13 yas koyu fenerli olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bi saniye bi saniye .. MZ de yaptığımız son maç senin sahanda berabere bitmiştir .. Son maçın yorumu : Trasty rakibinden çok daha iyi olmasına rağmen maçı kazanamadığı için büyük hayal kırıklığı yaşadı. Ve ilk maçımızda olanları sende biliosun tam 4 oyuncum satılmıştı.. ve bunuda belirttim forumlarda .. o gün kadromda olan hiç bir futbolcu şu an Takımımda yer almakta 3 yada 4 tanesi hariç .. MZ'de benden üstün olduğunu soylemen tamamiyle komedi.. Paticik Ligde.. benim 4 puan arkamda tamamladın ligi .. Diyecek bişi yok MZ de IStanbul Tomahawk benden başarılıymış ya ne diim kıçımla gülüorum sana [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 22:09 tarihinde, Trasty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 aa neler demis.. yok artik.. mzde senin altinda bitirsem nolur ya hastamisin nesin sen kardesim ne bu gaz? benim sahamda berabere mi bitti? bende antalya unitedı kendi sahasinda 1-0 yendim son macta.. ben antalyadan iyiyim o zaman.. ne alaka ya.. hastamidir nedir. benden bu sezon hayir beklemeyin diyorum adamlarimi traininge yolluyorum diyorum basmiyo kafan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ha bide son mac benim sahamda berabereyse ben sana senin sahanda 5 tane atmis oluyorum ki buda kendi kendini ayak üstü "popo" etmek oluyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qaniel Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bikere canım murat bayadır mz bakmıodu formlar dusuktu hatta dipteydi benimde oleydi 2 hafta düzelmedi bu formlar hatta 3 hafta muratında ole o halde bile senle berabre kalıosa 100 maçın 95ini demiş yanlış yazmıs 99unu alır ;) benim gibi son maçta forumum düşüşde butun takım zzzz olamsıan ragmen ve en iyi forvetlerımden gamusu satmama ramen 1 0 yendım hadi optum ii geceler [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 22:14 tarihinde, Qaniel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ya bırak anlamsiz ya.. lig baslarken favori gösterilipte sonra kendi yaptirimlarim ve ilgilenemem yüzünden bu laflari duymakta hayli ilginc.. hayatin boyunca loser kalicaksin trasty yahu.. komedi olan sensin ama cidden. mzde benden iyisin.. hı hı OKKKKEAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 yuh be 10 yaşındaki çocuktan mz'ye xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ha yok yalnizca örnek vermek istemistim tacicim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 İlk maçtaki kadrom ve Değer yapısıyla bi o günkünü incele bi bugunkünü .. Pati 1 den itibaren, Katılmadığım Pati 2 dışında benim önümde olduğun tek bir lig yok .. İlk maçta sana bariz yedek oyuncularımla çıktım bunuda biliosun tam anlamıyla Transfer piyasasının getirdiği 4 oyuncu eksikliğimdendi 2 yabancıyla çıktım ki ordaki bi yabancım da Hans isimli tamamiyle zayıf bir elemandı şu an kadroma bile giremez hadi büyüksün AGA benden gralsın Pati 4 te umarım en kısa zamanda karşılaşmamız dileği ile komik çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 tabi trasticim sen haklisin.. her kupaya farkli farkli takimlarla cikip yok bu kuzenimin yok bu babanemin diyerek bizi kandirmaya calisip aslinda iki takim birden yönettigini anlamadiimizi sanarak bizi salak yeirne koyman yetmiyormus gibi bide simdi bu cikti basimiza.. bahcelievler takimin benim oyun süremden daha uzun süredir acik oldugundan takimimdan belki bi gidim daha iyidir ama trastyiyi 10 kisi oynasam yine yenerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kuzenim demedim kardeşim kadar sewdiğim bi tiptir dedim ve bırakmıştır.. ben yönetmiyorum sadece şu sıralar onun yerne bakıyorum en kısa sürede vereceğim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hea ok.. bende tony blair.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ok Pati 4 te görüşmek üzere.. Süper başarılı Tomahawks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 kan govdeyi goturuyor sayin seyirciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 KO bölümüne mi tıkladım yanlışlıkla diye şüphelendim bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 @Trasty ii güzel uzun bişeyler yazmışsında bu kadar kötü bir teknik direktörü hala barındırıp avrupada başarı hedeflemeyen bir takımdır fb ayrıca.. ama gs uefası ve super kupayı almış bi takım. bunu fenerde yapabilir belki bu kadrosyla ama teknik direktörü bu kadar süre sırf şampiyon oldu die tutmak rezalet ötesi bişeydir. öz eleştiri yapmakta lazım.. bu eleştiri deildir: Fb stad yenilikleri olarak Real Madrid'in izinden gitmektedir. yani bi nevi onu taklit ede ede gidiyor.. iide yapıyor.. bu saydıın herşey para ile olan şeyler. O da aziz yıldırım oluyor. Fb ile parasını aklıo adam.. gs nin ztn bunu yapması imkansız çünkü bi başkan gelsin parayı ödesin borçlar kapansın yok diye biliorm yani yapısına aykırı.. bi bjk li olarak bizim savunulacak bişeyimiz yok haha seneye bi umut işte.. go home demirören... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 simdi video yu izledim , fena degil cocuk cok calisirsa turkiye futboluna baya katkisi olur . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Daum'u başarısız görmek anca salak türk medyasının yapabileceği birşeydi , millet de inanıyor sonra buna.Sanki türkiye liginde birinci olmak dünyanın en basit şeyi gibi gösterilmeye başlandı.İyi o zaman Daum kalsın sonra ki 30 sene türkiye liginde şampiyon olalım başarısızlık mı bu?Şu an ki galatasarayın kadrosu fenerbahçenin kadrosundan çok mu kötü? Milli takımımız hiç bir başarı yakalayamazken , galatasaray trabzon gibi ligin en iyi takımları avrupada adı sanı duyulmamış takımlara elenirken şampiyonlar liginde gruptan çıkamadık diye suç Daum'un mu? Ayrıca galatasaraylılar hala takılmış bi sekilde eufa , süper kupa demelerini anlamıyorum siz avrupa fatihi falan değil son itibariyle tromsö karşısında bozguna uramış bi takımsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 basınla alakası yok bunu herkes görebilir yani ve çoğu fenerli arkadaşımda aynı şeyi sölüyor.. o takımın başında çok daha iyi bir adam olmalı.. en büyük açığı defans olan bir takıma hala adam gibi defans aldırmıosan bida bi hatadır dimi? bunu ronald koch yapmicak heralde.. iyi takım olmasına rağmen fb sırf bu yüzden gidebilicei yerlere gidemio.. sora şansızlık bilmem ne oluo.. balık baştan kokar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar