Xenocide Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 selamlar. msn'deki bu smileyleri büyük göstertmeyi ben bitürlü başaramıyorum özellikle bu hareketli gif dosyaları mesela baya büyük görünüyor. fakat kendim bi dosyayı eklediğim zaman bit kadar görünüyor.MSN bu resimleri neye göre küçük neye göre büyük gösteriyor acaba bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sanırım msn e ekledıgınde msn onu otomatık olarak kucultuyor boyutunu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 eğer hareketsiz ise ufak, hareketli ise büyük gösteriyor. dolayısıyla sen hareketsiz bir resmi büyük olarak göstermek istiyorsan herhangi bir gif creator program ile 2 framelik bir animasyon hazırlayıp birincisine istediğin resimi, ikincisine ise birincisinin bir pixel değişiğini yapıp gif olarak kaydedersen büyük boyutta ekleyebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar