sayginay Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bu topiği ,acaba herkezin PC si ne derece güvenli oldugunu anlaması açısından açıyorum.Görülüyorki açılan bazı topiclerde bile bize karşı yapılan saladırılar mevcut.(bunlardan en çogu da içinde key logger olan videolar).bunlar engellemek için kim hangi virus yazılımını kullanıyor ve hangisini önerirsiniz.Bu iş sadece oyunda hacklenmemek için degil daha bir sürü bize özel bilgilerin karşı taraftakinin PC sine gitmesi söz konusu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bende 1 tane bile yok indirdiğimde dosyayı http://virusscan.jotti.org/ da taratıyorum birşey çıkmazsa izliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 spy doctor -pc-cillin 2004 ve service pack 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kaspersky Anti Virus Microsoft Spyware Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bende yok virüs programı felan kendim kontrol ediom =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 avg filter f-prot is the best .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 avg filter avast spy-bot guard anti-vir pro edition pro mechanic pro bi ara kaspersky vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kaspersky Anti - Virüs Kaspersky Anti- Hacker - Bu herkeste olmalı!!! Yada başka bir firewall. Microsoft Antispyware Spyware Doctor Registry Mechanic Regcleaner ve en önemlisi Deep Freeze. Bilgisayar ilk günkü gibi şuursuzca çalışıyor. DF den önce haftada bir format atardım, 2 ay oldu en son formattan bu güne :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 f-prot kullanan hiç mi yok yuhhh size. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 F-Prot , secure kullanıyorum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kosper sen bu işten anlıyorsun helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 deep freeze herkez kullanamaz biraz karışık bir program ama cok etkili windonwsdan sonra hdd biçinlendirmesi yapaınca devre dısı kalıyo acıgı bu programın ondan ben kullanmayı bıraktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 e Şıkkı Hic Birisi.. Hicbisi Kullanmiorum.. Ve BEnce Kendine Guvenmeyen Adam AntiVir Kullanir.. ßugune Kadar Hicbir Sorunla Karsilasmadim.. ßugunden Sonrada Karsilasacagimi Sanmiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sayginay Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kendine güvenmekle ne alakası var anlamadım.Bilgisayarında hiç bir koruma yoksa sen istemesende o virus gelir senin bilgisayarını çökeltir.Çalıştırdıgın programların içinde virus olup olmadıgını nasıl anlıcan kendine güvenerekmi...bende bugüne kadar kullanmıyordum ama kendi kendine oluşan bir takım dosyalar farkettim.bunun virus oldugu belli ve anti-vir programıyla tartırdımda bir sürü keylogger dosyaları çıktı ortaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kendine Guvenmemek Kotu Bisi Diildir.. Virus KOnusunda Vs.. Hemen Alinma.. Ama Sunuda Unutma.. Bilgisayarina Virus Bulasmasi icin Bir Sekilde Bilgisayarina Gelmesi Gerekir.. Download.. Girdigin Websiteleri Vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bende hicbisey kullanmıyorum ama bunun kendine guvenle bi alakası yok herhalde :)) ugrasmak zor gelyo ve ayrıca pc yi kasyo bu tur programlar.En ufak bi suphede hemen ghost atyom pc ye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bubbaChucks Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 forumlarda ne görürsem indiriom bişi yok makinada çok ballıyım galiba xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Kasper + Xoftspy Unbeatable ikili adasfsdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 avg spybot bana yetıo walla [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 19:50 tarihinde, SPectre88 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ben yukarda birçok şey yazdım ama hiçbiri aktif değil system tray de, Deepfreeze olduğu için şu an için sadece firewall yetiyor :) Hiçte kasmıyor. Hiçbirşey olmasa bile en azından güzel bir firewall olsun arkadaşlar pc nizde. Neler internete çıkıp işlem yapıyor, görün bilin, önleminizi alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bir bilgisayarcı olarak asla güvenlik programlarını kullanmıorum (siz kullanmayın demiorum) işletim sistemlerini çok ii tanıdığım için sistemde olan bütün değişiklikleri gözle takip edebiliorum.Eğerki kullanmam gerekirse mcaffe güvenlik programları setini kullanırım.4. kez ödül aldı.Özelliği ise virus,trojan,keylogerları isim ve bilgilere göre taramıor bütün dosyaların kodlarını okuyarak zararlı olup olmadığını buluor.(tavsiye ederim.Deneyin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar