Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ABD Kur-an'ı Kerim'i değiştiriyor! Skandal!.. ABD Kur'an-ı Kerim'i değiştiriyor 11 Eylül saldırılarının ardından İslam dünyasını hedef alan ABD, şimdi de işgal ettiği ülkelerde kendi bastırdığı ABD Kuran-ını dağıtmaya hazırlanıyor. Henüz kitabın dağıtımını gerçekleştirmeyen ABD, bir yandan haberi yalanlarken, diğer yandan işgal ettiği ülkelerdeki askerlerine de bu kitabı okuma zorunluluğu getirdi.İslam dünyasına yapmadığı eziyeti bırakmayan ABD, şimdi de Kutsal Kitabımız Kuran-ı Kerime el uzattı. Bismillahi-r Rahmani-r Rahim yerine Baba, oğul ve Kutsal Mesihin Adıyla diye başlayan Kuran bastıran ABD, işgal ettiği ülkelerde özellikle çocuk ve gençlere bu kitabı dağıtmaya hazırlanıyor. Kendi yorumlarını ayetlere yansıttığı iddia edilen ABD, tam bir skandallar ülkesi oldu. ABD Dış İşleri Bakanlığı bu haberi sert bir dille yalanlarken, başta Afganistan olmak üzere, işgal ülkelerindeki ABD askerlerinin ellerinde bu kitap dolaşıyor. Şuana kadar kitabı dağıtmayan ABDnin İslam dünyasına karşı gösterdiği bu küçültücü olay tepki toplamaya başladı. Henüz İslam dünyasına yayılmayan bu haber ABD baskısı ile yasaklanmaya çalışılıyor kaynak : haber34.net [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 21:42 tarihinde, Reaper08 tarafından güncellenmiştir ]
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sıkıosa öle bişi ypsın bütün islam ülkeleri ayağa kalkar valla dicem ama diemiorum çünkü islam ülkeleri herşeyi yapar ama birleşmez her ülke kafasına göre bişiler yapmaya kalkacak ve dünya karışacak... ayrıca ben abd nin bunu yapacak kadar cesareti olduğunu sanmıom.
elm Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Emaillere gelen komik yazılara benziyor.Daha sağlam bir kaynak doğrulamadıkça kesinlikle inanmam. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 21:47 tarihinde, elm tarafından güncellenmiştir ]
Dela Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 nasi celiskili bi haber dagitilmayan kitap askerlerin ellerinde dolasiyor. vay anasini.
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 uzun süreli asimile programı hazırlamışlar adamlar, azına sıçıcaklar tüm dünyanın bakalım nolcak
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 sağlam kaynak yok bence sırf Amerikayı karalama kampanyası olarak bikaç tipin salladığı haberdir (gerçi Amerika defterinde beyaz yaprak kalmadı nesini karalıycaklarsa:P) [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 21:57 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Rahan Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 muhaha habere bak. asparagazdan mı buldunuz bunu?
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 direk ...ü yemez abd nin böle bişeye diyorum.
ses Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bİsmillahi rahman-i rahim'in yerine Baba oğul kutsal ruh'u koyacaklarmış:D Hangi salak yer onu be..?
riglous Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 SOK SOK SOK! FLASH FLASH FLASH! evet sayin segirciler, abd'nin bastirdigi kuranlardan birini ele gecirmis bulunuyoruz. bakin gordugunuz gibi baba ogul ve kutsal ruhla basliyo! *kamera zoom yapar ve sayfanin altindaki turk basim evi gorunur* - lan ahmet, bunu niye bastiniz buraya, rezil etti haberi - abi reklamimiz olsun diye yaptik... hem anlamazlar, ne versen yiyo bu millet... [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 22:14 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
forgiver Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 breh breh breh neler yapıyor öle amerika, hoş kimi kandırabilecekler, neyse ftw yapalım. ayrıca like a prayer geldi aklıma misilleme mi acaba :)
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 asparagas veya değil, sonuçta insanların aklına bi şekilde sokuluyo ve bi süre sonra tepkisiz kalıcaz bu olaya, yavaş yavaş giricek içeri of çok komplolar kurdum kafamda
Dela Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kuran'i degistirmeleri icin ezberlemis kisileri de teker teker oldurmeleri lazim. zor yani o.
unac Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 üffff buna inanan insanın zekasından kuşku duyarım
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Şu sıralarda provakasyon ve provakatör kelimelerinin anlamlarını oldukça iyi kavramaya başladım.
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bu ABD basımı Kuran lar tersten okununca incil mi oluo anlamadım ben yaw
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Topic başlığını gördüğüm anda "hehah kolpaya bak" demiştim, topic'i okuyunca biraz daha güldüm. Geçti sonra tabii. Buna inanan adam köprüden atlasın bir zahmet.
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ne derece doğrudur ama benimde kulağıma israil'in ve incilleri deiştirip (komple deil tabii) bedava dağıttı haberleri geliyodu.
taz Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kaynak sağlammış o değil de bismillahirrahmanirrahimi tersten okuyunca amerikaya küfür ediyomuş!!!
FIRAT Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bu şerefsizlerin sonu Müslümanların ellerinden olacak.Kaşınıyorlar resmen. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 23:28 tarihinde, FIRAT tarafından güncellenmiştir ]
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 gereksiz üstünde durmaya bile gerek yok...
Öne çıkan mesajlar