calimero Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 @khalad cığım ben niye gidiyorum Hollanda' ya, gay değilim kastettiğin buysa. Sizleri Hollanda' ya gönderelim ki beyninizin içindeki örümcek ağları alınsın değil mi?
khalad Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Sana gaysin demedim ancak benim anlamadıgım neden bizim kafamızda olmayan örümcek ağları alınsın? Sence erkeklerin eşcinsel ilişkileri hoşmu? hadi onuda geçtim ne kadar iğrenç birşey farkında değilmisin? Eşcinsel ilişkiyi asla onaylamıyorum,onaylıyanlarıda sevmiyorum.
calimero Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Geçelim bunları. Bağyanlar arası iğrenç değil, erkekler arası iğrenç öyle mi (ha diyeceksin ki ben bağyanlarınkine de iğrenç dedim ama geçelim bunları külliyen yalan)? Bıkmadık hâlâ insanların hayatlarına karışmaktan. ben meselâ sana "lan khalad saçlarını ortadan ayırma çok iğrenç" (ki değil, yalnızca bir misâl) diyor muyum, demiyorum. Elâlemin derdi niye sana ve de size girmekte onu da anlayabilmiş değilim. edit: khalad demiş ki; Eşcinsellik: Hayatlarında, bir şekilde, bir sapkınlık olan insanların rahatsızlıklarını dışa vurum yöntemi. Bence eşcinsel kişiler. hormonal veya psikolojik, bişekilde hastadırlar. Hasta olduklarını kabul edip “bu normal bir seçimdir, niye bizi dışlıosunuz” demeyi bıraktıkları gün, tarafımca olumlu karşılanıcaklardır. “Bana dokunmayan yılan bin yaşasın” bu nasıl bir mantıktır ayrıca. hem hormonal bir şey olduğunu kabul edip hem de hede hödö yapıyorsun. çocuğunda olsa peki böyle bir durum ne yaparsın? [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 10:46 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ]
Whiskey Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 toplardan tiksiniyorum. lezbiyenleri seviyorum.(yakışıyo)
Finrod Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 erkek eşcinselliği iğrenç,cok fazla kıl var ıykk ama lezbiyenlik gayet estetik ve hoş :)
Enyalios Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bu gaylerde aktiflik , pasiflik durumunu duymuştum hem verici hem alıcı olanlarıda var ıyyyy öak:D İnsan yaratıldığı gibi olmalı bende sıcak bakmıyorum ya erkeksindir , ya kadın. Bu lezbiyenride sıcak bakmıyorum bide yaygın olarak gençler arasında özentilik başladı sık sık el ele tutşan bebeleri görüyorum :S [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 12:20 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ]
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Abi ben ege de okuyorum da bu 11. psikoloji konferansı ne zaman?Bir tarih verirsen bunu sonuçlarını izlemeye gelirim ben.
berdush Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 5-8 Temmuz 2006 da İzmir Ege Üniversitesinde yapılacak bu konferans.. Gelebilecek arkadaşları da bekleriz efenim..
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Ben Beynimdeki örümcek Ağlarıyla Çok Rahatım Saol
Rahan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ben bişiyi çok merak ettim benim eşcinselliği iğrenç bulup bulmadığım bilgisi ne için önemli? karnıbahardan da tiksinirim ama bunun karnıbahar sevenlere veya başka birilerine ne yararı var ki ¿ kısıtlanmasına, kınanmasına falan karışıyım adamın özel yaşamından kime ne?
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Eşcinsellik bence yanlış bir şey. Yani eşcinsel olan insanda doğal olmayan bir şeyler vardır, bu doğal olmama durumu biyolojik sebeplerden de kaynaklanıyor olabilir, psikolojik sebeplerden de. Ancak bunu iğrenç bulmuyorum, yani iki eşcinsel karşımda öpüşseler, koklaşsalar, herhangi bir rahatsızlık, tiksinme duymam. Fikir olarak yanlış olduğunu düşünmekle iğrenç bulma arasında büyük fark var bence.
paspatur Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 söyleyen oldu mu bilmiyorum ama, bence eşcinsellik insanın kendine yakışanı giymesidir
Öne çıkan mesajlar