c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Canım benim:)Bu gece hayatını farklı bir boyuta taşımak için ilk adımı atıyorsun,nişanlanıyorsun...Ve ben senin yanında olamıyorum.Bu gece evine döndüğünde sabaha kadar patiye takılacaksın biliyorum:)O yüzden buraya senin için bunları yazıyorum. Hep mutlu ol:) Sözünü de unutma.Nikahınızı teknede ben kıyıcam:):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Allah tamamına erdirsin diyelim. Mutlu olursunuz inşallah. darısı bizim başımıza :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kuzenin kim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Söylesemde bilemezsiniz.Çünkü o sadece okuyor bu forumdakileri.Yazmaz yani...E hal böyle olunca adınıda hiç görmemiş oluyorsunuz :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 mayhemdir kesin :D [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 04:09 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hayirlis olsun, guzel seyler bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hayırlı olsun. ben daha önceden biliyorum bunu. yani I' m back ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 sen bilmiceksinde kim bilcek:):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hayırlı olsun. mutluluklar diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hayırlı olsun. darısı bizim başımıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 hayırlı olsun düğüne davetlimiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar