Rapadura Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 varsa eğer bribirimizle temasa geçelim lütfen /tell Rapadura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 turklerin oynamadığı server kalmıycak sanırım, gorath ta oynıyan bi rasputin adlı arkadaş vardı benim bildiğim oda oyunu bıraktı[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Bırak Gorathi Bria ya gel 4 turkuz suan articak bu giderek[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rapadura Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 açıkcası bırakmayıda düşünüorum gorathı ama eclipse mi kettemoor mu karar veremiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 abicim, bu oyun mmorpg. yani MASSIVELY multimedia onlayn roleplaying. eger 3-5 kisinin oynadigi serverde oyniycaksan niye para veriyosun ki servere ? surdan burdan bi open source oyun bulun, ip uzerinden oynayin. goreceli olarak kalabalik hareketli server varken gidip yok iste az olsun oz olsun demek sacmalik bence.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 unity haklı bence de... mesela dün gece eclipse serverındaki imperial ve rebel türkler büyük bir grup olarak hunt yaptık (tabi hepimiz covert olduğumuz için birbirimizin karşı taraftan olduğunu bilmiyoruz böylece rp'ye de halel getirmemiş oluyoruz :-p). herkes için çok eğlenceli bir 3-4 saat oldu. avlandık, yedik, içtik eğlendik, çaldık, oynadık para kazandık, öldük, dirildik... hatta alış-veriş bile yaptık. bahaneyle, dün gece katılan herkese bol teşekkür :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 3-5 kisi? Yabancılar adamdan Sayilmiyomu ??? Zaten 1 aya kadar 10 u gecicez bizde[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 lol aynen. kişi=türk mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 gunn tabi ki kimse öyle birşey söylemiyor. ama en başından beri bir grup arkadaş ne yazık ki biz basit türk'lerle oynamayacağız diyerek, neredeyse tamamı buradaki arkadaşları olan kişileri rencide etmekten haya etmiyor. böyle olunca da karşılıklı anlamsız bir atışma devam ediyor. böylesi bir biz kaliteliyiz havasını sürdürdüğünüz sürece gergin ortam yumuşamaz. gelip eclipse server'ına baktınız mı? oradaki oyuncularla vakit mi geçirdiniz de o kadar insanı b@b th3 k3nk'çilikle suçluyorsunuz? eclipse server'ındaki tüm arkadaşlarım (en düşükleri ben olmak üzere) son derece sevecen, sıcak kanlı, kaliteli ve rpg konusunu çok iyi bilen kişiler. ve hiçbirinin server'daki yabancılarla kaynaşma konusunda sıkıntısı yok. bu süregelen tavrınızı sonlandırmanız, bu çatışmayı sonlandırmanız anlamına gelir. sadece biraz saygı...[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 tarafsız olarak önceden uyarayım, kavga çıkmasını istemiyorum düzgünce tartışın yoksa konu kilit yemek zorunda kalacak.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Sufi, 14 September 2003 15:06 tarihinde demiş ki: gunn tabi ki kimse öyle birşey söylemiyor. ama en başından beri bir grup arkadaş ne yazık ki biz basit türk'lerle oynamayacağız diyerek, neredeyse tamamı buradaki arkadaşları olan kişileri rencide etmekten haya etmiyor. böyle olunca da karşılıklı anlamsız bir atışma devam ediyor. böylesi bir biz kaliteliyiz havasını sürdürdüğünüz sürece gergin ortam yumuşamaz. aynen katiliyorum, gelip eclipse server'ına baktınız mı? oradaki oyuncularla vakit mi geçirdiniz de o kadar insanı b@b th3 k3nk'çilikle suçluyorsunuz? eclipse server'ındaki tüm arkadaşlarım (en düşükleri ben olmak üzere) son derece sevecen, sıcak kanlı, kaliteli ve rpg konusunu çok iyi bilen kişiler. ve hiçbirinin server'daki yabancılarla kaynaşma konusunda sıkıntısı yok. bu süregelen tavrınızı sonlandırmanız, bu çatışmayı sonlandırmanız anlamına gelir. sadece biraz saygı...[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 [hline]Eclipse'deyim, nick Osci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 kavga olsun diye söylemiyorum bunları coldwind. ama başından beri o kadar aşikar bir aşağılama tavrı var ki eclipse oyuncuları hakkında... artık fazlasıyla rahatsız olmaya başladım. ve paticik forumlarını takip eden tüm eclipse oyuncusu arkadaşlar da eminim ki rahatsız bu durumdan. yok eğer derseniz ki siz de kim oluyorsunuz; ben kendi adıma bir saniye daha durmam burada. kaliteli arkadaşlarımızı kaliteleriyle başbaşa bırakırım.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Kim asagiliyo Ecylipse Oyuncularini...[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 anlıyorum sufi. bu kavgayı diğer topiclerde de izledim. ama sınırı aşmadan devam edelim, ricam o. kimsenin kimseye burdan git deme hakkı yoktur, kurallara karşı gelmedikçe burada bulunabilirsiniz.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Sufi haklısın o tarz bi laf söylendi ama o lafı bir kişi söyledi (kettemoorda oynayan) sonra bazı arkadaşlar olayı abarttı rebel PA threadinde ( hatta işi türk düşmanlıgına bile getirdiler ne alakaysa ) ve kettemoordaki bu muhabbete girmeyenler bile işi inada bindirip devam etti malesef neyse ben kendi adıma konuşayımda benim kimseyle alıp veremedigim yok isteyen istedigi yerde oynasın eclipsetekilerin cogunuda asla o bahsettigin tarzda kişiler olarak görmedim ( bu forumdan tanıdıgım bazı kişiler var onlar zaten nerde oynarsa oynasın kıl oldugum tipler o yüzden sırf onlar yüzünden eclipsetekiler şöyle böyle diyemem ) eger kettemoordakiler size hede hodo diyosa siz görmezlikten gelin umursamayın en güzeli bu olur bence ayrıca şu elite geyiginide bi bırakın artık kimse elitiz demedi kaliteliyiz demedi.(gunn`ın dedikleri zaten geyigine oldugu belli uodan uzun süredir tanıdıgım birisi hiç bi zaman elite muhabbeti yapmamışdır ) demedigimiz halde birisi gelip "kendini elite sananlar çıkar iyi rp yaptıgını sananlar çıkar" dedi yani sizdende bu tartışmaları alevlendirmeye niyetli kişiler var bi taraf biraz daha esnek davranırsa sanırım bu gereksiz olay uzamaz[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Isteyen istediğini söylesin, milletin agzi torba değilki büzesin. Biz eğlencemize bakalım Sufi'cim.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Enginar, 14 September 2003 15:27 tarihinde demiş ki: Isteyen istediğini söylesin, milletin agzi torba değilki büzesin. Biz eğlencemize bakalım Sufi'cim.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Katılıyorum buna işte :).Ancak tabi Sufiye de katılıyorum serverların unofficial rp,unofficial eu serverları olması RP düzeyinin yada kişilerin olgunluk düzeylerinin bir göstergesi asla olamaz.Şu ana kadar ne DL üyelerinden nede diğer Türk arkadaşlarla hiç bir kötü olay yaşamadık. Ha bir de kişi=Türk mü denmiş..Şöyle,bana yabancıların esprileri soğuk geliyor,tavırları çok yapmacık geliyor ve çoğu gördüklerim ve tanıdıklarım sizi incap olarak bir krayt dragonun dibinde bırakacak kadar çıkarcı.Bu yüzden bana göre evet kişi=Türkler.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ben tekrar konuyu teknik mevzuya cekmek istiyorum. mmorpglerde bir DUNYA yaratilmaya calisilir. dunya ne kadar kalabalik olursa secenek de o kadar cok olur. bin kisinin arasinda yuvarlanabilecegin 20 kisi bulmak mi daha kolaydir 100 kisinin arasinda mi ? ayrica denemeden hakikaten konusulmamali. ben starsiderde bi architect yaptim. server iyi guzel, tenha efendi. ama herkes KENDI HALINDE ! eclipsedeki rebellerin arasindaki heyecani goremedim orada. atst giriyor koskoca anchorhede, 2-3 tane adam cevap veriyor bu yamuga. ama eclipsede anchorhed yakinindaki tepelerde eskaza bikac imp olmaya gorsun, 10 kisi toplanip kosuveriyor hemen. hatta bestineden gelecegi jurnallenen bi imp grubuna 15 erden 30 kisi cikip cevresini dolasmistik. bi yerde rasgele long live the alliance diye anirinca biri dayanamayip long live the jedi order diye gaza geliyor. oyun boyle olmali bence. turk yabanci meselesine gelince, eglencesi muhabbeti bol heyecanli olduktan sonra ayrim yapmam. ama tabi simdi birbirine `abi` `ehehe` `dur` `sus bakiyim boyuna bakmadan bucur` `ohaaaaa` diyen bir turk grubuyla everest boyunda agaclarin oldugu puslu bi gezegende dolasmak cok daha rahat ve zevkli. aha hodo rpye aykiri laflar demeyin, bence oyun, hatta belki de rp, duygularin yasanmasi ve iletilmesi demektir. sekile degil neticeye bakarim. herkesin tarzi farklidir o ayri. ama ben soyle oynarken birinin digerine soyle yardirici bi espri yaptigi, ya da bir rancorla burun buruna gelince `ohaaa` diye duygusunu en net sekilde ifade ettigi, insanlarin rahat rahat hareket edip oyunlarini oynadiklari bi oyunda katilimci olurken cayimi icmeyi tercih ederim. desin abi eclipsedekiler hodo diyenler ? hatta kro desinler ? neticede eclipsedeki olanak ve imkanlardan yararlanamiyolar farkinda bile degiller. bi yerde tabi bi oyun icin boyle hodo muhabbeti cok sacma ama bu zaten isin detayinda teknik bi tartisma.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviL Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 konu iyice sapmis ama bloodfin'de oynayan var mi? *kendisine firlatilan bilimum tas, mouse ve keyboarddan kacar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Büyüksün unity100 ![hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar