Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HELAL LAN K.O BU SEFER TAKDIR ETTIM SENI

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
endless alınma kardeşim. senle 60ken ben 62ye kasıyodum. hafızanı zorlarsan hatırlarsın güzelim. yaşın kaç sendemi bebesin bilmiyorum ama. beraber harpi keserken 61de yarıyamı düşüyomuş expler ağa dediğin günleri unutmadım. lol
Mesaj tarihi:
_beyogulları_

burda endless e bisey dediysen hata yapmısın emin ol ki ondan senden cok daha iyi itemler vardır ve legal dir. bundan suphem yok ve onu tanıyanlarda bilir.

Bide rollback olması en iyi olmus itemler silinse daha kotu durumlarla karsı karsıya kalırdık.
Mesaj tarihi:
haa unutmadan. aferin ii kasmışsın zamanın bol belliki ama harpy keserken beyoğlu 20k np yi nasıl kastın pet olarak diye sormuştun:) unuttun dimi bunları inkar da edersin. neyse zamanında mustafa(kimbupislik) sana demiştiki endless sen kimsin:)
Mesaj tarihi:
varsa takdir ederim ama sen worm keserken ben pk yapıyodum deyince hadızasını zorlaması gerekir biraz kardeşimin. patriotta birisi allha sövdüğü için çıkmıştı klandan takdir etmiştim harpy partisinde ama çabuk unutmuş güzel kardeşim
Mesaj tarihi:
:)) kardeşim sana gülüyorum ben senin topiği bile okumadım dün bana abi stafı bana sat diyen adamlar bana dün lycaon staff gösteriyo ama nedense sen atladın. iisin güzelsin kardeşim. ama beyogullari is not an ezik:)) endless zorla hafızanı endless
Mesaj tarihi:
gitmesi onemli deil benim o itemleri aldıgım para duryosa ki ole olcak veya sattıgım ietmlerden gelen para gidecek ama itemler duracak hic bisey silinmicek roll back le yanlıs anlasılmasıın.
Mesaj tarihi:
tüh kendime +8 shell set ve +8 hb yapmıştım
bp ye dönünce reduce basıp +8/15 STR chitinlerimle beraber takmayı planlıyordum

gitti bizim hayaller :(
Mesaj tarihi:
Olm kandırma şimdi forumlarda ufacık bebeler war..
Ara not: Bebe olanlar alınsın.. Atra tafra yapmayın :P
Sonra adın duper e çıkar ne bilim eziq derler :P
Biliosun sende... :D
  • Yeni Oluştur...