_beyogullari_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 endless alınma kardeşim. senle 60ken ben 62ye kasıyodum. hafızanı zorlarsan hatırlarsın güzelim. yaşın kaç sendemi bebesin bilmiyorum ama. beraber harpi keserken 61de yarıyamı düşüyomuş expler ağa dediğin günleri unutmadım. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 _beyogulları_ burda endless e bisey dediysen hata yapmısın emin ol ki ondan senden cok daha iyi itemler vardır ve legal dir. bundan suphem yok ve onu tanıyanlarda bilir. Bide rollback olması en iyi olmus itemler silinse daha kotu durumlarla karsı karsıya kalırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ahaha dün 1000 lik buf sucrolunu bile 350 ye satmıştım :P kazala pusdan çekmiştim kullanamıyodum işallah o geri gelmez gelirsede bi civcive bağışlıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 haa unutmadan. aferin ii kasmışsın zamanın bol belliki ama harpy keserken beyoğlu 20k np yi nasıl kastın pet olarak diye sormuştun:) unuttun dimi bunları inkar da edersin. neyse zamanında mustafa(kimbupislik) sana demiştiki endless sen kimsin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ağa benmi diyodum ? 1 tane ss bul 1 tane kanıt sana charı veririm eziq laf yapması kolay gelirsin areanya frapsda alırım bebe agzı aclıkdan kokuyo dedigin adam seni nasıl pacavra ediyo ogrenirsin eziq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darcheville Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 topic yine farklı yönlere kaymaya başladı end tmm abi sen sus grim ben heavenden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 TheProfessional önce açtığın topic'in forum kurallarına uyumlu şekilde açsa idin daha mantıklı olmaz mıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kurba olmuş/olma çabalarında olan mustafa agama buradan selamlar ^_^ [yine item kavgasına döndü burası patlaması daha iyi olacak] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 varsa takdir ederim ama sen worm keserken ben pk yapıyodum deyince hadızasını zorlaması gerekir biraz kardeşimin. patriotta birisi allha sövdüğü için çıkmıştı klandan takdir etmiştim harpy partisinde ama çabuk unutmuş güzel kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 adam agzı aclıkdan kokuyo lycoan alıyo diyo ben sabah aksam uyumadan ex par kasıyom boyle eziqlerde geliyo laf yapıyo delirtiyo adamı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Humans and human rulez sux ancak birbirlerini karalamak baska bir sey deil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 :)) kardeşim sana gülüyorum ben senin topiği bile okumadım dün bana abi stafı bana sat diyen adamlar bana dün lycaon staff gösteriyo ama nedense sen atladın. iisin güzelsin kardeşim. ama beyogullari is not an ezik:)) endless zorla hafızanı endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 tamam beyler yanlıs yonlere sapmıyalım baslık hakkında konuscaksanız devam edin yoksa daha fazla konusmaya gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 orda ben dedim lycoan ep ve rom aldım diye sen ondan sonra yazdın bu lafı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 işin özü arkadaşlar eğerki rollback olacaksa legal veya ilegal olması önemli değil. rollback süresi kadar aldığınız yaptığınız herşey gider. dupe veya değil hiç önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dPGaMe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 gitmesi onemli deil benim o itemleri aldıgım para duryosa ki ole olcak veya sattıgım ietmlerden gelen para gidecek ama itemler duracak hic bisey silinmicek roll back le yanlıs anlasılmasıın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 laam ya cypherde 800m yapmıştım ya gitti demekkki neyse 2 tane 10dd mage hat geri gelcek o zman daha patalıya sdatarım bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 tüh kendime +8 shell set ve +8 hb yapmıştım bp ye dönünce reduce basıp +8/15 STR chitinlerimle beraber takmayı planlıyordum gitti bizim hayaller :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Georing Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 2 tane +7 mirage yakıp shele +7 basmıştım 2 gün önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 tasci@ lol damage basılı bi iteme reduce basamassın ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 O zaman yanmış olan raptorum geri gelcek :) Yaşasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Tospa abi hiç +8 hb'm olmuş sankide konuşuyorum :D yaw bırak kolpada yaptırmıyorsun 2 dakka bi bozma be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 noob işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Olm kandırma şimdi forumlarda ufacık bebeler war.. Ara not: Bebe olanlar alınsın.. Atra tafra yapmayın :P Sonra adın duper e çıkar ne bilim eziq derler :P Biliosun sende... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerInTheNight Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ya msn açsana beeeeeeeee:D You want me to beeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar