Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 arkadaşlar bugün(cumartesi) antalyada alanyadan gelen kramp diye bir grup vardı. çok eski bir grup.. şöyle hatırlatayım isimlerini bilmiorm ama edip akbayramın bestecisinin olduğu bir grup.. web sitesi ya da şarkılarını bulabileceğim bir yer var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 zaten iki albumleri var, lan n'oldu ve istanbul sokakları. ikisi de emuleda var. [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 11:21 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 İstanbul sokakları, http://www.bozuntu.org adresinde vardı yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 tek başına'yı dinlemiştim kramptan.. o yetti yani bana :) çok kral şarkı,mutlaka bulun biyerlerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 saolun güzel insanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bulamadim şarkılarını =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 tek başına ve istanbul sokakları baya güzel şarkıalr keşke bu grup daha ço kbilinseydi, daha çok dinlenseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 kayıtlar tertemiz olsa aslında çok güzel şarkılar var ama dagınık olmuşlar biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G.Meerkant Wels Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Türkiye'ye gelmiş en kaliteli heavy metal gruplarından birisi.Malesef şanssızlıkları Türkiyede müzik yapmak olmuş.Bir albüm daha çıkaracalarmış bu sene bu kadar uzun süreden sonra 3.albümleride gelecek herkese öneririm alın! La n'oldu,tek başına en sağlam bestelerindendir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 önümüzdeki ay her pazartesi dorockta çıkıcaklarmış ayrıca.en az 2 kere gitmek lazım (=. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 oha iyiymiş..dorock bekle beni =) saat kaçta çıkıyorlar falan tam biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 ahah super pek sevindim dorock da gorebileceğime ama ne zmn oldugunu öğrenmek lazım hakket..kanatlarım olsa''yı canlı dinleme serefine sonunda nail olacagımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 23.00 olması lazım yanlış olmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
G.Meerkant Wels Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 blue jean'ın headbang ekinde daha detaylı bilgi var..Ve ya internet üzerinden kramp'ı kendi adresinden de öğrenebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar