sedron Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 acil bakım için kapattık healinden scroll satıp aldığınız hb+7 yi silicez sizi bu oyunda insan yerine koymadığımız için kazandığınız bir miktar exp i de roll back yapıcaz haberiniz olsun [spo]geçilern noticenin Türkçe meali bu[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bu rollback tüm güb boyunca alınan ex mi??ben bugun lvl 29 dum 42 oldum ee rollback gelırse 29 mu olacam tekrar?? lool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
franceskototti Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bu rollback denen şey ne oluyo? gün içinde kazanılan exp in silinmesimi ? dağıtırım lan onları. zar zor 47 den 50 olmuşum. fallaya sataram bu köyü haaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mqkosu Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 rollback olursa oyun u birakirim lvl67 worrior im war 21 saatir trol kesiorum %13 aldim rollback olursa oyun a bye diiicem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 dupe wipe kesinde Rollback kimin uydurması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Roll back olmadıktan sonra dupe wipe ın anlamı yok adamlar yüzlerce gb dupelemişler onnar silinmedikten sonra dupe wipe da yapmasınlar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 uykum geldi lan ne zaman acılcak bu serverlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iMaNCoRe Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Uzun sürcek gibi görünüor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P_A_N_D_O_R_A Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 bugün açılmaz beklemeyin boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 emerceny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 beyler locus geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2010 quanda gelmiş ama geri alınmış of ostard tamelediydim ya of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar