Galenthas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Evet arkadaşlar mage robe arıyorum yane gerçeğini yane annadınıs işte yea... Ama balıkçıların üstlerindekine benzemicek... İnternette bi resim görmüştüm bulamadım bilen arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim... Şimdiden saolun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 2500 yıllık cübbe 25 ayda robe oldu ya bakalım daha neler göreceğiz..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Bugün ablamla beraber ipekmi yoksa kumaşmı daha uygun ipeğe astar zormu ne kadar tutar metresi ne kadar çizmem lazımmı bunları konuşuyorduk bende diktircem bi fırsatım olsa:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Benim teyzem diker ama ona nie diktirdiğimi ne işe yarayacanı napacamı anlatana kdr yıllar geçer Korn hedesini görünce bn sana bundan dikerim nie aldın demişti:)İşin yoksa bi saat laf anlat[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Galenthas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Pardon arkadaşalr topic'e robe yazmışım arkadaşım uyardığın için saol cübbe olacak... Bi bulsam sağlam bi foto diktirecem de yokki... Hem kışın iyi olur ya bu kışa yetişse baya iyi olcaktı yaf.... Yokh mu bilenn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Trailer Project'in sitesi neydi orda Raist'in resmini götür ondan diktir hem böle rünlü bişi yaparlar gerçi peq yapabileceklerini sanmıourum[hline]MKC EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: winxp ile tv kartından sex alabilen varmı ICQ:310490 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osiris_Quidam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 evt bir ara bizde grup olarak diktirtelim demistim Uo oynarken :) evt onu zor bulursun ancak dilktirtebilirsin derim[hline]Exc/Hib Sartre LvL 50 Eldritch www.ukgames.com dan alabilirsiniz oyunu. icq :1174681 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Cübbe kışın çok efektif bi giysi olmaz herhalde. Yekpare olduğu için giymesi özellikle çıkarması ve hareket etmesi kolay olmaz gibime geliyor.. Ayrıca alttan soğuk ta alır. O yüzden içine kıyafet giyersen o zaman olabilir..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bız en ıyısı patıcık robe u yaptıralım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Robe yokda suite var verrimmi ? :)[hline]*!Direct Drive* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Cübbe desen ağızın mı aşınır?[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 newbied mi arıyorsun =P[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bırı cubbe resmı koyabılırmı?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 blablabla selamon'un war siyah ama çok ince yani kumaşı ince.terziye çizip werecen dikicek fazla pahalı tutcağını sanmıyorum ayrıca cübbe ile kadiköyde dolaştığınızı falan düşün müyorum.bi kaç kişi toplanıp 5-6 kişi dolaşsa fena olmaz. benim tercihim siyah weya koyu yeşil olabilir yada gece mavisi...[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Eehehehehehrehehrehr... Ben bigün mad_can'la bi terziye (ama genelde yırtık pırtık diken, kızların etek boylarını kısaltan dandiri terzilerden birine) girip (ki içerde sadece orta halli ew hanımları vardı) "Yaw ben şöyle uzun tek parça başlıklı pelerin gibi olan bi cübbe istiyorum şöyle yere kadar uzanırsa iyi olur başlığıda yüzü kapatacak kadar büyük olacak,siyah kalın kumaştan" demiştim. O andan sonraki bi iki saniye boyunca insanların bana faltaşı kadar gözlerle bakmasını ve "Yo..yok biz yapamıyoz ööle şey" diyen kadını hatırladıkça hala gülüyom... Keşke bide şöyle "ters yıldız" istiyoz kalbinin üstüne deseydim. Büyük ihtimalle arkamızdan polis falan çağırırlardı.eheherherhereherehre[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Hehe walla süper olur bence bende siyah bi tane yaptırmak isterim eger diken bi yer olursa buraya yazarmısınız..[hline]Efenim, abuzittin mi..?Hödö oda kim? Comanchero Enstitüsü 1.Ögrencisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Son derece güzel dikilmiş tam aranılan özelliklerde biri beyaz (yok yok beyaz öyle süper değil) biri siyah iki cübbem var. Beyaz olan da rune şeritleri gibi güzel birşey var fakat dikim biraz kalitesiz, kumaşda pek kullanışlı değil. ancak siyah olan düz siyah hiç eklentisi yok ama tam olarak olması gereken şey. Tam bir CÜBBE ! Kollar bol boyu bayaa uzun cübbe yere yığılıyo şapka kısmı tamamen yüzü örtecek kadar büyük. Gayet hoş. Bizim mahalle terzisine büyücülerin dönüşü diye bir yazı daki resmi göstermiştim yazının başlığına biraz şaştı ama tiyatro için kostüm diktiriyorum deyince dellenmeden dikti.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 abi sen nerde oturuyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 soru bana ise dragos-cevizli de edit: imzayı iptal etmeyi unutmuşum, üşenmedim kendim sildim, forumları kirletmeyelim, kirletenleri esefle kınayalım. [Bu mesaj Selamon tarafından 11 September 2003 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 dun matematik dersine herifin teki onden baglamali o robe veya cuppe herneyse onla geldi kafasinda kapsonu bile vardi gulmekten yerlere yaticaktimda bozusmayalim dedim[hline][i]-->Four String Magic<-- [b]Talk to the hand Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 cüppe arıyorsanız sorun bir imama nerden aldığını öğrenin ondan kolay işmi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ehuae Ben 1 yıl önce diktirmiştim halen duruyor bir yerlerde :) Ara sıra giyip,kapşonunu kapatıp karanlıktan mehtaba bakıyorum... süper bir duygu...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 bornozunuz varsa kafalık diktirin olsun bitsin[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 kadıköy efes çarşısında skull diye bir yer var..her türlü şeyi dikiyot..özellikle film giysileri..en son matrix sw fln vardı..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 cübbe yi pijama niyetine kulancan yatarkene giyecen falan![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar