Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Robe Satan yer?

Galenthas

Öne çıkan mesajlar

2500 yıllık cübbe 25 ayda robe oldu ya bakalım daha neler göreceğiz..[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from."
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün ablamla beraber ipekmi yoksa kumaşmı daha uygun ipeğe astar zormu ne kadar tutar metresi ne kadar çizmem lazımmı bunları konuşuyorduk bende diktircem bi fırsatım olsa:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa..
Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa..
Espiriyi anlamadım
<<<
Sosyal ağlarda paylaş

Benim teyzem diker ama ona nie diktirdiğimi ne işe yarayacanı napacamı anlatana kdr yıllar geçer Korn hedesini görünce bn sana bundan dikerim nie aldın demişti:)İşin yoksa bi saat laf anlat[hline]MKC
EagleEye, 08 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki:
winxp ile tv kartından sex alabilen varmı
Sosyal ağlarda paylaş

Cübbe kışın çok efektif bi giysi olmaz herhalde. Yekpare olduğu için giymesi özellikle çıkarması ve hareket etmesi kolay olmaz gibime geliyor.. Ayrıca alttan soğuk ta alır. O yüzden içine kıyafet giyersen o zaman olabilir..[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Sosyal ağlarda paylaş

blablabla selamon'un war siyah ama çok ince yani kumaşı ince.terziye çizip werecen dikicek fazla pahalı tutcağını sanmıyorum ayrıca cübbe ile kadiköyde dolaştığınızı falan düşün müyorum.bi kaç kişi toplanıp 5-6 kişi dolaşsa fena olmaz.

benim tercihim siyah weya koyu yeşil olabilir yada gece mavisi...[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni
ANTİ-Chemical[b]

Sosyal ağlarda paylaş

Eehehehehehrehehrehr...
Ben bigün mad_can'la bi terziye (ama genelde yırtık pırtık diken, kızların etek boylarını kısaltan dandiri terzilerden birine) girip (ki içerde sadece orta halli ew hanımları vardı) "Yaw ben şöyle uzun tek parça başlıklı pelerin gibi olan bi cübbe istiyorum şöyle yere kadar uzanırsa iyi olur başlığıda yüzü kapatacak kadar büyük olacak,siyah kalın kumaştan" demiştim. O andan sonraki bi iki saniye boyunca insanların bana faltaşı kadar gözlerle bakmasını ve "Yo..yok biz yapamıyoz ööle şey" diyen kadını hatırladıkça hala gülüyom...
Keşke bide şöyle "ters yıldız" istiyoz kalbinin üstüne deseydim. Büyük ihtimalle arkamızdan polis falan çağırırlardı.eheherherhereherehre[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
Sosyal ağlarda paylaş

Son derece güzel dikilmiş tam aranılan özelliklerde biri beyaz (yok yok beyaz öyle süper değil) biri siyah iki cübbem var. Beyaz olan da rune şeritleri gibi güzel birşey var fakat dikim biraz kalitesiz, kumaşda pek kullanışlı değil. ancak siyah olan düz siyah hiç eklentisi yok ama tam olarak olması gereken şey. Tam bir CÜBBE ! Kollar bol boyu bayaa uzun cübbe yere yığılıyo şapka kısmı tamamen yüzü örtecek kadar büyük. Gayet hoş. Bizim mahalle terzisine büyücülerin dönüşü diye bir yazı daki resmi göstermiştim yazının başlığına biraz şaştı ama tiyatro için kostüm diktiriyorum deyince dellenmeden dikti.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

ehuae

Ben 1 yıl önce diktirmiştim
halen duruyor bir yerlerde :)

Ara sıra giyip,kapşonunu kapatıp karanlıktan mehtaba bakıyorum...

süper bir duygu...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...