rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 sensör de leke var sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 malesef =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 tozdur o üfle temizle snesorü, veya goreibliyosan kulak cubuğuyla temizle. riske atmak sitemiyosan gotür fotorafcıya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 o kadar photoshop yapmışsın, lekeyi de silseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2010 özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ne zamandir cekmiyordum fotograf, gecen heveslendim oyle birsey denedim feed your head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 sound check Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 coq dadlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 sound check ismini anlamadım ben yav. bi de alt kısımda fazla boşluk var gibi bilemedim =) güzel ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Daesu said: coq dadlı sen koca bir bebissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 dostum kedi, vapur vb fotografi yok mu? neden boyle garip seyler koyuyorsun hic bir sey anlasilmiyor. (:D ps: fotolara dair aciklama gibisinden bir nedir hikayesi, nasil cektin, ne amacla cektin falan yazilar da eklersen epey guzel olur aslinda. bir dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bundan sonrakilerde yapiyimda nasil cektigimin nesini yazacagimi anlamadim =) kotu oldugu icin mi kedi vapur filan cekiyim onu da anlamadim begenmiyor musunuz ya =) zaten 0 ilgi var ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Sifir ilgi icin dedim zaten. Begensek mi begenmesek mi nedir lan bu kivaminda kaliyoruz. herkesin adina konusmus olayim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 bundan sonra gor beni bambaska biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Selam, 'Şair burada ne demek istemiş' gibi bir durum var :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 abi simdi ben kendi icimde birseyler dusunerek cekiyorumda pek iletemiyor olabilirim fakat fotograflara baktigimizda tam konuyu mu bulmak gerekiyor, kedi ceksem yine sorulmasi gerekiyor ama sorulmuyor mu o zaman?. anlattigimla ilgilenmeden yorum yapilamiyor mu =) kafam karisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Selam, Kedi çeksen 'ay ne sevimli' derim ama random bir anda hiçbir espirisi olmayan bir kedi sadece 'a cat'den öteye geçemez. Yakalanan o anın diğer anlardan bir farkı olmalıdır ki fotoğraf değeri olsun diye düşünüyorum. Veya hiç görmediğim bir noktadan çekmişsindir kediyi ve bana daha önce görmediğim bir açıdan(poposu hariç) gösterirsin. Çiçek fotoğrafı gibi; tarla dolusu çiçek ve macro çekimde bir çiçek veya rüzgarda dalgalanan(hareketin yakalanması gerek) gelincik tarlası gibi. Herkes o tarlo dolusu çiçeği görür ama sen macro ile görmediğim bir boyutta bana sunabilirsin veya rüzgarın onları okşamalarını sabitleyip sunarsın. Çok konuştum; otomobiller ile anlatımlar çok daha kolay yahu :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar