Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Lost gibi olmaz cünkü sonu belli. 3 leme cekilir iste ilk 3 kitaba, dadından da yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Altılama isterük.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 20 leme olsun ya =)). ama oda bayabilir. ya ben raistin gençliğini ve buyusunu kaybetmiş halını en cok sevıom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 bence çekilirse, önce ikizler üçlemesi çekilmeli. sonra SW gibin, 20 yıl sonra başa dönerler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Raistlin'i tanıdığını iddia eden insanlar var kitaptan,Raistlin sürprizin ta kendisidir,yeterince okuduğuma indandığım DL kitaplarından aldığım Raistlin izlenimi budur...Küçükken aşık olması,sınavda yaptıkları,tanrı egosu,geri dönüşü adam kendi içinde bir çelişki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Ya çunku fistanlı raist ve fistansız raist farklı baya. o herif etkiliyor onu içten içe, tabi bide kucukken cok ezılmıs saklambac bıle oynayamamıs garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2006 ya raisti süpeer ötesi birinin oynaması lazım,ben o raist havasını onda yakalayamazsam napayım öle dl filmini ayrıca isterse 30 lama yapsınlar yeterki adam gibi olsun ben izlerim [ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 00:31 tarihinde, Azure_Knight tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Hep düşünürdüm Dragonlance çekilse hangi karakteri kim oynar diye. Raistlin için ilk aklıma gelen isim Julian Sands. Daha çok uyacak birisini düşünemiyorum. Tanımayanlar için:http://www.imdb.com/name/nm0001696/[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 16:25 tarihinde, DA2019 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 droganlance'i filmden ziyade Animasyon yapmalari lazim.. Final fantasy tarzi, ama daha bi manyak (siz düşünün artik, hayal gücünü zorlayin ne bilim..) Hem çeken firma için daha ucuza gelebilir..(son teknoloji olcagindan gelmeyedebilir.) Hemde göz zevki süper olur. Bu oyuncu buna gitmemiş denmez. Kapaktaki tiplemeler yapılır. İri ve sıska ikizler bulmakta zorlanılmaz vs vs.. Çokta makyaj lazım ondan da kurtulurlar ne biliyim bence anismasyon olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Brad Pitt oynasın Raistlin' i, bence cuk oturur. Caramon' u da Edward Norton oynayabilir. Fight Club hesabı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Caramon'u Vin Diesel oynasan gülmekten ölürüm =) güzelim filme yazık olur öyle bişi olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 beyler bunlar ikiz biliyosunuz di mi.. tek yumurta böyle. tipleri falan aynı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 makyajla ayarlarlar onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 alhana yı liv tyler oynasın laurana gwyneth paltrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldebaren Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 bence raist ide caramonu da christian bale oynasın o herif her türlü ruh hastası karekteri döktüre döktüre oynuyo zaten ama filmi nolur peter jackson çekmesin rezil bi herif yav bide bu filmde orlando bloom'u görmeyelim mümkünse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Raistlin'i Birol Ünel de oynayabilir bence. Onda da bi psikopat tipi var çünkü :P Tanis = Hugh Jackman Tasslehoff Burrfoot = Boyu tutmuyo olabilir ama Johnny Depp. Öle bi karakteri oynamak onun karizmasını falan da çizemez ayrıca :/ Ya hadi onları geçtim de; Takhisis'i kim oynar o çok ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Çok tuttum animasyon olsun fikrini neden bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 orlando bloom olmasın da. kıl herif : ) bence raistlini keanu reeves oynasın. goldmoon u jessica alba. böyle sağlam kadro olsun pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 said: bence raistlini keanu reeves oynasın. öeh, caramon'una Laurence Fishburne oynasın ozmn lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 raistlini tamer karadağlı oynasın gülüşü yeter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 kate beckinsale = takhisis =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Versinler Tetsuya Nomura(Final Fantasy7:Advent Children)'ın Eline Kral Animasyon Olur Valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Raistlin'i ben oyniyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 raistlin icin iyi escinsel taklidi yapan adam lazım:) [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 19:55 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 O niye o? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar