Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dragonlance in filmi çekiliyormuş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Raistlin'i tanıdığını iddia eden insanlar var kitaptan,Raistlin sürprizin ta kendisidir,yeterince okuduğuma indandığım DL kitaplarından aldığım Raistlin izlenimi budur...Küçükken aşık olması,sınavda yaptıkları,tanrı egosu,geri dönüşü adam kendi içinde bir çelişki...
Mesaj tarihi:
Ya çunku fistanlı raist ve fistansız raist farklı baya.
o herif etkiliyor onu içten içe, tabi bide kucukken cok ezılmıs saklambac bıle oynayamamıs garibim.
Mesaj tarihi:
ya raisti süpeer ötesi birinin oynaması lazım,ben o raist havasını onda yakalayamazsam napayım öle dl filmini

ayrıca isterse 30 lama yapsınlar yeterki adam gibi olsun ben izlerim

[ Mesaj 30 Mart 2006, Perşembe - 00:31 tarihinde, Azure_Knight tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
droganlance'i filmden ziyade Animasyon yapmalari lazim.. Final fantasy tarzi, ama daha bi manyak (siz düşünün artik, hayal gücünü zorlayin ne bilim..) Hem çeken firma için daha ucuza gelebilir..(son teknoloji olcagindan gelmeyedebilir.) Hemde göz zevki süper olur. Bu oyuncu buna gitmemiş denmez. Kapaktaki tiplemeler yapılır. İri ve sıska ikizler bulmakta zorlanılmaz vs vs.. Çokta makyaj lazım ondan da kurtulurlar ne biliyim bence anismasyon olmalı.
Mesaj tarihi:
bence raist ide caramonu da christian bale oynasın o herif her türlü ruh hastası karekteri döktüre döktüre oynuyo zaten ama filmi nolur peter jackson çekmesin rezil bi herif yav bide bu filmde orlando bloom'u görmeyelim mümkünse...
Mesaj tarihi:
Raistlin'i Birol Ünel de oynayabilir bence. Onda da bi psikopat tipi var çünkü :P
Tanis = Hugh Jackman
Tasslehoff Burrfoot = Boyu tutmuyo olabilir ama Johnny Depp. Öle bi karakteri oynamak onun karizmasını falan da çizemez ayrıca :/
Ya hadi onları geçtim de; Takhisis'i kim oynar o çok ilginç...
  • Yeni Oluştur...