Corsair Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Arkadaslar Bu r402 net olmadan girlimiyormu evde tek basima serveri acmami imkan yokmu yardimci olurmsunuz internet olmadan bu version spehreye giris yapilamiyor sphere 55i de client 2.0.3 le giebiliyorum ama r402 giremiyorum Evde internettim yok bu sporunu nasil halledebilriim illa internetmi almam gerek :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 microsoft loopback'i kurup aktif etmen sorununu çözecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 onu nerden bulabilrim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 başlat ayarlar denetim masası donanım ekle yeni donanım aygıtı ekle Listeden seçeceğim donanımı yükle ağ bağdaştırıcıları Microsoft => microsoft loopback bağdaştırıcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ii de bunu xp de nasilş yapacaz :(( biraz daha yardim edermisn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 zaten xp'de nasıl yapılacağını anlatmış, daha açık anlatılamazdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Corsair Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 iiyide bende yeni donamnim ekle diye birsey yok donaim ekleye tikliyorum donaim takili donaim takili deilmi diye iki secebnek sunuyor ikiside yaramaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Dediğimi yap. Bilgisayarının donanım profiline gir. Ordan herhangi bir alet için sürücü güncelleştirmesi seç. Sonra belirli bir konumdan yüklemeyi seç. Ordan en alttaki seçenekten kendim seçeceğim yap. Ve yukarıda verilene göre microsofttan loopbacki yükle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilal_06 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 arkadaşlar sphere 55i nin tükçesini nerden bula bilirim bi yardımcı olurmusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar