Waffen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Selamlar, Arkadaşlar bir sorun: Main Loop Frozen? konusunda bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy_Messiah Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Yanlış client olabilir. 55i ise 2.0.3 99z versionlari için 4.0.0l kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Peki sistemden kaynaklanabilirmi? Ben linux kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Scriptlerle alakalıdır buyuk ihtimalle.Nasıl bir işlem yaparken bu sorun cıkıyor. Bir itemle bir işlem yaparken , bir skilli calistirirken vs vs hersey olabilir. Sorunun kaynagını belirleyebilirsen cozum bulunur zaten.. Bu arada linux da hangi version u kullanıyorsun ?[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Linux un redhat 9 son verisyon . Artı işin ilginç yani console dan incelerken hic bir hata vermiyor. Sistem direk kendini kapatıyor. Bunun nedenini bulamadım. Main loop frozen hatasını verdimi sisitem ucuyor yani çöküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Waffen kardeşim Linux lu sphere pirana lı bir havuzda yüzmek gibidir her zaman sorunlar çıkartır script te hata olmasa bile[hline]Çöp Arabası Geçmiomu Burdan Belediyeye sölicem ! Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2003 Ustu kapalı bir soru olmus sanırım. Linuxda hangi sphere versionunu kullandıgını sormustum. Linux da sphere cok basagritiyor.Windows versionlarinda olmayan bir suru sorun ve bug var ve cogu cozumlenemiyor.[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waffen Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Ok. teşekkürler. herhalde bu gidişle win2k ya geçiş yapacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar