Onurlu Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 açilmamis gaalba maç 1-0 konya kazandi i.torman 20.dakikada kk attigi golle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sağlık olsun. (pauahuahuah) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 fistan yorumuna bittim lol bu arada cok gaza gelmisti bjk biraz havasının sonmesi gerekiyodu sondude..ama bi sekilde 3. olacak diye tahmin ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 2 maç kazanmakla istikrar olmuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Adamlar pozisyona da giriyo, gol de atıyolar ama yine kazanamıyolar yine kazanamıyolar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 elle atacaktık ki anca ozman yaranıyosun böle namusunla oynayınca yeniliyosun işte . bide bebe denen karaktersiz adama kıl oldum diyarbakırı karıştırdı bugün de oyundan çıkmasaydı inönüyü karıştırcaktı . diyarbakıra hak veriyorum o şerefsizi izleyince . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 besiktas tribunlerinden irkci tezahurat cikarticak kadar serefsiz bi herif o bebe. saglik olsun diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Diyarbakıra hak veriyorum dersen burda mevzu çıkar bu 1. 2. si kusura bakmada biz konyaya kendi sahamızda 5 attık.. siz kendi sahanızda yenildiniz daha açıklayıcı bi şekli varmı maç skoruna çok sevindim kayseri umarım yarın kazanır ve 4 puana açar .. (memleketim olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 trasty o golu onlar atmadi ki :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 İbrahim Üzülmez oyundan çıkınca kedisine laf atan bir taraftarın üstüne yürümüş:),Yürü be irbam kim tutar seni....Ama araya tigana girmiş tühh bee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 İbrahim Üzülmez yaşıyo muydu ya? Yıllardır yoktu ortada? E o zaman niye Mehmet Sedef, Adem Dursun falan zorluyo ki bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 adem dursun gönderildi devre arasında mehmet sedef çok genç daha deniyor işte tigana birşey olur mu diye maça gelince oldukça kötü oynadık. daha doğrusu oynamadık. beşiktaşın son zamanlardaki çıkışının en büyük etkeni mücadele etmesiydi. bu maçta bunu hiç yapmadılar yorgunluk oldugunu sanmıyorum kendilerine gelmeleri lazım. yine de yenen gol büyük şanssızlık. 100 kerede 1 kere ıska geçerdi toraman o topu. golü yemesek de konya bukadar kapanmazdı ozaman sonuç farklı olabilirdi kupada anteple eşleşmemizden sonra 3.lüğün pek önemi kalmadı. finale çıkarsak fenere elensek bile uefaya gidiyoruz çünkü. yine de kayseri gitcene trabzon ve gençler gitsin tercih ederim. tekme tokat futbol avrupada prim görmüyor [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 14:08 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 ya dayanamicam biliorum konuyla alakali diil ama Mumu belki bu topic'e bakar diye yazmak zorunda hissettim heh Mumu 05 Ağustos 2003, Salı - 10:43 tarihinde demiski: --------------------------------------------------------------------- kluiverte hayal diyenler kaçınız kluivert'in ewinde beşiktaş forma ve atkısının olduğunu, kluivert'in beşiktaş'ın nerdeyse tüm maçlarını takip ettiğini ve duvarında kocaman beşiktaş bayrağı asılı olduğunu biliyor da konuşuyor? eurosport izleyin arada.. bişeyler görürsünüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Takımda bir cenabet var arkadaşlar,kim bu bilemiyorum.Çağdaş olduğunu tahmin ediyorum ama.Nası şeydir bu anasını satayım...Kendi kalemize gol atıyoruz!Bu takıma böyle 1-2 tane iyi orta saha,1 defans ,sağ kanat felan lazım.Olmuyo böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar