ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 * Sarisin lar neden "11" rakamini yazamaz? - Hangi 1'i once yazmasi gerektigini bilmedigi icin. * Bir sarisin a kazalarin %90'inin evde oldugunu soylerseniz ne yapar? - Tasinir. * Sarisin bir pizza ismarlar. Pizzaci sorar: - "6 parcayami boleyim, 8 parcaya mi?" - Sarisin : - "6'ya bol sekiz parcayi bitiremem". * Iki sarisin , anahtarlari iceride unuttuklari icin bir arabanin kapisini telle acmaya calisirlar. - Biri digerine "cabuk ol,yagmur basladi,islaniyorum" der. - Digeri yanitlar: - "Ne fark eder? icerde de islanacaksin, arabanin ustu acik". * Sarisin in biri, elektrikler kesilince yuruyen merdivende 6 saat mahsur kalmis. * Bir sarisin in en cok soyledigi cumle nedir?>> - "Ay bilemiyorum... " * Zeki bir sarisin nedir? - Celiski. * Bir sarisin i susturmak icin ne yapmali? - Ne dusunuyorsun? diye sormali. * Faksin bir sarisin tarafindan yollandigini nasil anlarsiniz? - Ustundeki puldan. * Aynanin karsisinda gozlerini kapatmis duran sarisin ne yapiyordur sizce? - Uyurken nasil gorundugune bakiyor. * Sarisin lar neden ucuncuden sonra cocuk yapmamis? - Her dort cocuktan birinin Cinli oldugunu duydugundan * Sarisin' in beyin hucresi nasil olur? - Yalniz * Iki beyin hucresi olan sarisin nedir? - Hamile * Sacini siyaha boyatan sarisin'a ne denir? - Yapay zeka * Bir sarisini butun gun nasil oyalarsiniz ? - Yuvarlak bir odada, gidip kosede oturmasini soyleyerek. * Bir sarisini evlenmeye nasil razi edersiniz ? - Ona hamile oldugunu soyleyerek. * Bir sarisinin Cumartesi gunu gulmesini nasil saglarsiniz ? - Carsamba gunu bir espri yaparak. * Bir sarisin niye iki saat boyunca portakal suyu kutusuna bakar? * Uzerinde " konsantre " yazdigi icin. * Sarisin civi cakarken parmagini niye civinin ustune koyar? - Cikan sese dayanamadigi icin. * ABD'de sarisin ve zeki kadina ne denir ? - Turist * Bir sarisinin fikrini nasil degistirirsiniz ? - Kulagina ufleyerek. * Bir sarisinin bir baska sarisinin kulagina uflemesine ne denir ? - Bilgi transferi * Hamile oldugunu ogrenen sarisin ne der? - Benim olduguna emin misin ? * Bira sisesi ile sarisinin ortak ozelligi nedir ? - Ikisinin de boyun kismindan yukarisi bostur. * Bir sarisini saatlerce nasil oyalarsiniz ? - Eline iki tarafina da " Ters cevir " yazili bir kagit tutusturarak. * Komurlukteki iskelete ne denir ? - Gecen yilin sarisinlar arasi Saklambac Turnuvasi Sampiyonu. * Zekasinin yuzde 90'ini kaybetmis sarisina ne denir ? - Bosanmis . * Kac sarisinla elektrik akimi olusturulabilir ? - iki . Biri kuvete girer, digeri sac kurutma makinesini uzatir. * Bir bilgisayarin onunde bir sarisin oturdugunu nereden anlarsiniz ? - Ekrandaki tipex izlerinden
khalad Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bunu senin yazman ilginç geldi nedense :)
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 tıp fakültesinde manken gibi bir sarışın gördüğümden beri bu genellemeler etkisini yitirdi bende, gerçi boya mıydı gerçek miydi hala emin değilim. ps: hastalık sağlıklı düşünmemi engellemiş olabilir. ama gine de sarışın rulz. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 21:44 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Amerika'da ki sarışınlar için yazılıp çevrilmiş herhalde?
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bu topiğe göre bir sarışının başlığı görünce okumaması gerekir sanırım..Böyle bir son yapılabilirdi..
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Şarışın rulaz... benim arkadaşım var sarışın şu an dişçilikte...(üç nokta)
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 dünyada en değer verdiğim insanın sarışın olduğunu eklemek isterim. istisnalar kaidei bozmaz :D
Mille Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 * Sarisin' in beyin hucresi nasil olur? - Yalnız buna güldüm baya
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 benim kardeşim de sarışın ve tüm belirtiler uyuyor:(
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ehehe güzel olmuş ta... "bütün genellemeler yanlıştır" diye bi laf vardır. Gerçi bu dediğim de bi genelleme olduğundan o da yanlış olur, bu durumda genellemeler doğrudur oluyo sanırım... Aptal sarışınlar bayağı var hakkaten ama gayet zeki olanları da var... Gerçi hangisi boyalı hangisi değil bilmiorum yakından bakmadım ama=)
Öne çıkan mesajlar