ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 yarın iyi olup olmamama bağlı bu..evet aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2006 hafta boyu sınavlarım var ve hiç çalışmadım satıyorum sizi cnms bi dahaki buluşmada buluşmak üzre aslında 16sına bi buluşma düzsek über olur hem ilk sınavların bitişi sayılır. tek tük şeyler kalıyor... ama vazgeçtim 17sinde 2.edebiyat sınavım var 1.den 43 aldım bi sonraki haftaya bişey yok 23nisan o da çok geç ulan ah... ya onu bunu bırakın da kasdava gelcek olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Evet Arkadaslar Ben Vasiyetimi Yazdım...Eğer Elimi Yüzümü Yıkayacak Kdr İyi Olursam Ölmeden Önce Yüzünüzü Bi Görmek İsterim... [ Mesaj 02 Nisan 2006, Pazar - 08:55 tarihinde, KenshinHimura tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 uluç gelemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ben sürpriz yapıp gelecem sanırım du bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ben yola çıkıyorum saat 14.00 da simit sarayı deil boğanın önündeyim işte :P bişi olursa ararsınız 0538 696 13 56 orada görüşürük hastalara geçmiş olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 benim 4 buçukta töder sınavım var..öğlende dershane sınavım varmış..yuh dedim 6 buçuk saat sınavı kaldıramam..o yüzden gelebilirim de gelmeyebilirimde...kaçma ihtimalimle doğru orantılı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Arkadaşlar ben bugun ben trampet almak için Karşıya geçicem uğrayabilirsem uğrarım Griswold da uğrayabilirse uğrayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hymnofsnuk aradı adam boğadaymış kimse gitmemiş be adamlar nerdesin yauv?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Yorgunluktan ölüyorum, dolayısıyla gelemiyorum srry ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Bellow Safı Ve Bi Kaç Kişi Yanlış Vapura Binmişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ooo satışlar yaşanmış?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 utku da karışık simit alıp gelsin bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Off be abi ne oldu yaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Çatlatınızmı Len Güzelim Buluşmayı...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hymnofsnuk eagle_dnz sturm bellow ve arkadaşı khalad vardı ben ayrılırken...öyle işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 hastaydım ben...gelemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 büyük satış=) bide hava atıyordu birileri hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 ZUHAHUAHUAUH ağzımla güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 çok fena patlamış galiba... oğv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 zevkliydi lam :P sonradan malkavian geldi biz aceleyle geç kaldık derken üsküdar vapuruna atlayıp yakınd lam üsküdar kadıköy arası diyip üsküdar dan yürüyerek kadıköye geçtik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Ahh Ulan Eagle'ı Kaçırdım...Ahh Ahh....Yapılırmı Lan Bu bana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 asıl senin yaptığın yapılır mı lan..satan sensin adama bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 gelmeyen füfü olsun. bu kadar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2006 gelemicem demişim, akşam gelciek yazmışsınız, tebrikler valla=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar