Alfheim Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Selam..paralı migration ın ne zaman baslayacaı hakkında bi haber bi bilgisi olan var mı? su charı bl den biran önce uzaklastırmalıyım >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gm lere page at 40ytl fln olabilir demişti bi tanesi bi arka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 blizzard oyle birsey yapmaz bosuna bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 nasıl yani suan mümkünmü?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 blizz yapmaz die bisi yok taa ne zaman açıklanmıstı böyle bisey olacaı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bekleyip gorelim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 öyle bisi olursa bl den saniyesinde gidicem nerden açtım charı bl de ah ah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bu özellik kesin gelecek ama yazortası gibi olur tahminimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 bi page at derim denemekte yarar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 blizz oyle birsey yapmayı planlıyor bizzat tech suuport a mail atıp sordum. suan detayları üstünde çalışıyorlar sanırım. yakında acıklanır hatta yeni patchle gelirse sasırmam ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 blizzarda para ver gerisine karısma aç deiller gözleri doymuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 mantikli bi sebeple surekli mail gonderip rahatsiz edersen adamlari transfer ediyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 1.11 için planlandığını okuduğumu hatırlıyorum bir yerden ama bulamadım şimdi o yazıyı. yani hazirana doğru olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sunucudaki kaliteli guild masterlarıymış, kaliteli oyuncular falanmış senin adına şahit olurlarsa ve sen ciddi ve güzel şekilde açıklama yaparsan isim değiştirildiğine şahit olmuştum. bahaneden sebepler, işte ırkçılık veya cinsel abuse gibi şeyler olabilir. bizim arkadaş harassment göstermişti sebep olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gmlerle arani iyi tutarsan hemen hemen imkansiz gorunen herseyi yapabilirsin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 @aquila mantıklı bir sebeple tech supporta mail atmak onlara neden rahatsızlık versin geyikmi çevirelim maildan .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 surekli atinca rahatsizlik veriyo, bi kere gonderirsen kabul edilmeyebilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 karakter basina $100 verin gecirsinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bende magheridondan ayrılmayı planlıorum cıvığı cıktı eğer paralı migrate olayı gelirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ileride olacak ama hangi patch kesindeğil diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Herkes bu konuya iyi yonunden bakiyor, yok mu bu işin hiç dezavantajlarını dusunen? Zaten su an bir cok yeni acilan realm bu yuzden berbat halde, birakin yahu bu migration islerini.. Burada yine bir baslikta tartisilmisti ben yine yazayim, ileride blizzard goldda satar, satmasada satacagını ilerki bir patchde kesin olarak konusuruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 satsin, oynamaya zamani olmayan verir parasini alir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 oyun zevkse, sen maksimum sure boyunca oynamaya bakarsin. oyun amacsa, minimum surede bitirmeye calisirsin. blizzard'dan gold alan amacini gerceklestirmeye calisiyodur; yoksa gold almak oyun suresini kisaltmaktan baska bi ise yaramiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 1.11'de açılacak söylentisi var, US Serverlarında 40$ civarı bir fiyat söyleniyor, Euro'ya vurulduğunda tahimini 30 Euro; olacaktır. EDiK: Euro işareti çıkmıyormuş, bunu anladık :) [ Mesaj 26 Mart 2006, Pazar - 12:15 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bana kalırsa birkaç hafta sıkıntı çekerizde ondan sonra eski haline döner hersey hatta dahada dengeli olur sonucda bir realm cok kalabalık olursa gelenler geri donmeye baslıcak sonuç olarak kazanan blizzard olur gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar