lahoya Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 arkadaşla geçen gün teknoloji tv de canlı yayında bi program izliyordum türkçe olmayan sözleri tartışıyorlardı ve onurun manasınında gerçek anlamda onurlu haysiyetli olmadığını tam tersine daha farklı olduğunu söylediler konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlermi? Şimdiden teşekkür ederim...
lahoya Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 aramil arkadaşım ben böyle olduğunu biliyorum ama onlar aksini iddaa ettiler ben aksi hakkında bi bilgisi olan varmı diyorum anladın ?
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bahsettikleri "Code of Honor"sa ortaçağda şovalyelerin ve soyluların izledikleri ve izleme derecelerine göre "onurlu" olarak değerlendirildikleri iyi ve insanlığa yönelik, hristiyanlığa ve erdemlerine uygun kurallar bütünü.
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Kimse onur insanın kendine yakışanı giymesidir esprisi yapmamış hayret Neyse benim bildiğim onur "doğru bildiğini yapmaktan çekinmemek" gibi bir anlama geliyor.Yani kişisel değerlere bağlılık.Bahsettiğimiz şey erdem olan onur tabi. Technology Tv'de kelime oyunu yapmışlar onların bahsettiği şan-şeref anlamına gelen onur. Edit:İmzamı da ekliyim şeklimi de yapayım. [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 18:38 tarihinde, Nosfe tarafından güncellenmiştir ]
Buzx Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Yok öle bişi,bize bi bilgi gelmedi. Benim adımda Onur. "İnsanın kendine karşı duyduğu saygı", "şeref", "öz saygı", "haysiyet", "izzetinefis". Demiş TDK. Böyleydi zaten pek bi fark yok yani :)
huun Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 onur sifat degil en bir kere kaldi ki onurun manasi zaten onurlu demek degil onlar tech tartismaya devam etsinler [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 22:25 tarihinde, huun tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar