LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2002 Sazanlar klübü için ilk imzayı azönce attım .[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 said: BabacumMostors, 30 Ağustos 2002 03:04 tarihinde demiş ki: şimdi senkocan yani ne ben koyiim ne de senko... aha ama bişiler geldi aklıma şimdi senko: sucuk ekmek ne kadar oldu? wallaha gece gece bu geldi aklıma ama sana söz bunu beğenmezsen mükemmel bişi yapacam sana...[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu lol babacum bu ne bea !!! lol orjinal yap dedik sen neler yapmışsın :P bu imza senkonun karizmasal yaşamına uygun deil bi kere tez deiştiriver :)) bu arada volfied pm'ni göçerttiğimi nie söylemedin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 meraba sazansal yaşam formlarıı.. bugün babacum sizi sınav yapmııycak mıydı?[hline] "LSD, commonly referred to as "acid," was discovered in 1938 when a chemist working for Sandoz in Switzerland synthesized the drug." Icq:Şöyle buyrun.. Sazanlar: Bu taraftan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 çiftlemişiz.. [Bu mesaj _UndyinG_ tarafından 31 Ağustos 2002 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2002 off nunttum yaw... hatta listeyi götürecektim o da unutuldu :( tuh bea[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 *!babacum seni veren yetkilisi ilan ediyorum* artik herkeze vere bilrisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2002 yok ben odunlu katlianm yetkilisi olmak istiyorum*!odununu sever...*[hline]DİKKAT !!! I seek deer Sazanlar Kulübü müracat formu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: BabacumMostors, 30 August 2002 03:22 tarihinde demiş ki: Yaşasın Anadolu toprakları üstünde hükmü geçen ve geçmeye devam edecek olan Türk halkı... Yaşasın özgürlük Kahrolsun dış mihraklar Kahrolsun vatan hainleri... said: senko, 30 August 2002 03:28 tarihinde demiş ki: kahrolsun ttnet kahrolsun antipati ile karşılanan iğrenç bonzbuddy said: _UndyinG_, 30 August 2002 03:32 tarihinde demiş ki: kahrolsun çikolatalı keklerin içindeki üzümler! kahrolsun otobüslerin egzos dumanı kokusu! said: Volfied, 30 August 2002 03:32 tarihinde demiş ki: NA NA NA NAAA NANANA NAA NA NAAA NAAA TORE A DOR! (Carmen :P) çok iyi uymuş ya gülmekten çatlıyorum burda muhahahahahahhahahahahahahahahhaha :lol:[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: fizban, 30 August 2002 04:18 tarihinde demiş ki: günün anlam ve önemini belirten bir dörtlük seslendirecem yürü, bu yol, şeref zafer yolu karşında bekliyor seni tanyeli [dansöz tanyeli danseder bu arada] yürü, atıl, derin karanlığa durma yürü haydi ileri muhahahaha said: BabacumMostors, 30 August 2002 04:21 tarihinde demiş ki: ulen iki dakkada saçma topiğimi daha da saçma bir hale getirdiniz ya yani HLL üsyü HLL yane.... ahaha hahahaha ahhaahah :lol:[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 please call the deer hunter HEEEEELLLLLLLPPP[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Sam seni çağırıyorlar! :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 haha.[hline][b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 ohoo bu ne yaa unutmuşum bu threadi :) ehe bomonti buluşması öncesiydi bütün bunlar... şşşt hortlatmayın böyle konuları[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar