eldiablo Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 evet arkadaşlar oylamaya sunuyorum....sizce bu kadar gereksiz adam var mı? <<<<<1-geçenlerde arkadaşla rakı almaya gittik akşam için okul çıkışı yanımıza da yurtdışından gelmiş ve bizden 2 yaş küçük olan bi sınıf arkadaşımız yolumuz bir diye beraber gidelim dedi.bakkala girdik dedik ki bi rakı alalım.aldık neyse...daha sonra çıkarken vitrinde tekirdağ rakısı görünce aramızdakonuşmaya başladık hangisini alsak diye.okuldan başka arkadaşlarda neyse...adam vodkayı gösterip demez mi ''abi ondan bizdede var adı smyrna mı ne o nasıl içiliyor?'' baktım vaziyet kötü okuldan diğer arkadaşlarda gülüyor yapıştırdım cevabı allah cezanı vermesin senin defol diye. 2-kopya yazılıyor atatürk'ün ilkelerini sordu bize başladık söylemeye 1cumhuriyetçilik, 2halkçılık, 3laiklik, 4IRKÇILIK, 5FAŞİZM... biz adamı kafaya alırken adam bunları yazdı yaa... 3-bunun bir arkadaşı var daha önce abi ayarlayayım mı diye gelmişti.neyse aldık gene kafaya dedik ayarla ''o bu işleri bıraktı'' bizde gayri ihtiyari kız kaşar diye düşündük ve kaşar mı diye sorduk ''olmaz mı'' ben işkillendim dedim kutay kaşar ne demek ''abi işte böyle vücudu güzel kız demek değil mi'' dedi ve der-demez biz arkadaşla gülmekten yerlere yattık. adam bizle beraber 5-6 kez takılmıştır her seferindede birkaç fıkraya konu olduk.>>>>>>>şimdi tekrar oylamaya sunuyorum sizce bu kadar gereksiz bir adam var mı??
Chasten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Baya bi saf biri zarar gelmez boş ver :=)
eldiablo Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 son aldığımız duyuma göre sınavda a grubunun cevaplarını kendi kağıdına(b grubuna) geçirmiş:D
Th0r Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bu tipler hayatımızın anlamıdır. Monoton geçen bir günde böyle tipler sayesinde kendimize geliyoruz. :)
only_devil Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 kaşar(eminim güzel vücutlu demektirr:P)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ohohoho faşizm falan fantastik olmuş. :9
maelstrom Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gereksiz diyorsun ama koparıyor valla :d
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 gereksiz deme ya güldürmesi bile yeter beklenmedik anlarda sürpriz çıkışalr yapabilir :) (iddaa bülteni lafı oldu resmen)
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Adam kaşar peynirini seviyor demekki, öyle bilinçaltından bağlantı kurmuş, güzel vücutlu kız falan diye :)
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bizim de üni hz.lıkta vardı bi tahe Johny...Arsenal taraftarıydı döve döve Beşiktaşlı yapmışlardı...
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bak o kadar gereksiz değilmiş işte... Kafa bulup dalga geçip gülüomuşsunuz ne güzel işte Gerekli bi tipmiş bence
Anelor Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 sen gereksiz adam gormemissin yani bak bunu yazarken bile sinirleniyorum tanidigim gereksiz insanlar yuzunden bole azini burnunu kirsam rahatlicam ama
Öne çıkan mesajlar