RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Bugunlerde dikkatimi çeken bir olaydan dolayı bu yazıyı yazma gereği duydum... Yaş ortalaması yok herkez için geçerli bir konu bu.. Dikkat ediyorum, gerek postlarda, çevremdeki insanlarda hep bir laf yetiştirmece, hep bir zeytinyağı gibi üste çıkmaca olayı var... Kimse hatasını kabul etmiyor... Tamam savunma mekanizmamız var... Yön değiştirmek , başkasının üstüne suç atmak , görmezden gelmek... Tamam bu insanlığın doğal bir davranışı fakat çoğunlukla bir insana suçunu kabul ettirmek o kadar zor oluyorki.. İnsanız en nihayetinde kimse sütten çıkma ak kaşık değil be... Öyle bir yere doğru gidiyoruzki yarın öbürgün tecavüz ettiği bir kız yüzünden mahkemede yargılanan bi kişi bile.. - Hakim bey suçum yokki hem oda bende korunuyorduk bunda birşey yok doğal ben suçsuzum.. Diyebilecek hale geldi Ben şahsen günlük hayatımda bir hatam olunca onu kabul ediyorum ve özür diliyorum kendimdende yaptıgının hatanın dokundugu kişilerdende... Bunu söylediğim zaman ben manevi olarak inanılmaz rahatlıyorum çünki ortada bir sorun kalmıyor... Sorun kalmıcak diyede ha bire aptallıklar yapıp yapıp özür dilemeninde alemi yok... Bu kadar zor olmamalı özür dilemek diye düşünüyorum siz ne düşünürsünüz... Ayriyetten dün kapıcıya bağırdıgım için özür dilerim :)
Finrod Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hatanı kabul etme ve bundan ötürü özür dilemek insan olmanın gerekliliklerinden biridir.Ama maalesef bazı insanlar özür dilemeyi gurur meselesi haline getirebiliyor. Bir laf vardı ''insan,özür dilediği ve teşekkür ettiği kadar insandır.''
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Kapıcı olayını geyik olsun diye yazdım...
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Biraz kişilik meselesi ile ilgili bi olay...Özür dileme kavramından haberi olmayana özür diletemezsin.
Revenge Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Çoğu insan özür dilemeyi küçüklük olarak görür,oysa ki olgunluğun doruk noktasıdır.
malik Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 hayatı boyunca özür dilemeyen bi pati:rexade. özür dilemek iidir,sayfı da uyandırır.ama anlayanadır o da.
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Pardon abi, "Erdemlik" ne demek, dersem "sazanlık" mı yapmış olurum?
Chasten Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Yerinde söz söylemesini bilen özür dilemek zorunda kalmaz.
only_devil Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ya ben şahsen bizzat kendim için:D,özür dilemekten nefret ederim,cidden çok çok çok hatalıysam pardon derim...nefret ederim özürden...hatamı da kabul etmem sonradan fark etsem de...(hehehe)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 özür dilemeyi sevmem ama hatam olursa da dilerim yani.karşıdaki de "adam ol" derse dövüyorum yanlız.
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Özür dilenecek yerde dilemek büyüklüktür gerisi pişkinliktir,gaftır...Laçka da etmemek lazım...
khalad Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Tecavüz için iyi fikir verdin sağol :) azfbuıohaofbnas Geyik bir yana gerçektende öyle bir duruma geldik malesef yeni nesil kötü diyorlar ya ne kadarda haklılar...
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 BulletRide pati § 24 Mart 2006, Cuma - 19:37 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Özür dilenecek yerde dilemek büyüklüktür gerisi pişkinliktir,gaftır...Laçka da etmemek lazım... ------------------------------------------------------------- Kesinlikle katılıyorum.. Başıma gelen ufak bir olay... Abim ve ben arasında.. Abim - Eee kedilerin kumunu temizlememişsin... Ben - Özür dilerim... Abim - Pc ye virüs sokmuşsun Ben - Özür dilerim Abim - Ömer her söylediğime özürmü dileyeceksin Ben - Pardon Abim - Ömer özür dilemeyi kes.. Ben - Tamam..
somebody Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 hepinizden özür dilerim. (pesinen dileyim, siz bosluklari doldurursunuz)
Llama Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 kapıcı denmesi çok aşalıyıcı gibi geliyor apartman görevlisi desek daha güzel olmazmı ?? birde özür diliyeceksen gerçekten suçluluk duygusu hissetdiğimde özür diliyorum, sizde öyle yapın bence ve ağzınızda sakız olmasın bu olay
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Sanki llama'nın yazısı "biri laf atsa da polemik yaşasak" der gibi. Neyse ben atlayayım hadi, o mesleğin adı kapıcılık değil mi, niye aşağılayıcı olsun ki?
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Yok yok hiç açmayın ağız alışkanlığı herkez farkında.. Apartman görevlisi... Kapıcı aynı şey.. Kapıya gelip abi bi isteğiniz varmı die soran abi faturanız abi ekmeğiniz diye size hizmet veren insan sonuçta.. Ramazan davulcusunada.. Sahura kaldırıcı deseniz aynı şey.. [ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 17:27 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar