Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özür dilemek...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugunlerde dikkatimi çeken bir olaydan dolayı bu yazıyı yazma gereği duydum...

Yaş ortalaması yok herkez için geçerli bir konu bu..

Dikkat ediyorum, gerek postlarda, çevremdeki insanlarda hep bir laf yetiştirmece, hep bir zeytinyağı gibi üste çıkmaca olayı var...

Kimse hatasını kabul etmiyor...

Tamam savunma mekanizmamız var...

Yön değiştirmek , başkasının üstüne suç atmak , görmezden gelmek...

Tamam bu insanlığın doğal bir davranışı fakat çoğunlukla bir insana suçunu kabul ettirmek o kadar zor oluyorki..

İnsanız en nihayetinde kimse sütten çıkma ak kaşık değil be...

Öyle bir yere doğru gidiyoruzki yarın öbürgün tecavüz ettiği bir kız yüzünden mahkemede yargılanan bi kişi bile..

- Hakim bey suçum yokki hem oda bende korunuyorduk bunda birşey yok doğal ben suçsuzum..

Diyebilecek hale geldi

Ben şahsen günlük hayatımda bir hatam olunca onu kabul ediyorum ve özür diliyorum kendimdende yaptıgının hatanın dokundugu kişilerdende...

Bunu söylediğim zaman ben manevi olarak inanılmaz rahatlıyorum çünki ortada bir sorun kalmıyor...

Sorun kalmıcak diyede ha bire aptallıklar yapıp yapıp özür dilemeninde alemi yok...

Bu kadar zor olmamalı özür dilemek diye düşünüyorum siz ne düşünürsünüz...

Ayriyetten dün kapıcıya bağırdıgım için özür dilerim :)
Mesaj tarihi:
hatanı kabul etme ve bundan ötürü özür dilemek insan olmanın gerekliliklerinden biridir.Ama maalesef bazı insanlar özür dilemeyi gurur meselesi haline getirebiliyor.
Bir laf vardı ''insan,özür dilediği ve teşekkür ettiği kadar insandır.''
Mesaj tarihi:
ya ben şahsen bizzat kendim için:D,özür dilemekten nefret ederim,cidden çok çok çok hatalıysam pardon derim...nefret ederim özürden...hatamı da kabul etmem sonradan fark etsem de...(hehehe)
Mesaj tarihi:
Tecavüz için iyi fikir verdin sağol :) azfbuıohaofbnas

Geyik bir yana gerçektende öyle bir duruma geldik malesef yeni nesil kötü diyorlar ya ne kadarda haklılar...
Mesaj tarihi:
BulletRide
pati § 24 Mart 2006, Cuma - 19:37 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Özür dilenecek yerde dilemek büyüklüktür gerisi pişkinliktir,gaftır...Laçka da etmemek lazım...

-------------------------------------------------------------

Kesinlikle katılıyorum..

Başıma gelen ufak bir olay...

Abim ve ben arasında..

Abim - Eee kedilerin kumunu temizlememişsin...

Ben - Özür dilerim...

Abim - Pc ye virüs sokmuşsun

Ben - Özür dilerim

Abim - Ömer her söylediğime özürmü dileyeceksin

Ben - Pardon

Abim - Ömer özür dilemeyi kes..

Ben - Tamam..
Mesaj tarihi:
kapıcı denmesi çok aşalıyıcı gibi geliyor apartman görevlisi desek daha güzel olmazmı ??

birde özür diliyeceksen gerçekten suçluluk duygusu hissetdiğimde özür diliyorum, sizde öyle yapın bence ve ağzınızda sakız olmasın bu olay
Mesaj tarihi:
Sanki llama'nın yazısı "biri laf atsa da polemik yaşasak" der gibi.
Neyse ben atlayayım hadi, o mesleğin adı kapıcılık değil mi, niye aşağılayıcı olsun ki?
Mesaj tarihi:
Yok yok hiç açmayın ağız alışkanlığı herkez farkında..

Apartman görevlisi...

Kapıcı aynı şey..

Kapıya gelip abi bi isteğiniz varmı die soran abi faturanız abi ekmeğiniz diye size hizmet veren insan sonuçta..

Ramazan davulcusunada..

Sahura kaldırıcı deseniz aynı şey..

[ Mesaj 25 Mart 2006, Cumartesi - 17:27 tarihinde, RedallHoor tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...