Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 en sonunda caster legendary ve 2 süper healer itemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 c'tun u indirmek şansa kalmış filan diyolar veya bug filan diyolar bu konu hakkında net bi bilgisi olan varmı droplar güzel hoşta şu an dünyada kesen yok boss u bahsedilen bug hakkında bilgisi olan varmı ama zannetmiyorum neferian ın kesilemedigi dönemdede bug filan demişlerdi o yüzden pek inandırıcı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Nerenin bossudur bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 phase2 buglı diyenler çok. belki de blizz kesilmesini istemiyordur bi süre :) bu arada gif lost relic of the titans plx :P [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 13:51 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Axe efsane tek kelimeyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 aq'yi adamlar dr00dler için yapmış resmen :p sonunda death's sting'in c'thundan düştüğünü öğrendim ve hayalimi ertelemiş oldum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Axe ve cloak u istiyorum bilginiz olsun kesin ve getirin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 axe da güzelde oha o cloak ne öyle hunter için yaratmış güzel allahım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Gauntlets da armour değeri yok dikkatinizi çekti mi ama bilmiyorum, fake muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 O item armor vermesede olur boş ver ahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Yakında nerf geliyor bence Cthun'a.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ve Phase2 buglı değil, Blizz Team'den yapılan mavi açıklamaya göre daha Phase2'ye gelen hiçbir guild doğru taktiği kullanmıyor hatta kullanmayı bırakın yanına bile yaklaşamıyor. Kesemeyenlerde buglı diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 legendary trinket lol ubrsden dusen 29dmg veren trinket ortalama 2k ya esit ztn :D saka gibi bisi olmus o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Ortada bi bug yok tamamen tahmin ettigim gibi kedi mındar olayı ben çok iyi hatırlıyorum bunların aynısı neferian ın kesilemedigi dönemdede olmuştu ama sonra farm a başladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 çok gereksiz olmu o legendary ya resmen lüzümsuz abi eye of beast kullan daha iyi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 nasi gereksiz olmus yahu öldügün zaman 20 saniye boyu essek gibi + dmg ile hicbir dmg falan almadan spam yapiyorsun iste : ) garip biraz gerci. C'thun phase2 deyiz biz iste, blizzard aciklama yapana kadar ben de bugli derdim acikcasi ama dogru taktigi kullanmiyorsak bilemeyecegim : p 1.10'u beklemek en iyisi bu konuyla ilgili [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 16:06 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwight Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 elo buglı işte laga luga yapma:) phase 2 de great eye tentaclelar 4.5k-5k koyuyorsa random spawnlarla bütün cloth classlar titan flask içmeden yaşamayamaz.spawnlar tamamıyle random. aslında blizzin iddiası o su an için bunu kesebilen çıkmaz die sadece cthun da deil ouro da bir nerf gelmeden aynı.denerken harcadığın potlara ve repairlere değmez yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 axe'in art da mükemmelmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 godslayer item lol :-P adı komik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ben daha ragnayı görmedim millet cthun kesiyo ağlarım ben yaa :( bu arada bandwith exceeded olmuş lol [ Mesaj 24 Mart 2006, Cuma - 19:23 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 c'thunu kesebilen çıkmadı daha dünya üzerinde;p aq test serverlarından alınmış sanırım, panik yapmaya gerek yok hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 abi legendary item %100 1 dakka olsa anlarım bide chance diyo ya 20 saniye hiç bir işe yaramaz neltharion tear beşe katlar bunu anca av de böle paso ölüyosan belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 evet ya bende göremedim bandwith exceeded başka bi yere upload edersen iyi olur yada bir link vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 http://img126.imageshack.us/img126/77/fulltable22bd.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Dagger ve Axe dışındakiler fake sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar