oper Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 kola+kahve kesin çözüm uyuymamak için. ama su ana kadar ihtiyacım olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 şimdi ben uyuyucam mesela ama 8de uyanıcam ders için en geç 9da, yeticek mi? hayır 20 haziran-22 haziran arası uyurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 24 saat uyudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2006 ilginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 ben hiç uyumadım hayatımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 2004 yazında arkadaşla deliler gibi oyun oynuoduk geceleri internetten. Genelde sabah ezanından hemen sonra yatıp 11'de kalkıp devam ediyoduk da bi keresinde daha farklı oldum ben. Sabah 10 gibi kalkıp oturdum, zaman aktı geçti, sabah namazı okundu ve arkadaş yattı. Ben de yatmayı planlıyodum da ilgimi bi şey çekince (nedir hatırlamıyom) uyumadım. Ertesi gün 2 falandı, bi yarım saat bi saat uyuyup uyandım ve o gece yine 5:30 gibi yattım falan. Kısacası bi 28 saat falan ediyo :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 @Kojiroh: 2004 Yazımıydıki o? neyse bir bayram sizde kalmıştık 1 hafta boyunca falan çok kısa süre uykularla oyun oynamıştık internette :P Geçen hafta gece 12-1 arası halı saha maçımız vardı maçtan sonra sabahlamaya karar verdik arkadaşlarla o zaman 34 saat falan uykusuz kaldım zaten o günün sabahında dershanem falanda vardı bayağı bir yorulmuştum eve gelip yattıgımda 14 saat falan uyumuşum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 bununda mı yarışını yapıyorsunuz rofl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2006 @Chasten hayatta uykudan güzel şey mi var yapma allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar