Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan aşırı gülmekten depresyona girermi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kavga buyumeden açılayayım
şimdi bi antimodes var
bunun arkadaşları var bi de elaidiyle xaenin
onlar geyik yapıyolar işte berabercene
sen boyle yapınca sana guluyorlar hatta buyuk ihtimalle msnden "haha salaga bak atladı hemen" diye.
Mesaj tarihi:
laf sokmuyor işte onlar şakalaşıyolar arkadaş arasında
omzuna yumruk atıyolarmış gibi, ardından ehe ehe vurma lan dersin boyle.

[ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 23:43 tarihinde, elvyn tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Chasten, durumu yanlış anlamış olsan da bana arka çıktığın için öncelikle senden teşekkür ederim:)
Sonra da dangalak kankularımı gözardı etmeni, bilimum umursamamanı, sallamamanı rica ediyorum:)
Tekrar saol arka çıktığın için.
Mesaj tarihi:
Bir şey demeyecekler çünkü durum bir yanlış anlaşılma, onlar da kendilerini koruma amaçlı laf etmişler doğaldır. Ancak Chasten'ın niyeti de iyiymiş. Dolayısıyla ooo şu taraf ooo bu taraflık bir şey yok.
Xae ve elaidi, sizi de çok seviyorum=(
Mesaj tarihi:
c_a_p_t_a_i_n
pati § 24 Mart 2006, Cuma - 00:17 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Gülmekten depresyone giren insan salaktır:):)

Sanırım topicteki en mantıklı açıklama bu:D
Mesaj tarihi:
Ben size şöyle söyleyim... Bende geçenlerde garip bir depresyon tarzı bi bunalıma girdim.Ben TurkTelekom ADSL CallCenter'da çalışıyorum ve o depresyon zamanları abone ile hiç konuşamaz hale geldim... Her kelimenin sonunda bi takılma bilmemne sürekli kafayı yiyordum.Ama bi anda sanki sihirli bi değnek değmiş gibi bi anda kendime geldim.Kısacası demek istediğim herşey bence insanın içinde bitiyor... Kafasına birşeyi çok takarsaaa o şey bilinç altında çok büyütüyor.Bu nedenle sakin ve rahat olmak lazımmm ;)
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar kavga etmeyin Göbek atarım..

Göbek atarım ne demek:

Göbek kişinin yüz kısmına vurulacak şekilde sallanır ve hedefe isabet ederse biz buna göbek atma deriz...

Normal bir insanın bir göbek darbesinde yaşıyabileceği maksimum süre...

14 saniye ile 18 saniye arasında değişmektetir..

Bir sonraki Pedall dan nameler bölümümüze kadar kendinize iyi bakın allah mesut etsin...
  • Yeni Oluştur...