tasci Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Selamlar.. Bir arkadaşım için ,(arkadaşlarımı tanıyan kimin olduğunu tahmin edebilir..) bu soruyu burada yazıp akıl almak istedim.. Dediğim üzre , arkadaşım 312346541 tuşlu bir mouse almış.. Mouse klavye üzerindeki tuşları atayabiliyorsunuz , bilmem ne tuşuna basınca minor bilmem ne tuşuna basınca mana basıyor.. Gel gelelim her yerde çalışan bu program , knight online da çalışmıyordu.. Biraz uğraşıp software i gizleyen bir program buldum , knight online ı geçiyor ve software i gizlediğim için artık oyunda çalışmaya başladı.. Ufak bir sorun var , ben bu software i Macro Programlarını saklama amaçlı kullanan birinden aldım ( malum programların adlarını burada yazmayacağım ama KOXP değil ) .. Programın temizliğinden eminim ve mouseun fonksiyonlarını kullanmak için bu programı kullanmam gerekiyor Eğer programı açarak oyuna girersem bu bir hile sayılırmı ve yaptırımı varmıdır ? D.N : kullandığım ek program , mouse la birlikte gelen ek yazılımı gizliyor sadece , aksi takdirde çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 bi ihtimal third party tools a gireblr emin diilim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 banı yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 evet ben o mauseyi almıştım :) hatta burda bir başık açmıştım başlığın adı çok fanksiyonlu mause tascı senden ricam eğer oyunda çalıştrabildi isen bana yardımcı olabilmen ben pek ilgilenemedim işlerim dolayısı ile ama mauseyi kullanıyorum öncedende dediğim gibi win de çalışıyor ama oyunda bir foksiyonu yok cs vs vs gibi oyunlarda mukemmel avantaj sağlıyor hepsinde testettim benim bu mauseyi almamın nedeni 00000 ın bu mauseyi kullandığını duymam eğer çalıştrabilirsem ke de ki benim amacım sol kolumda sinir sıkışması var beni tanıyan az çok bilir sol elimin sol 3 parmağını hissetmiyor ve az da olsa acısını çekiyorum işallah kısa zamanda düzelir tedavisini görüyorum aralıktan beri ben bu mauseyi bu neden ile kullanmak istedim ama pek bi yorum yapan olmamıştı senden ricam çalışmasını çozersen tam olarak bilgilerini paylaşım için bekliyorum bu macro koxp gibi değildir klavyedeki bazı tuşları mausede çalıştırmaktır kimse yalnış anlayıp yalnış yorumlamasın ha iki el ile klavye kullanılmış ha 3 - 5 tuş mauseye atanmış saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @honoured ; geçmiş olsun oyunda çalıştırabiliyorum , tatmin edici bir cevap alırsam sana nasıl çalıştırdığımı söylerim yani nasıl çalıştığını zaten söyledimde program istersen bi yere yüklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 tasci pm ine msn nimi attım tam sonuç aldığında bana gönderirsin bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 sen kullansanda anlayamazlar çünkü macro gibi program deil sen elinle kullanacaksın sürekli tekrarlanan bişi olmayacak sürekli değişiklik gösterecektir yaptıkların sonuç itibariyle elim sakat diosan bence kullanabilirsin no problemo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar