Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hilemi Değilmi ? Save Our Souls !!!

tasci

Öne çıkan mesajlar

Selamlar..

Bir arkadaşım için ,(arkadaşlarımı tanıyan kimin olduğunu tahmin edebilir..) bu soruyu burada yazıp akıl almak istedim..

Dediğim üzre , arkadaşım 312346541 tuşlu bir mouse almış.. Mouse klavye üzerindeki tuşları atayabiliyorsunuz , bilmem ne tuşuna basınca minor bilmem ne tuşuna basınca mana basıyor..

Gel gelelim her yerde çalışan bu program , knight online da çalışmıyordu..

Biraz uğraşıp software i gizleyen bir program buldum , knight online ı geçiyor ve software i gizlediğim için artık oyunda çalışmaya başladı..

Ufak bir sorun var , ben bu software i Macro Programlarını saklama amaçlı kullanan birinden aldım ( malum programların adlarını burada yazmayacağım ama KOXP değil ) ..

Programın temizliğinden eminim ve mouseun fonksiyonlarını kullanmak için bu programı kullanmam gerekiyor

Eğer programı açarak oyuna girersem bu bir hile sayılırmı ve yaptırımı varmıdır ?

D.N : kullandığım ek program , mouse la birlikte gelen ek yazılımı gizliyor sadece , aksi takdirde çalışmıyor
Sosyal ağlarda paylaş

evet ben o mauseyi almıştım :)

hatta burda bir başık açmıştım başlığın adı çok fanksiyonlu mause

tascı senden ricam eğer oyunda çalıştrabildi isen bana yardımcı olabilmen ben pek ilgilenemedim işlerim dolayısı ile ama mauseyi kullanıyorum öncedende dediğim gibi win de çalışıyor ama oyunda bir foksiyonu yok cs vs vs gibi oyunlarda mukemmel avantaj sağlıyor hepsinde testettim

benim bu mauseyi almamın nedeni 00000 ın bu mauseyi kullandığını duymam eğer çalıştrabilirsem ke de ki benim amacım sol kolumda sinir sıkışması var beni tanıyan az çok bilir sol elimin sol 3 parmağını hissetmiyor ve az da olsa acısını çekiyorum işallah kısa zamanda düzelir tedavisini görüyorum aralıktan beri

ben bu mauseyi bu neden ile kullanmak istedim ama pek bi yorum yapan olmamıştı

senden ricam çalışmasını çozersen tam olarak bilgilerini paylaşım için bekliyorum bu macro koxp gibi değildir klavyedeki bazı tuşları mausede çalıştırmaktır kimse yalnış anlayıp yalnış yorumlamasın

ha iki el ile klavye kullanılmış ha 3 - 5 tuş mauseye atanmış

saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...