fastreloader Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 o zaman şöyle yapılsın... bugün bitti artık salı akşama kadar bekleyelim... rakibi gelmeyen otomatik çıksın rakibi gelenler maçını bitirip yenen çıksın artık şu maçlara devam edelim
mawiman Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 arkadaş ben yahoo da oynarken kendi Pc me oynatıyordum ve kimse beni yenemiyordu Hile yapmak çok kolay oluyor ....
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Yıldırım olduğu için hile yapmak çok zor.Tabi bahsettiğin rakibinin hamlelerini başka bir satranç programına girmekse. Yok ben yahoonun sistemini tanıyan program indirdim öyle hile yapıyorum diyorsan akıl fikir diliyorum. [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 10:47 tarihinde, Nosfe tarafından güncellenmiştir ]
mawiman Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 evde bir santranç programı açıyorum ve sonra yahoo ya giriyorum yahoo da rakibimin hamlelerini PC de açmış oldgum santranç programında oyunuyorum ve bende programın oynadıgı gibi oynuyorum karşındaki herifin şansı kalmıyor.... [ Mesaj 28 Mart 2006, Salı - 14:06 tarihinde, mawiman tarafından güncellenmiştir ]
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Bu saçmalığı herkes biliyor da bunu yıldırım oynarken nasıl yapacaksın onu anlamadım.Eğer programın düşünme süresini 1sn yaparım diyorsan karşındaki "herif"lerden çok ayar alırsın.
Pearl Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ben oynarım ama tavla veya poker yapalım en kısa zamanda onlarda daha iyiim
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 satranç en iyisi. rakibim hala ortalarda yok.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 efenim allah türlü türlü cezanızı versin en çok istediğim şeydi. İlkini tatilde olduğum için İkincisini sınavlara çalıştığım için kaçırdım saygılarımla ...
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Turnuvaya katılacakları canlı bir ortamda toplasak belirlenmiş bir saatte?Yahoo'nun chat odası,MSN,Irc vb. gibi..
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 rakibim ortada yok diyene bak... adama hadi oynayalım diyorum sen program açarsın okulda oynarız diyor ya..ölür müsün öldürür müsün...tieyt...duy türkiye gerçekleri böyle de dost işte...adamın aklından geçenlere bak pehh... (yazarım hiç acımam)
Öne çıkan mesajlar