Elros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Evet doruğa ulaşmak için gitar çalmak iyi gelebilir... Rock dinlemek de süper pogo headbang güzeldir sağı solu kırmak hmmzz....[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 ahh bı bılsem neden yasıyoruz neden dunyaya gelıyoruz[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 nedenmi.. hmm bu soruyu bir anne veya babaya yada gelecekte olursak anlarızki: büyü, oku, adam ol, çocugun olursa onu büyüt-okut-evlendir vs. bence çok basit ve öz hayat biçimimiz bu bence.[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 neden yaşamıycak mışız kardeşim! adamın asabını bozmayın gece gece...[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 neden yaşıyoruz söylüyüm: sevişip çocuk doğurmak. yani üremek. Yaşıyan her canlının amacı budur, üremek. -------------------------- Ama bu sırada yaşamaya da bakar. Kaplanlara yem olmuycak ki daha çok üreyebilsin. Tabii biz hayata eğlenceyi de katarız. Kızlara bakarsın eğlenirsin. PC Oyunu oynarsın eğlenirsin. Ralliye katılırsın eğlenirsin. Sevediğin yemeği yersin eğlenirsin. Uykusuz kalıp PC başında sabahlarsın eğlenirsin. Bir de para olayı var ona girmek bile istemiyorum --------------- Sonuçta hayat boş, Süper FM'le coş... Yok olmadı... Yani hayat boş, sen hayatın tadını çıkarmaya çalış. Ama ölmeden önce üre ki yaşamdaki asıl amacını gerçekleştirerek öl.. (Gece gece ancak bu kadar benden...)[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 My words are weapons, in which I murder you with. Please don't be scared. Please do not turn your head. We are the future, the 21st century dyslexic, Glue-Sniffing, Cyber Sluts. With Homicidal Minds and hand-guns. We are Insane. Nothing will change. We are In-sane. Nothing will ch-a-n-ge There is a thin line between what is Good and what is Evil, And, I will tip-toe down that line but I will feel unstable, My life is a circus and I am trippin' down that Tightrope, Well there is nothin' to save me now, So I will not look down In a year, in a year, in a year it happens again. in a year, in a ye-ar There's no beginning, There is no end, There is only change. Progression Backwards, is this where we are heading? Take back your soul, Forget your emptyness There is a thin line between what is Good and what is Evil, And, I will tip-toe down that line but I will feel unstable. My life is a circus and I am trippin' down the Tightrope. Well there is nothin' to save me now, I'm falling to the ground Falling to the ground, down to the ground, I speak of maddness, My heart and soul, I cry for people who ain't got contro.l Let's take our sanity, Let's take compassion, And be responsible for every action Hell no, No How No way, No way, No way, No how No way, No how Down to the ground All the way down (Hittin' it again)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 varolan ekolojık dengedekı role play ımızı yapmak ıcın ... dogum yasam olum dıger ınsanlarla dogayla etkılesım ... belkı bır gun uzayla uzayda bıseylerle ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stefan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Annenle baban korunmadığı için yaşama şansında yüksek. Belki bir kazanın kurbanısın. Belki condom fabrikasının bir hatasısın. Belkide sütçünün. vs.[hline] [b]|Re'nhart Comm. Inc. A.Ş. T.C. Flc. Ltd.| Icewind J.Crown ‹‹* MauL[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Düşünürsen yaşamın anlamı yok gibi. Boşver düşünme. Yarın ölecek gibi dolu dolu yaşa,hiç ölmeyecek gibi iyi bak vücuduna.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Neden yaşamayalım ki??? (ciddi söylüyorum) Sonuçta kayıptan çok kazancımız var... Bazılarınız yoo irenç bi hayatım var falan die bilir ama en kötü durumdakini bile yaşamaya iten birşey vardır, yoksa o en kötü durumdaki olmazdı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: horacegoesskiing, 13 September 2003 22:55 tarihinde demiş ki: hayır nihilizme göre de mantıklı. iki ayrı fraksiyon var gerçi ama.. neyse çu yüzden mantıklı hayatın açısından yapabileceğin değiştirebileceğin (kendin için) tek şey bu. ve bunu yaparak diğer gereksizliklerden kurtularak bi vakit kaybını engellemiş oluyosun. sapıkça oldukça ama kendi içinde tutarlı bi bakış açısı.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Hmmm bu mantık cukk oturuyo *araştırmaya gider* Olmadı acı olayını deniycem çünkü hayatımdaki tek olay bu eninde sonunda ya acı çekiyorum ya acı çektiriyorum...[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yosun Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 said: Lidriel, 14 September 2003 06:32 tarihinde demiş ki: Neden yaşamayalım ki??? (ciddi söylüyorum) Sonuçta kayıptan çok kazancımız var... Bazılarınız yoo irenç bi hayatım var falan die bilir ama en kötü durumdakini bile yaşamaya iten birşey vardır, yoksa o en kötü durumdaki olmazdı :) Ya kabul etmeliyim ki bazı şeyler var ama hepsi o anlık geçici yada bi ara kendimi PC'ye vermiştim cidden kafam rahattı mutluydum ama sonra anladımki bu tip bişeye yöneltmek gerçekten kaçıp kendini daha küçük bi yere kapatmak Ve eninde sonunda elime tek geçen acı oluyo uffff asdasdasdasdasd[hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar