Leath Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 oyunda saat 17:00 civarinda LD olduktan sonra yeniden gireyim dedim,patch servere bile baglanamadi(hic veri gelmiyordu).Netten 1.5 saat birseyler indirdikten sonra tekrar deneyim dedim,yine aynisini yapti,restart attim,yeniden denedim,yine baglanamadim belki client patlamistir dusuncesiyle SI clienti actim,9 mb patch indirmeye basladi(?!).Halen indiriyor,ne olduguna dair bir bilgisi olan varmi?BW dede bir topic goremedim bununla ilgili[hline]Ranger : Druid : Nightshade(Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 update.dat: Mythic Patch 193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat 193.252.123.21:1280/updates/english/isles/mpatch.dat[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 GENEMI SICTI BU SERVER YA! TAMDA OYNUYORUZ DIODUK 3-4 GUNDUR...HAY BELALARINI VERE.[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 konekting tu apdeyt sörvır... aman bea karakteri dfde bıraktım dfyi aldılar sabah kimse yokken rahat rahat farmliyim diye düşünürken gitti yaw :hrr:[hline]trees and I are one Qal, 19 August 2003 17:06 tarihinde demiş ki: ayarlarımdan giriyorum imzanız değişti diyor. bakıyorum gene eskisi gibi : ( edit: özür dilerim değişiyomuş : ) abuzittin, 18 August 2003 01:48 tarihinde demiş ki: o zaman yarısını okurum yarısını okursam yarım ferepe mi olurum yada fer mi olurum Mirluin lvl 16 student in Istanbul (neophyte fletcher) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 arkadaslar eger DAHA US PATCH I CEKMEDIYSENIZ.... SI klasorunde a.txt diye bir dosya yaratin login.dll exit /y yazin icine ve kapatin. sonra commanddan ren a.txt bypass.bat komutunu kullanip login serverlari direk atlayip oyuna girin. AMA SADECE!!!! US PATCH I DAHA CEKMEDIYSENIZ!![hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl30 Savage (FotM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 soylemeyi unuttum. camelot kisayoluna degil. o bypass.bat a tiklayin direk oyunu acmak icin.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl30 Savage (FotM) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 LAN LALU SİCTİK US VERSİONU CEKMİSH NE BOK YİCEZ.....[hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nightwish Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 DUZELDI![hline]Nightwish from NBL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2003 beyler yazik size ya nedir bu cektiiniz eu serverlarindan :) dewamli urasionuz yok o patchi cektim yok bunu yaz bunu sil felan..Sonunuz hayirli olsun :-p [hline][hline]hersey bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar