kingpin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 oku o kadar kompleks bir insansın ki satırlara sığmıyorsun damn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @anti&xaenin gfy ( ayrı ayrı ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @Anti:Haklısın Lan Orayı Unutmusuz...Cevizcik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Bana adeta bir baba gibin örnek olacak bir insan lazım... Kenshin olsun diyordum da, kendisi attığı postta insanlıktan nasibini alamadığını açıklamış, belki insan olabilmiş biri elimden tutar?=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Biraz da heraklesden bahsedelim . Ayıp oldu . Süpersin baba , devam . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @Anti: Öğretecek Kdr İnsan Diilm Ama Senin Kdr Da...Hmm...Nasıl Kibarca Desem...Gerekli Beyin Eksikliği De Yaşamıorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 He yani neandertal tadında, basit alet yapımı/kullanımını çözmüş ama insan gibi konuşmayı öğrenememiş bir şeysin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 valla bi saat bi yemeğe gittim adamlar ne yazmışlar bea peh neyse herkese cevap veriyorum ben 6 yıldır hollandadayım 1 oda 1 salon stüdyo dairede kireda kalıyorum altımda bi adet 94 model bmw 3.16 var evme plazma televizyon aldım şu an makro adlı markette reyon şefliği yapmaktayım harika bi sevgilim var isveçli burada büyük zorluklar yaşadım asla üstümdeki adam aman dizel olsun demedim sadece yakışanı giydim şu anda hatırısayılır bi param bankamda ve aylık 3500 euro geliri olan birisiyim nisanda türkiyeye geliceğim arkadaşlar benim babamın sadece bi marketi var ve asla ben babamın malına güvenipte iş yapmadım babamlar zorluktayken bile para gönderdim:..:( neese bu emrah modelini geçelimm... bu kadar eindhoven da yaşıyorum hayat boktan ama grafikleri güzel neese hadi k.i.b sorular olursa özelden yada buradan yanıtlarım alakanız için tşk aynen devam bakalaım 200. yanıta ulaşıcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ABI SEN UZAY TEKNOLOJİSİNİN SON BOMBASISIN AMA ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 k.i.b sçs kiss u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ya dur ben seni kastetmedim yanlış anladın beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Onu bırak , fena gülüyorum şu anda . Dünyaya gözlerini yeni açmış bir yavrucak gibisin . Alıp kucağıma okşamak isterdim de izdivaçlarımızda mani var malesef . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 @Herac: Konu Senle İlgili Diilki...Nie Secereni Döktün Ortaya =) @Anti:Gördün Üzere Gayet İyi Konuşabiliorum...Farkındaysan Çokda Rahat Çekinmeden Kendi Fikirlerimi Söliyebiliroum...Bazı Konuları Bilmek İnsanı İnsan Yapmaz...Boşuna Laf Sokmayada Çalışma..Ha Şunuda Belirteyim "n" İle Başlayan Abidik Kelimenin Manasını Bilmiorum Araştırmaya Üşendim Ama En Azından Burnum Göklerde Gezmiorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 beni? kucağına alıp? okşamak? kaç kaç gay alert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Neandertal Viktoria dönemi ingilteresinde yaşamış, soyu tükenmiş bir böcektir. O yüzden mesela ben neandertal gördüm diyen birisi yalan söylüyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hımm ilginç belkide ansiklopedide yada ne biliim bi araştırma enstitüsünde görmüştür olamazmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Hmm Peki...Akıl Fikir Vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Abi sen Viktoria mısın ? Kaptan mağara adamını bildin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 muaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Wat wil u van mijn onderwerp huh? zeg dat mij iets u weet wat uw probleem is? ja die het probleem u dont is, weet uw probleem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Kayış Koptu Millette.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heracles1986 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 eet bende saçmaladım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Ben bu diyarlardan göçüyorum artık . Kimi kırdıysak üzdüysek affola Birazcık renk katmak istedik topiğe Kattığımıza inanıyorum şahsen Heracles senden bir tek ricam var Huzura kavuşmadan şu 10 sayfayı bi okuyuver lütfen . gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Şair..?=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar