AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Np'si olmayan savaşa nasıl girebiliyor yada np olmadığından ne kaybediyor ölünce tam bilmiyorum ama, Xigenon'da savaşta yatırdığım her 3 Human'dan 1'inde np olmuyor. Az önceki (04.00-06.00 savaşı) savaşta yine istilaya geldiler ezici bir çoğunlukla. Kaba bir hesapla tek başıma aldığım 2.3k np'nin tüm kestiklerimle beraber 3k civarında olması gerekiyordu. Pek sevgili Xigenon Humanlar'ı, şayet np'siz dolaşıyorsanız, Moradonda beni bulun. Ben her birinize 500 np parası vereyim. Savaş kazanıp da istilaya gelen bir ırkı komik duruma sokmayın. Karus cemaati olarak içimiz sızlıyor valla.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 sen bu savaşlara taktın kafayı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 uyan uyan sabah oldu , güneş felan açtı bak , karus marus oyun bu çocuğum , savaş felanda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ezik savasında istilaya gidiliyomuki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Militan... bahsettiğim 30-70 savaşı. Yani ağırlıkta 60+ adamların katıldığı bir savaş. Bu savaşa np'siz girmek asıl "ezik" lik bence :) Diablo... Valla iyi yakalamışsın :) Aslında doğrusu da, artık savaş ve cz dışında pek oynamıyorum bu oyunu. Son 1 aydır ilk kez dün lvl kastım. Genelde moradonda upgrade yapıp satarak yeni itemler alıyorum ve 2-3 saat cz'de vakit geçiriyorum. ama savaşları kaçırmamaya çalışıyorum ve tek zevk aldığım hadise savaşlar. Chris.... Sana da günaydın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 AnuriaAlptekin ares de çöle geçince shelli warrior a bile vururken korkuyorum boşuna 250 mana harcamayalım judgement atarken :D bide yazık ex leri gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnuriaAlptekin Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Valla uyuz bi durum hocam. Adamlar keeperı keserken nova atıyorum, 7 kişi yatmış, 4 kişiden np almışım. Bastığımız pota yazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arthas_sw Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 humanların her zamanki hali bu napıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar