Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savaş kazanan EZİK Humanlar....

AnuriaAlptekin

Öne çıkan mesajlar

Np'si olmayan savaşa nasıl girebiliyor yada np olmadığından ne kaybediyor ölünce tam bilmiyorum ama, Xigenon'da savaşta yatırdığım her 3 Human'dan 1'inde np olmuyor. Az önceki (04.00-06.00 savaşı) savaşta yine istilaya geldiler ezici bir çoğunlukla. Kaba bir hesapla tek başıma aldığım 2.3k np'nin tüm kestiklerimle beraber 3k civarında olması gerekiyordu.
Pek sevgili Xigenon Humanlar'ı, şayet np'siz dolaşıyorsanız, Moradonda beni bulun. Ben her birinize 500 np parası vereyim. Savaş kazanıp da istilaya gelen bir ırkı komik duruma sokmayın. Karus cemaati olarak içimiz sızlıyor valla....
Sosyal ağlarda paylaş

Militan... bahsettiğim 30-70 savaşı. Yani ağırlıkta 60+ adamların katıldığı bir savaş. Bu savaşa np'siz girmek asıl "ezik" lik bence :)
Diablo... Valla iyi yakalamışsın :) Aslında doğrusu da, artık savaş ve cz dışında pek oynamıyorum bu oyunu. Son 1 aydır ilk kez dün lvl kastım. Genelde moradonda upgrade yapıp satarak yeni itemler alıyorum ve 2-3 saat cz'de vakit geçiriyorum. ama savaşları kaçırmamaya çalışıyorum ve tek zevk aldığım hadise savaşlar.
Chris.... Sana da günaydın :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...